" Шоколадова" коса - 3

• 190 738
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Аз напоследък използвам безамонячната боя на MM Beauty и съм много доволна от нея , страхотен кафяв цвят ми се получава и стой много естествено и в същото време не ми изтощава косата.

# 616
Аз напоследък използвам безамонячната боя на MM Beauty и съм много доволна от нея , страхотен кафяв цвят ми се получава и стой много естествено и в същото време не ми изтощава косата.
От къде я купуваш?

# 617

Кой номер и какъв цвят се води точно?

# 618
# 619
  • Велико Търново
Ох,първият цвят,който си показала много ми харесва Heart Eyes точно към такъв се стремях и аз,но от естествено руса станах тъмно кестенява към черна ooooh! сега изсветляването става бавно,и имам рижави оттенъци Confused някой може ли да определи номера на цвета от първия линк Thinking

# 620
  • Под кленовите дървета
ООО, аз си докарах черна коса с Вела, опитах да изсветля с русо, но хвана само в корените, та сега съм трикольор. Три пъти правя маска за падане на цвета и сега се уравновеси цвета, даже изглежда шоколадово, но има червеникави отенъци. Сега ще нанеса още 3 пъти, после 2 бани без маска и слагам някаква боя, по-светла този път. Сега гоня друго шоколадово, по-скоро млечно шоколадово.

# 621
  • София
ООО, аз си докарах черна коса с Вела, опитах да изсветля с русо, но хвана само в корените, та сега съм трикольор. Три пъти правя маска за падане на цвета и сега се уравновеси цвета, даже изглежда шоколадово, но има червеникави отенъци. Сега ще нанеса още 3 пъти, после 2 бани без маска и слагам някаква боя, по-светла този път. Сега гоня друго шоколадово, по-скоро млечно шоколадово.

Би  ли  споделила  каква е тази маска  за падане на  цвета ? Аз  съм с  боядисана черна  коса  ,но  вече  ми  омръзва и искам  някакъв  по  светъл цвят . На  обезцветяване с  Блондор не  смея  да се подлагам  ,защото косъма ми е тънък .

# 622
# 623
  • София
  Дава  ми  ,че  линка е рекламен спам и нищо  не  отваря ?

# 624
И аз бих искала да знам за маската за падане на боята Simple Smile) освен ако не е тази с витамин C Simple Smile
Боядисах се махагон с MM Beauty (доволна съм от боята) и нещо ми щукна че искам светло кестенява да се направя Simple Smile)

# 625
Момичета и аз искам от руса да се потъмня ,харесала съм този цвят

дай те ми съвет кой номер и коя боя да си купя ?!

# 626
Момичета и аз искам от руса да се потъмня ,харесала съм този цвят
Скрит текст:
дай те ми съвет кой номер и коя боя да си купя ?!
Е то това си е тъмно русо, даже средно мисля. Питай в темата за блондинките,златиста 7-ца или 8-ца е това.

# 627
______Freya_______ благодаря ти

# 628
От къде я купуваш?
От Елитис си я взех Simple Smile към 3лв беше ако не се лъжа.

# 629

Кой номер и какъв цвят се води точно?
Номер не помня , но се водеше горчив шоколад Simple Smile
Следващия път мисля да пробвам с още по-тъмния цвят .

Общи условия

Активация на акаунт