" Шоколадова" коса - 3

• 190 755
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Малеее...недей предприема никакви самостоятелни действия да оправяш косата си само рискуваш да стане по-зле...Казвам ти и това съм правила...Веднъж такава гавра си направи една "фризьорка" с цвета ми (бях руса) , че през сълзи съм бягала в магазина да си взема кафява боя , че да замаскирам ужасния резултат...а то какво стана - станах черна и после 1 година си оправях цвета лека по лека...Така че смени фризьора и имай търпение, че ще навредиш на косата още повече.

п.с. За протокола- когато се случи гаврата с цвета на косата случаят беше такъв- аз бях платинено руса исках да стана тъмно-руса,  #2gunfire "фризьорката" ме направи лилава Shocked , през сълзи в магазина да си взема бойчка и резултат-черна...... #Cussing out Накратко МАЗАЛО от тогава минаха 2 години и половина, все още мисля дали да не и счупя на тази ръчичките... #2gunfire

# 541
  • Варна
Моят цвят преди да ме боядиса беше почти същия като на аватара ми. Сега не знам какво да правя....нервите ми не издържат.

# 542
Уаууу   newsm09а на аватара колко е як всъщност този цвят , аз от колко време искам да докарам такъв, но ще трябва да чакам..сега ме подхвана друга вълна..., но както и да е...Как по дяволите реши да си развалиш цвета?

# 543
  • Варна
Много ми оранжавееше, червенееше. Някаква смесица от рижово, оранжево, шоколадово, карамелено... и аз не знам. Цвета се падаше ''перлено рус''. Аз попринцип много се зачервявам и така ми се сливаше цвета с кожата и беше доста кофти. Затова исках да го нормализирам това нещо с тъмно рус цвят, опушен оттенък, ама на...

# 544
И сега кафяво ли е надолу по косата?

А тя твоята фризьорка като си искала да ти се махнат червеникавите оттенъци казали ти , че почти всяка боя (без черна и руса) са с червеникави бази. Имам предвид че всичките му там -кафеви/ руси  златни/карамелени оттенъци имат червеникаво. Или поне да беше направила някой майсторлък в забъркването на боята....оххх  #2gunfire че набрах защото знам колко е гадно...

# 545
  • Варна
Да,тъмно кафяво е даже. Нищо не ми е казала. По телефона я попитах (аз защото само съм ходила да се подстригвам при нея), дали има тъмно русо, тя каза да, имала такива цветове. Когато отидох, се колебаех между два цвята, щях даже едно по-светличко, ама тя каза, че трябвала да ме обезцвети, ако искам него. Та си избрах другото... Междудругото аз тъмно русо исках още лятото, ама първо трябваше да се изсветля...и накрая вече да се зарадваш, че ще ти се получи така желания цвят и аха...

# 546
Егати наглеците има....защо не види първо косата, пък да те посъветва, пък да каже ще стане ли/няма ли...та да си знаеш, да те предупреди, а тя ей така- само парите да ти вземе.Ей до гуша ми е дошло от такива хора....и после как да не искаш да им счупиш ръчичките #2gunfire. Това са хора без съвест и скрупули, и то да кажеш, че става въпрос за нещо не толкова важно....а това е коса #Crazy, всяка жена държи на косата си.... И като не стана цвета поне нещо каза ли ти?

# 547
  • Варна
Да. Каза ми, че съм щяла да се харесам. Да не си взимам по-светли тонове, да съм се боядисала още 2-3 пъти.

# 548
Да, да , да ей с'я още 100 пъти се боядисай.... #Crazy.. Ох.., пак ти казвам, недей да правиш нищо на своя глава..само още повече ще съжаляваш...мий я на последното изплакване с оцет, маски със зехтин/масла/кисело мляко всичко това маха цвета. Само недей да правиш една маска, която знам, че направо гори косата ( виждала съм такива жертви в стремежа си да махнат цвета и чели /не дочели...хоп.. без коса останали) -кисело мляко и сода....направо косата става като дъвка, като на кукла косата- слама...

# 549
  • Варна
Аз попринцип се мажа с тривитаминол или със стимуланта на Икаров, за по-бърз растеж. Иначе това с оцета и зехтина ще го пробвам  Peace Ама както казвам, това все едно си е предният ми цвят, само дето ме е направила по-тъмна.

# 550
Zdraveite! Az sashto sam s shokoladovo kafqva kosa. Boqdisah se s mus boqta na palete cvqt -shokoladovo kafqv.Sled chetiri pet izmivaniq zapochna da mi stoi mnogo estestveno i cveta pak si e nasiten i priqten.Za cveta na Eva Longoriq bih vi preporachala boqta ot AVON nai tamno rusiqt cvqt.

# 551
  • София
И аз съм решила да си правя шоколадов цвят на косата

# 552
  • Под кленовите дървета
Щом ползваш стимуланта за коса на Икаров, намажи цяяялата коса, ама хубаво, разреши, сложи шапка и завий с топла кърпа. Стой така 30 мин. и ще свалиш два тона. Така махам боите, които не ми харесват. Направи го поне два-три пъти до НГ и ще махнеш няколко тона, а косата няма да изгори. Мий се обаче с мек шампоан, колкото да отмиеш маслата.

# 553
В интернет се продават.

# 554
Да, да , да ей с'я още 100 пъти се боядисай.... #Crazy.. Ох.., пак ти казвам, недей да правиш нищо на своя глава..само още повече ще съжаляваш...мий я на последното изплакване с оцет, маски със зехтин/масла/кисело мляко всичко това маха цвета. Само недей да правиш една маска, която знам, че направо гори косата ( виждала съм такива жертви в стремежа си да махнат цвета и чели /не дочели...хоп.. без коса останали) -кисело мляко и сода....направо косата става като дъвка, като на кукла косата- слама...
И аз исках да сваля червения цвят от косата,но тази маска пробвах само на един кичур(без корените).Не ми вдъхна доверие и се оказах права.Нищо не свали,ама хич не ми мръдна цвета...Загуба на време и...кисело мляко Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт