Премахване на боя за коса с витамин C

• 225 018
  • 626
  •   1
Отговори
# 450
Еха, тази тема ме заинтригува, вдигам я нагоре.  Flutter
Преди 2 месеца се боядисах с безамонячна мус боя, тъмно кафяв нюанс и вече смея да твърдя половината от него се е отмил, даже "русее" на места (тъмно руса ми е по принцип). Правих си няколко пъти подред маски с тривитаминол, зехтин и т.н масла по цялата дължина точно с цел по-бързото сваляне на боята. Според вас на този етап има ли шанс с 2-3 процедури с витамин Ц да си върна естествения цвят или и той сваля боята донякъде? И дали изобщо ще има някаква разлика, след като цвета вече е доста отмит? По принцип това ми беше първото боядисване и няма наслагване. Е, боядисвала съм се и преди, но минимум преди 2 години и цвета отдавна е отрязан.

# 451
Абсолютно Peace
мажи здраво с Ц+шампоан сложи си шапка за баня постой поне 3-4ч. гаранция и помен няма да ти е останало от боята!
после да се отчетеш bouquet

# 452
Абсолютно Peace
мажи здраво с Ц+шампоан сложи си шапка за баня постой поне 3-4ч. гаранция и помен няма да ти е останало от боята!
после да се отчетеш bouquet

Дано! За вторник съм запланувала процедурата, взех си днес шампоан Бочко. Мисля 40бр. витамин Ц да стрия. Вие какво количество шампоан използвате?

# 453
средно дълга коса сипах около 100-150шамп. и разбърках с витамините  идеята е да наплескаш за да попие цялата коса
аз много леко с пулверизатор с вода я понапръсках.... за да може по лесно да се нанесе

# 454
  • Sofia, Bulgaria
Аз слагам по 40 таблетки стрити в детски шампоан или такъв за ежедневна употреба. Пъскам с пулветизор леко да се намокри и разтривам хибаво да е по цялата коса. Стоя около час, час и половина. Не смея чак 3-4 часа с шапоан.
Мажи се смело.  Peace Успех

# 455
Момичета, току-що излизам от банята. Докато отмивах маската през цялото време течеше нещо тъмно жълто, надявам се това да е боя, а не цвета на витамина Grinning Докато се подсушавах с кърпата на много места видях златисти кичурчета. Сега ще чакам да изсъхне (не ползвам сешоар по принцип). Дано резултата ме удовлетвори, почти съм сигурна, че има такъв Simple Smile

# 456
 Peace

като изсъхнеш ...пак пиши да кажеш  Hug

# 457
Peace

като изсъхнеш ...пак пиши да кажеш  Hug
Резултат определено има, много съм доволна  Hug Изсветлена е значително и русите кичури, които си бях правила лятото и бях покрила с боя декември месец, сега определено се отличават много и са си руси както преди боята. Това ми беше главния критерий всъщност да разбера доколко е подействало.
Само че сега идва другия проблем. Понеже искам да си изсветля косата и с боя, да я направя руса (не перхидролено, а по-скоро тъмно русо, 1-2, най-много 3 тона по-светло от естествения ми цвят), та дали ще стане. Чула съм, че каквото и да правиш на косата за премахване на боята, тя си остава в косъма, макар и малко (освен обезцветяването при фризьор де, но това никога). Та ме е е страх да не стане рижа или с гаден оттенък след боядисването.  newsm78

# 458
Попринцип съм тъмнокоса, но се боядисах в ярко червено и вече 7 месеца не мръдва цвета. Въпроса ми е някой опитвал ли е този метод в случай като моя ? newsm78 newsm78 newsm78

# 459
  • Sofia, Bulgaria
Попринцип съм тъмнокоса, но се боядисах в ярко червено и вече 7 месеца не мръдва цвета. Въпроса ми е някой опитвал ли е този метод в случай като моя ? newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм така (преди бях ярко червена, сега съм медна). Ти какво точно целиш?

# 460
Целта ми е да си върна естествения цвят. Знам, че няма резултата да е на 100% но поне да се доближи до него. И още един въпрос - след тази процедура трябва ли да се боядисвам пак или може и без да се боядисвам ?

# 461
Peace

като изсъхнеш ...пак пиши да кажеш  Hug
Резултат определено има, много съм доволна  Hug Изсветлена е значително и русите кичури, които си бях правила лятото и бях покрила с боя декември месец, сега определено се отличават много и са си руси както преди боята. Това ми беше главния критерий всъщност да разбера доколко е подействало.
Само че сега идва другия проблем. Понеже искам да си изсветля косата и с боя, да я направя руса (не перхидролено, а по-скоро тъмно русо, 1-2, най-много 3 тона по-светло от естествения ми цвят), та дали ще стане. Чула съм, че каквото и да правиш на косата за премахване на боята, тя си остава в косъма, макар и малко (освен обезцветяването при фризьор де, но това никога). Та ме е е страх да не стане рижа или с гаден оттенък след боядисването.  newsm78

Никакъв проблем... смело третирай Wink
п.с.
аз след ужасно сбъркан цвят от фриз. сив вместо медно рус  ooooh!  изрових този метод с витамина ..върнах си стария цвят и после се боядисах медно русо .. никакви драми нямах Flutter

# 462
  • Sofia, Bulgaria
Целта ми е да си върна естествения цвят. Знам, че няма резултата да е на 100% но поне да се доближи до него. И още един въпрос - след тази процедура трябва ли да се боядисвам пак или може и без да се боядисвам ?

Ще ти свали червеното и ще стане медно/рижаво. Няма как да си върнеш твоят цвят, защото където ти е боядисана косата, оксиданта вече е изсветлил косъма.
Не е задължително след процедурата/рите да се боядисваш, ако ти хареса ефекта. А ако не се харесаш с такъв цвят, може да си вземеш боя с близък до твоят цвят.
Действай смело. Успех  Peace

# 463
Ще опитам. Надявам се да не стане доста рижаво  Shocked Предстои ми бал и няма как да се появя в такъв вид  Grinning

# 464
  • София
Колко време след маската се боядисвате момичета? Скоро си изсветлявах косата, от 5 станах 7. Но като падне боята /7 номер/ съм рижава Sad  вече съм за боядисване. Ако направя маската утре, колко да чакам за боя, споделете опит ,моля!

Общи условия

Активация на акаунт