" Шоколадова" коса - 3

• 190 718
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Имате ли впечатления някоя боя която да придава по-силен блясък на косата. На моята коса определено и липсва блясък и всички цветове ми стоят някак похабени.

# 646
Здравейте. Какъв точно кестеняв цвят е този- http://blife.bg/article-9238  ?
Искам да се боядисам в този цвят, но как да обясня на фризьора какво кестеняво съм си харесала?

Цвета е супер Лина! Невероятен е! И аз се интересувам как може да постигна този цвят.
Дълго време се боядисвах със "синя слива" на Кастинг безамонячната и бях много доволна. Цвета беше много наситен с тъмно лилави отенъци на светлината, а когато започваше да пада към 30-тия ден отенъка ставаше по-червеникав.
Преди около месец се обезцветих при фризьорката си и се опитвам да постигна кафяв топъл нюанс, като на Преслава, но без успех. Корените ми са по-светли към рижаво, а надолу косата ми червенее, направо съм си умбро.
Посъветвайте ме моля!

# 647
  • Варна
Аз все се правех със златни оттенъци, последно се боядисах с пепеляв обаче. Ами, да ти кажа, на слънце така ми червенее, толкова е грозно...тея оттенъци няма да ти помогнат да се пребориш с това гадно червенеене. Вземи си някакъв шампоан за матиране, аз мисля скоро да се обезцветявам, защото определено няма как да ги махна...първото ми боядисване беше с руса боя, после си бях метнала една карамелена и гледай какво стана, след това бях шоколадова - мноого тъмно, към черно и едва миналото лято реших да се изсветлявам постепенно - бях си взела перлено русо. Сега няколко пъти съм с тъмно русо, както казах последния път тъмно русото беше с пепеляв оттенък, но като гледам как е тръгнало...ще взема да се обезцветя, да се махне всичката тази наслоена боя и най-сетне да си направя един нормален цвят без червени оттенъци.  #2gunfire

# 648
Влюбена съм в този цвят на Преслава Heart Eyes

Някой постигал ли е нещо такова и с кой номер ? Praynig

Момичета, успяхте ли да постигнете този цвят и с коя боя и с кой номер?
Дайте съвети, моля Ви!

# 649
Sagapo92 защо не пробваш с така наречената бабешка синка за коса. Доста е силна и мисля, че матира добре. Другият вариант е да сложиш малко коректор в боята като се боядисваш...

# 650
Здравейте. Какъв точно кестеняв цвят е този- http://blife.bg/article-9238  ?
Искам да се боядисам в този цвят, но как да обясня на фризьора какво кестеняво съм си харесала?

Цвета е супер Лина! Невероятен е! И аз се интересувам как може да постигна този цвят.

Това е пепелно или матово кафяво. Аз от 3-4 месеца съм с Макадамия 4.1 (средно кафяво пепелно) и най-сетне се отървах от червените отенъци на шоколада и на рижавото от преди това. Последния път се боядисах с New Londa Colr 4.71. Хубав цвят и не пада, но като че ли ми поизсуши косата.

# 651
  • Варна
Sagapo92 защо не пробваш с така наречената бабешка синка за коса. Доста е силна и мисля, че матира добре. Другият вариант е да сложиш малко коректор в боята като се боядисваш...

Фризьорката слага коректор - не се получава. А тази бабешка синка откъде се взима?

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 22:59 от Sagapo92

# 652

Тази боя е пълна скръб. Лъскава е точно до първото измиване след боядисването.
Пада много бързо и за 15 мин ми изгори скалпа.

# 653
Лореал много отдавна е голяма скръб,все едно се боядисваш с безцветна боя.

# 654

Фризьорката слага коректор - не се получава. А тази бабешка синка откъде се взима?

синката си я купувам от най-обикновенна козметика. струва 2-3 лв. на цвят е като мастило и доста цапа. разреждам я в леген с топла вода. слагам на око, затова не мога да ти кажа колко точно. опитай с по-малко количество (10-15 капки), че да не си ходиш синя след това...

# 655
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Искам този цвят на косата, коя боя и кой номер да използвам  newsm78 . Цвета на косата  ми е светло кестеняво пепелно 

# 656
Здравейте момичета!
Фризьорката ми ме боядиса преди около седмица, цвета не е лош и леко се доближава до желания от мен, но... косата ми е без блясък, направо изглежда като изтощена. Още в деня на боядисването майка ми каза, че последния ми цвят е имал блясък, а този няма. Това е от боята. Да си призная на Кастинга безамонячната боя е супер относно блясъка, въпреки, че докато се насити цвета наистина пада бързо. Сега ще изчакам още няколко дни и ще избера цвят от безамонячната, та каквото стане...

# 657
 wavey Имате ли идея какъв е номерът на този цвят  newsm78

# 658
Здравейте момичета!
Фризьорката ми ме боядиса преди около седмица, цвета не е лош и леко се доближава до желания от мен, но... косата ми е без блясък, направо изглежда като изтощена. Още в деня на боядисването майка ми каза, че последния ми цвят е имал блясък, а този няма. Това е от боята. Да си призная на Кастинга безамонячната боя е супер относно блясъка, въпреки, че докато се насити цвета наистина пада бързо. Сега ще изчакам още няколко дни и ще избера цвят от безамонячната, та каквото стане...

Прави и няккави маски.Но пък от тях казват, че цвета падал.Някакъв серум за блясък, знам ли. Кастинга са страхотни цветове, страхотен блясък, но наистина много бързо падат-максимум 3-4 седмици. Ех, и на мен как ми се иска да се намацотя пак с любимия ми цвят(300 тъмно кафяво), но косата ми едвам я оправям от боите вече и няма как да си позволя да я боядисам. Хубавото е, че поне от многото маски, които й правя ми падат цветовете и ще си възвърна моя си цвят.

# 659
  • София
здравейте,
и аз в тази тема, точно за мен е Simple Smile
От няколко месеца пъти се боядисвам с Maiandra - 6 (blond donce ultra naturel), оксидант Vol.30.
Естествено, не ми става руса, а няколко нюанса по-светла от моята (моята е кестенява-към тъмно кестенява).
Установих, че 1/2 боя ми е достатъчна, но откакто я разделих (или пък да съм взела друг номер оксидант...  newsm78) на 2 боядисвания, цвета като че ли потъмня newsm78. Дали да не взема друг номер оксидант? Или да смеся боя с друг номер? Дайте съвет ... Цвета, който искам май много го искаме - светло кестенявия... Боядисвам се на около 6-8 седмици макс., че много ми личат белите коси вече  Simple Smile
Само да вметна, че в боята слагам 1 лъж. от едни масла (микс от 10ина масла от Алжир - арганово, бадемово, чесън т.н.), едва ли е от тях, защото и преди съм ги слагала.

Общи условия

Активация на акаунт