" Шоколадова" коса - 3

• 190 736
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • Под кленовите дървета
  Дава  ми  ,че  линка е рекламен спам и нищо  не  отваря ?

Не знам защо newsm78 От един блог на Хенна е, точно тази маска с вит.С и шампоан.
"Таблетки витамин C и шампоан за коса (за дълга коса – около 100 мл); четка за боядисване и ръкавици. Таблетките се стриват и смесват с достатъчно количество шампоан за коса, разбъркват се, за да се получи хомогенна смес. Някои източници препоръчват 25 таблетки за много дълга коса, другаде съветват да се започне с по-малко количество – 5-10 таблетки по 100 мг, особено при къса коса. Сместа се нанася на мокра или суха коса с помощта на четка за боядисване, косата се увива във фолио и престоява от 45 минути до 2 часа. Отмива се с шампоан и се последва с балсам и/или маска за коса."

Аз последно ползвах 2 ампули вит. С и свали страшно много от черното.

# 631
  • София
Момичета, в една стара тема едно момиче беше публикувало снимка на боядисана коса, но не е написала нито марка, нито номер. Ето:

http://prikachi.com/images/281/5404281t.jpg

Дали можете да ми помогнете - много ми харесва цвета, близък е до моя, аз имам бели коси - около 30 процента, не съм много сигурна, но не са малко ... Каква ли е тази марка, номер... не ми се иска да има червен отенък или да стане черна... не съм се боядисвала до сега.
    bouquet

# 632
  • БГ
Здравейте,
предстой ми първото боядисване в живота ми Simple Smile
Това ми е косата
 Бих искала този цвят
Двоумя се между  LOREAL DIARICHESSE номер 8
и LOREAL MAJIREL номер 9
тези цветове ми се стори най-близки до снимката / но може грешката да е в моя монитор Simple Smile /
Като за първо боядисване коя боя според Вас би била по подходяща, по щадяща и трайна? Simple Smile

Благодаря предварително   bouquet

# 633
  • Варна
One_Love, това, което си показала е омбре... Не става лесно, а и не винаги е сполучливо.

# 634
  • БГ
Засега мисля да пропусна "омбре" ефекта, просто намерих тази снимка и ми хареса цвета на косата, но без изсветлените краища Simple Smile

# 635
  • Айтос/Бургас
Здравейте!
На мен много ми харесва цвета на Жени Калканджиева от този клип,преди да я направят "омбре".Дамата каза,че цвета е шоколад,но на мен ми прилича повече на много тъмно червено-черно...или някакъв махагон Thinking
http://www.youtube.com/watch?v=GeDHV5iRUdQ

# 636
  • Варна
Засега мисля да пропусна "омбре" ефекта, просто намерих тази снимка и ми хареса цвета на косата, но без изсветлените краища Simple Smile

Аха. Ами това е по-скоро 8-ца...аз съм с такъв цвят сега. Тъмно рус се води при мен.

# 637
Момичета,търся отзиви за тази боя за коса:
http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excellence-p … n-clair-dore.aspx
Интересен ми е този номер 5.3 златисто светло кестеняв...В каталога обаче цвета е различен от опаковката на боята и  е чист шоколад,доста тъмен...
Но ако някой има опит с други цветове,моля да сподели PraynigДали боята е хубава,покрива ли добре,щади ли косата,после измива ли се добре,оцветява ли скалпа...

# 638
Ползвала съм номер 5 Светло кестеняв. За непрофесионална боя не е зле. Има ампула за нанасяне преди боята, за защита на косата и скалпа мисля. Очаквах по-добро покритие на белите коси, но уви. Като цяло не съм много очарована  Peace

# 639
Ползвала съм номер 5 Светло кестеняв. За непрофесионална боя не е зле. Има ампула за нанасяне преди боята, за защита на косата и скалпа мисля. Очаквах по-добро покритие на белите коси, но уви. Като цяло не съм много очарована  Peace
Но поне цвета стана ли като на опаковката както е посочен?И това ме притеснява.Да не стане различен цвят.Ампулата е само за косата,гледах видео.А имаш ли спомен дразни ли скалпа и косата изсушава ли се много?Защото Преферанса е ужасен.Косата ми стана като слама.Ужасна боя,аз доста я коментирах тук да не се излъже някой да си я вземе.

# 640
Но поне цвета стана ли като на опаковката както е посочен?И това ме притеснява.Да не стане различен цвят.Ампулата е само за косата,гледах видео.А имаш ли спомен дразни ли скалпа и косата изсушава ли се много?Защото Преферанса е ужасен.Косата ми стана като слама.Ужасна боя,аз доста я коментирах тук да не се излъже някой да си я вземе.
Не си спомням  Simple Smile  щом като повече не бих си я купила ...

# 641
Здравейте. Какъв точно кестеняв цвят е този- http://blife.bg/article-9238  ?
Искам да се боядисам в този цвят, но как да обясня на фризьора какво кестеняво съм си харесала?

# 642
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам нужда от помощ и ще се радвам, ако някоя от вас се отзове.
Последния път се боядисах съм мус боята на Лореал 53 -Златисто сияещо кестеняв, но не ми хвана. Много се колебаех какъв цвят да взема, защото четох, че цветовете стават в действителност по-тъмни. Моята основа е тъмна и явно нищо не се получи. Взех мус боя за да може мъжа ми да ме боядиса в къщи за по-лесно. Сега имам още една боя (взех 2 бр, но едната остана) и сега ще я сменям, но се чудя какъв цвят.
Колебая се м/у номер 40 Чисто тъмно кестеняв и номер 50 Чист кестен
Но да не взема да стана черна накрая, че аз от толкова време се боря да махна гадното черно.

# 643
  • Варна
Аз отдавна спрях да си купувам мус бои, няколко пъти съм се боядисвала и съм ставала много тъмна - към черно чак.

# 644
Здравейте, последните 3 пъти се боядисвах с Лореал Мажирел 5.1 -светло кестеняво пепелно  с окисдант 6 %, много бързо пада тази боя - не ми хареса на мен лично, а на слънце направо ужасни червени отблясъци и сега се чудя дали да не пробвам Лакме 5/13 светло кестеняво златно пепелно или трябва да го смеся с основа - ориентирах се към златните за да се махнат червените отблясъци ?

Общи условия

Активация на акаунт