" Шоколадова" коса - 3

• 190 830
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте, момичета. Днес отидох в един салон, където продават органични бои. Моя цвят в момента е ужасен, има червеникави оттенъци...и търся нещо по-опушено, за да ги убие. Естествено трябваше да се изсветля и сега не мога да определя точно какъв цвят съм, в по-предните си постове бях написала, че на кутийката пише перлено русо, ама....не ми изглежда такова. Повечето ме виждат червена, но моя е много близък до този, като на аватара ми. А иначе се оказа, че трябва два различни цвята да се смесят, за да се получи това, което искам...трябвало тя да ме боядиса, иначе можело да не се получи цвета. Та, искам тъмно русо. Ама там е проблема, че боядисването е 50лв., а да даваш всеки месец по толкова..... нещо не ми е оферта, поне за мен. Затова исках да попитам, ако просто си взема двата цвята и сама да ги смеся  Thinking

# 466
  • Велико Търново
Аз поне не бих рискувала сама да правя опити,още повече,че нямам идея в какво съотношение да смесвам боите/гледам,че моята фризьорка от три тубички различни количества смесва Rolling Eyes/,а и не зная какъв ще е крайният резултат.Предпочитам,докато постигна желаният цвят да се доверя на професионалист,оттам нататък,мога и сама Wink

# 467
Sagapo92,на теб са ти казали 50лв.боядисване,а на мен ми искаха 60 лева ooooh! И аз мисля като теб че няма как всеки месец да се дава тази сума...Пък и скоро бях свидетел как на една жена така й боядисаха косата че стана руса с оранжеви корени.А тя  Shocked пита що така...После фризьора й обясни "убедително"че това е нормално и всъщност не е оранж Laughing Ако греша,поне да е за 5-10 лева боята че да не ме боли толкова Mr. Green

# 468
  • Варна
Органичната боя е 12лв. А тази фризьорка така ми говореше, абе просто... една мазна усмивка... нямам и доверие... по погледа и се чете, колко лъже. Ами, аз ще си закупя боите... нищо не и пречи да ми каже какво точно да направя. 12 лв. боя, а 50лв. боядисване... Ми ако не се харесам...ако не стане това,което искам?

# 469
  • Велико Търново
Аз давам 30 лв. за цялостно боядисване с Матрикс Peace За корени-цената е наполовина Wink

# 470
Аз давам 30 лв. за цялостно боядисване с Матрикс Peace За корени-цената е наполовина Wink
   това с боята ли ?

# 471
  • Велико Търново
Да,с боята Peace

# 472
Да вземем да дойдем в Търново да се боядисаме Grinning
Мила я кажи знаеш ли с кой номер Матрикс се боядисваш кафяво? Намерих Матрикс в амазон на прилична цена, но не знам какви номера да гледам в каталога newsm78

# 473
  • Велико Търново
Да вземем да дойдем в Търново да се боядисаме Grinning
Мила я кажи знаеш ли с кой номер Матрикс се боядисваш кафяво? Намерих Матрикс в амазон на прилична цена, но не знам какви номера да гледам в каталога newsm78
Заповядай Hug Основният номер е 5-ца,но фризьорката смеси няколко-2-3 цвята от същата серия,другият месец ще ходя отново,и ако не си се боядисала дотогава Wink ще ти напиша номерата Peace

# 474
Ще съм много благодарна да споделиш Heart Eyes
А и като се боядисаш искаме снимка Wink

# 475
  • Велико Търново
Разбира се Wink Аз пуснах на предната страница,и не знам след следващото ми боядисване дали ще има разлика,но ще кача снимки за сравнение Wink Peace

# 476
  това с боята ли ?
Ти ме уби!Тук във Варна ми искаха 60 лева.Като жената каза"Ами принципно е 50-70,но за теб може би към 60,а може и малко повече" ShockedНо сега се сетих че не е за Матрикс а беше за Милк Шейк май,май Thinking newsm78

# 477
  това с боята ли ?
Ти ме уби!Тук във Варна ми искаха 60 лева.Като жената каза"Ами принципно е 50-70,но за теб може би към 60,а може и малко повече" ShockedНо сега се сетих че не е за Матрикс а беше за Милк Шейк май,май Thinking newsm78

Аз нямам спомен да са ми вземали под 60 лева независимо с каква боя са ме боядисвали. Имало е случаи и нагоре. И тази цена си я държат от поне 5-6 години. Е, след това има и издухване, но няма мокра да ме пуснат я. Макар че в чужбина имах такъв случай.  Laughing

# 478
Check Please,да не се боядисваш в салона дето сега продават МШ?Този на Ген.Столипин?Ох,като каза издухване...Моя фриз.като ме подстриже винаги пита искам ли прическа.Ако кажа не,пуска ме полусуха да си ходя ooooh!Сякаш ще му стане нещо ако ме изсуши.Пък винаги му оставям хубав бакшиш Crossing Arms

# 479
Check Please,да не се боядисваш в салона дето сега продават МШ?

Там само един път се боядисвах за да пробвам боята на МШ и от време на време минавам да си купувам разни продукти.  Simple Smile

п.п. Да се оплача от боята на Макадамия. За една седмица падна.  Sad

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт