Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 728
  • 692
  •   1
Отговори
# 390
"Използва се за декорация на дрехи и за различни ТЕХНИЧЕСКИ цели."

BloodyF, не се занимавай.
"Декорацията" може да бъде и презрамка на потник от това ласе, замисляла ли си се?! Имам такива на доста пуловери и жилетки, доста по-красиви са с тия ласета, дето никой не ги вижда, дам. Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 02:23 от Syringe

# 391
хубаво де, ама това ласе, първо няма как да го скриеш, демек трябва да режеш , демек веднъж отрежеш ли няма връщане, как ще я закачаш после по вашата логика?

# 392
Отпред деколтето едва ли е такова каквото отзад, ще преметнеш връвта отпред, където няма да се вижда. Елементарно, Уотсън. Simple Smile

# 393
# 394
Момичета, оспамихте темата с тая връв  Joy
Естествено, че е връв за закачалка.  На всички модели блузи с по-голямо деколте има подобни. На някой е  с по 2 от двете страни, а на други като тази.  Lovable Heart от какъв материал трябва да е направена тази връв, че да разбереш приложението й ? От канап ли ?  Mr. Green
Syringe ти е обяснила чудесно. Такъв тип връзка слагат, когато има възможност тя да се скрие в зависимост коя част на блузата позволява това, а когато деколтето е дълбоко и от двете страни слагат по 2 странични. Не елементарно, не логично ами не знам какво е....Уотсън  Laughing

# 395
Разби ми сърцето с тази риза Heart Eyes
Отивам да я диря в Манго, но ще ми е полезно, ако споделиш, дали си я взела от магазин или онлайн?

За връвката е обяснено вече, само да добавя, че в случая ако трябваше да се вижда, щеше да е от материята на плата, а не ласе. Вероятно щеше да се връзва, за да се коригира дължината ѝ и да не останеш някъде гола Wink

# 396
Отивам да я диря в Манго, но ще ми е полезно, ако споделиш, дали си я взела от магазин или онлайн?

Взех я от магазина на Витошка, но ако поръчваш онлайн имай предвид, че е доста уголемена  Hug

# 397
  • в пералнята
Приемате ли попълнения?
Ще се запиша с едни обувчици

# 398

За връвката е обяснено вече, само да добавя, че в случая ако трябваше да се вижда, щеше да е от материята на плата, а не ласе. Вероятно щеше да се връзва, за да се коригира дължината ѝ и да не останеш някъде гола Wink

Да, и аз това изтъкнах като още един аргумент. Simple Smile За връзването също. Трябва да говоря с производителя на блузата, че да я убедя обаче май. Grinning

# 399
  • Там, където ме обичат
Приемате ли попълнения?
Arhinora, много харесвам бранд-а.  Heart Eyes
От тук ли са и каква е ценичката, ако може?

# 400
  • Чукарландия
Приемате ли попълнения?
Arhinora, много харесвам бранд-а.  Heart Eyes
От тук ли са и каква е ценичката, ако може?

+1 глас за обувчиците. Ако може инфо. Hug

# 401
  • в пералнята
От тук са и са най-удобните обувки, които съм имала.
Цената е висока обаче - 290, тя си е толкова и в Австрия и в Германия, разликата е най-много 10-15 лв. Но си заслужава.
Нямам представа дали правят разпродажби, но ще следя с нетърпение, защото са страхотни.

# 402
  • София
Ох, да кажа и аз за връвта. Laughing
Аз винаги съм смятала, че е за закачане и така си го представям да бъде, както на закачалката в магазина. Те винаги ги усукват около металната кукичка, с цел моделът да не виси като парцал и да може да се придобие веднага представа за него.
Аз винаги ги режа след това, защото ме дразнят и ми пречат.
Напоследък, обаче забелязвам засилваща се тенденция, тези нишки да висят по голите гърбове на жените и започнах в един момент и аз да се чудя, дали аз не бъркам някъде? newsm78
Та повдигането на този въпрос тука, ми показва, че поне не съм била единствена чудеща се. Joy Joy

# 403
Аз винаги съм смятала, че е за закачане и така си го представям да бъде, както на закачалката в магазина. Те винаги ги усукват около металната кукичка, с цел моделът да не виси като парцал и да може да се придобие веднага представа за него.
Аз винаги ги режа след това, защото ме дразнят и ми пречат.
Точно така е. В много случаи производителят решава, че дрехата трябва да бъде представена и опакована на закачалка. Затова се използват ласета (сатенени, силиконови) и т.н., за да не се изхлузва дрехата от закачалката. Ако не искаш да си  държиш блузата на закачалка у дома и ласетата те дразнят, можеш да ги отрежеш.

# 404

Взех я от магазина на Витошка, но ако поръчваш онлайн имай предвид, че е доста уголемена  Hug
Ще ходя в магазина им да я търся, за да я пробвам. Все пак би ли казала колко е уголемена, ако ми се наложи да я поръчвам онлайн, един-два номера?

Общи условия

Активация на акаунт