" Шоколадова" коса - 3

• 190 720
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
През амазон ли я поръча?

# 571
Открих невероятна боя !!!!! Нарочно изчаках повече от месец след боядисването, за да видя колко е трайна - цветът не е мръднал! Косата стана много мека и лъскава, мн добра покривност на белите коси, цветът точно като на картинката - РАЗКОШНА боя! И е голяма опаковка така че стигна спокойно за коса под раменете, доста гъста. Балсамчето също е невероятно.
Не знам дали я предлагат в Бг - ако я има си заслужава да я пробвате. Малко като реклама прозвуча, ама наистина съм възхитена  Laughing Заредих си няколко опаковки 5 и няколко 6-ци.
http://www.clairol.co.uk/en-UK/products/perfect-10/high-gloss-hair-dye

А тази боя дали е щадяща? Цвета е невероятен... Аз търся по-лека боя, тъй-като имах проблеми с косопада, но се налага да се боядисам вече.. Само Лореал не ми препоръчвайте, моля!:)

# 572
Открих невероятна боя !!!!! Нарочно изчаках повече от месец след боядисването, за да видя колко е трайна - цветът не е мръднал![/img]
Откъде я купуваш?
За първи път чух за някаква безамонячна боя Бюти.Според продавачката покривала и бели коси,само цветът падал по-бързо.Някакви отзиви?Предполагам,че е това:
http://www.mmbeauty.eu/bg/products/3_cats/nuance-mm-beauty/#img28

# 573
  • София
Момичета, моля ви за съвет Praynig Hug
Реших да съчетая техниките балеаж и омбре в домашни условия Mr. Green. Косата ми е кестенява и избрах Garnier Nutrisse 5 1/2 (сметаново кафе) с надеждата да се получат златисти светлокафяви кичури. Да, но след първото измиване няма никаква разлика с останалата ми коса.
За да се получи това, което искам, може би ми трябва златист цвят от (тъмно)русата палитра, как мислите?? Въобще, ще мога ли да мина без обезцветяване, за да получа по-светли кестеняви кичури със златист оттенък?? Praynig

# 574
Някой купувал ли е Иноа от златна рибка? Интересува ме 26лв само боята ли е или има включен оксидант и балсам.
С Clairol съм се боядисвала преди 10 години и не останах очарована. Косата ми беше много суха. Сега може да са я оправили.

# 575
Влюбена съм в този цвят на Преслава Heart Eyes

Някой постигал ли е нещо такова и с кой номер ? Praynig

# 576
Боите и в двата случая бяха от новата серия на l'Оreal recital preference
Според мен боята е некачествена и няма нищо общо със старата серия,  при нея цвета се запечатваше и нямаше сваляне

ПП. Първия път ситуацията беше следната.
След дълго ползване на Таити 4 бях боядисана с тази  -4.15 DEEP BROWN, получи се виолетово-червен /отвратителен/ оттенък - Бордо
Бях подведена от фирмата официален вносител. че това е цвета, който отговарял на Таити 4 / тогава все още не внасяха Таити 4, незная и дали го внасят сега/
Внасят некачествена боя, нищо общо със стария Лореал
И аз много се ядосвам за този Лореал, откакто ги смениха съсипаха хубавата боя. Още ме е яд #2gunfire

# 577
  • Стара Загора

Ооооооо страхотен цвят  Heart Eyes

# 578

твоя цвят какъв е?това е нещо

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 15:20 от Hairstyles

# 579
За кой цвят от косата на Преслава става въпрос? До колкото аз виждам по краищата и надолу цвета е по-тъмен. Горе се води какаов цвят 6 номер някъде.

# 580
Някой купувал ли е Иноа от златна рибка? Интересува ме 26лв само боята ли е или има включен оксидант и балсам.
С Clairol съм се боядисвала преди 10 години и не останах очарована. Косата ми беше много суха. Сега може да са я оправили.

Оксиданта е допълнително от падащо меню под това за избора на цвят. Има 6% , 9% и 12% нямам представа кой трябва да избереш  Wink

# 581

Оксиданта е допълнително от падащо меню под това за избора на цвят. Има 6% , 9% и 12% нямам представа кой трябва да избереш  Wink

Благодаря много за разяснението.

# 582
Купих си муса на Палете средно кафяво, обаче сутринта си измих косата и сега се чудя дали да се боядисвам или да изчакам до утре  Rolling Eyes

Още не съм попаднала на хубав кестеняв цвят, в търсене съм  Grinning

На последните снимки на Николета Лозанова  /който съм гледала/ е с прекрасен цвят на косата. Ей намерих снимка, ей тоя цвят много ми харесва

E тая си купих, не знам защо съм решила че е Палете  Mr. Green http://www.henkel.de/de/content_images/Perfect_Mousse_500_Mittel … t_1772H_1772W.jpg

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 15:18 от Анонимен

# 583
  • Стара Загора
Здравейте,
влизам да похваля боята на Макадамия 7.77 .Най-накрая след като я купих август 2012  ooooh! се боядисах.Цвета стана страхотен, шоколадов. Не е точно като на Преслава, но пак е много хубав  Heart Eyes

# 584
Magnum, какъв беше твоя предишен цвят , опитвам се, но не мога да добия представа за номер 7.77 newsm78.
Ако можеш покажи снимка.

Общи условия

Активация на акаунт