Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 711
  • 692
  •   1
Отговори
# 405
От тук са и са най-удобните обувки, които съм имала.
Цената е висока обаче - 290, тя си е толкова и в Австрия и в Германия, разликата е най-много 10-15 лв. Но си заслужава.
Нямам представа дали правят разпродажби, но ще следя с нетърпение, защото са страхотни.
Не не правят или само понякога много малки намаления. Обувките обаче са просто невероятни. Страхотно качество. Heart Eyes

# 406
Разби ми сърцето с тази риза Heart Eyes
Отивам да я диря в Манго, но ще ми е полезно, ако споделиш, дали си я взела от магазин или онлайн?

Взех я от магазина на Витошка, но ако поръчваш онлайн имай предвид, че е доста уголемена  Hug
Ще ходя в магазина им да я търся, за да я пробвам. Все пак би ли казала колко е уголемена, ако ми се наложи да я поръчвам онлайн, един-два номера?

Ами един номер със сигурност и пак е леко свободна, но на мен така ми харесва. Принципно ризи нося L, защото съм с голям бюст, от тази взех М. То с номерациите S, M, L съм забелязала, че са доста относителни нещата, така че ти полежавам да си я намериш в магазина  Peace (беше на втория етаж като се качиш по стълбите вдясно и веднага вдясно на едни закачалки само с ризи)

# 407
  • Там, където ме обичат
Цената е висока обаче - 290, тя си е толкова и в Австрия и в Германия, разликата е най-много 10-15 лв. Но си заслужава.
Нямам представа дали правят разпродажби, но ще следя с нетърпение, защото са страхотни.
И аз имам един чифт. Най-удобните обувки на висок ток.  Peace И моите бяха около 290.

# 408

Ами един номер със сигурност и пак е леко свободна, но на мен така ми харесва. Принципно ризи нося L, защото съм с голям бюст, от тази взех М. То с номерациите S, M, L съм забелязала, че са доста относителни нещата, така че ти полежавам да си я намериш в магазина  Peace (беше на втория етаж като се качиш по стълбите вдясно и веднага вдясно на едни закачалки само с ризи)
Благодаря ти, утре ще отскоча до нашия мол/ при нас Манго е на един етаж само/.       bouquet

туниката-пончо в действие/презрамките ѝ се свалят + бонус едни летни дънки, които май бях забравила, да покажа Grinning

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 21:34 от goddess

# 409
  • Чукарландия
И аз имам един чифт. Най-удобните обувки на висок ток.  Peace И моите бяха около 290.

Тази марка имат ли онлайн магазин, откъдето можем да пазаруваме? Hug

Годесче, дънките са много яки, но не се виждат добре. От къде ги заби (на кльощавото си д...)? Heart Eyes

# 410

Годесче, дънките са много яки, но не се виждат добре. От къде ги заби (на кльощавото си д...)? Heart Eyes

Outfitters nation,ebay Peace и отзад са на кръпки почти целите. По-скоро са клин/ нямат цип, горе са на ластик/, но от дънкен плат.

# 411
Приемате ли попълнения?
Ще се запиша с едни обувчици

Снимката не ми се отваря, може ли друг линк?  Praynig

# 412
Приемате ли попълнения?
Ще се запиша с едни обувчици

Снимката не ми се отваря, може ли друг линк?  Praynig

И на мен. Sad

# 413
  • Чукарландия

Outfitters nation,ebay Peace и отзад са на кръпки почти целите. По-скоро са клин/ нямат цип, горе са на ластик/, но от дънкен плат.

Благодаря!  bouquet

# 414
  • Belgium

туниката-пончо в действие/презрамките ѝ се свалят + бонус едни летни дънки, които май бях забравила, да покажа Grinning

Оу, Годесче, много хубави дънки  Laughing

Манго ли са?

Аз съм влюбена в черна дантелена рокля, но ще се наложи да си тръся много богат спонсор за нея  hahaha

# 415
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина страхотни дънки Heart Eyes

От мен:
рокля
топ

# 416

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 15:15 от малката лисичка

# 417
Сако  Heart Eyes
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMGP70511.JPG
Роба за плаж - в действителност са много по -ярки цветовете
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMGP7048.JPG
Бански
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMGP7049.JPG
Гердан
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMGP7050.JPG

Откъде е  шапката - много е  хубава и има ли и др. цветове?

# 418
# 419
  • София
Страхотен бански. От къде е ?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт