Мека мебел - 7

• 237 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние поръчахме от Айко ето това:
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=61160
Казва се Вивиан. Някой ползвал ли го е??? Сега в Айко е на промо цена -959лв. Ще е готов след месец. Дано изборът е сполучлив, защото ще го разпъваме всяка вечер.... newsm78

# 91
  • Sofiq
Ами то като гледам изглежда едно към едно с моя... Интересно какъв е производителя... Името е друго но изглежда идентично

# 92
  • София
Не зная кой ги произвежда, но 1 месец е срока на доставка. Нямат налични, само с поръчка. Имаше избор на дамаски

# 93
  • Русе
 Hug Спряла съм се на Холивуд на Кова стил, някакво мнение за дамаските? Не мога да реша между едно приличащо на кожа, мисля, че  Елефант беше и една друга дамаска, платнена, като Алкантара.  Елефанта ми се вижда разтеглив и може да се отпусне след известно време, и ми изглежда неприятен за постоянно седене на дивана, но пък ми се струва по лесен за поддръжка, а плата ми се струва, че няма как да махам петната, които сипе детето постоянно, но пък по комфортен на допир.  newsm78 newsm78 newsm78

# 94
момичета, искам да попитам дали знаете фирма във Варна която да произвежда чглови дивани по индивидуален проект.предварително ви благодаря.

# 95
.....фирма във Варна която да произвежда чглови дивани по индивидуален проект.

Руди-АН

http://www.rudi-an.com/katalog/fabrika/uglovi/

# 96
  • Русе
Моят диван е с елефант на Паралела. Лесно се цапа (светъл е, мисля, че 09 или нещо от сорта), мек и много комфортен плат е, при положение, че не обичам плюш, на този е много приятно да се седи. Не се е разтеглил за 7 м тормоз от децата ми. Лесно се чисти с препарат за дамаска, но сега мисля да го пера, защото е доста зле, а все не ми остава време.

# 97
  • Русе
Благодаря много Меги за съвета, аз ще трябва да се задоволя с Алкантара, защото от Елефант няма нищо налично в моята гама, а не ми се чака още един месец.

# 98
  • Русе
Мисля, че пак ще си доволна, дори мисля, че по-лесно се поддържа.

# 99
ЗДравейте,
вчера си поръчахме ето този диван
 http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=63659 от Аико След месец ще престигне .
Някой има ли го и доволен ли е?

# 100
  • Варна
Ако сте го пробвали сигурно ще сте доволни. Ако не, дано не се изненадате че е доста твърд като седнеш. Ние търсехме да е много мекичък, и въпреки че този много ни хареса на външен вид, избрахме друг.

# 101
Пробвахме го ,хареса ни .Дано не се разочароваме като пристигне .

# 102
  • Русе
Meggysan  Hug ще се похваля след месец!

# 103

знаете ли къде в София може да се намери диван от този тип?

# 104
  • Sofia
А някой ще се похвали ли с много мека, галеща дамаска, която изглежда модерно и се поддържа лесно? Rolling Eyes
От два месеца не мога да реша какъв да е диванът ми, искам мнооооого мекичко и приятно да е усещането  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт