Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 604
  • 692
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, въобще не съм се обидила за чантата. Сутринта като писах, не бях много на кеф, че имах малко неприятни моменти на работа. Много ви харесвам всички и не искам да се караме за щуротии. Hug
Денси, ако копието наистина е такова гадно, ще си го спестя и ще чакам да стана шеф, че да си купя оригиналната чанта.  Mr. Green

Почнаха ли вече намаленията по моловете, че в събота ще ходя на лов? Whistling

# 511
Да, започнаха!  Party

# 512
Да, и аз щях да се извинявам, че така се разръмжах  Embarassed И при мен денят започна малко криво  Mr. Green

SassieHug

Като стана дума за намаления, любимото ми попадение засега:

# 513
Денси, ако копието наистина е такова гадно, ще си го спестя и ще чакам да стана шеф, че да си купя оригиналната чанта.  Mr. Green

Почнаха ли вече намаленията по моловете, че в събота ще ходя на лов? Whistling
Пожелавам и съм сигурна, че ще се случи скоро да станеш шеф и да си купуваш всичко което пожелаеш! Hug
Започнаха намаленията, но са по-скоро около 30 и до 50%. Манго и Зарата си заслужава да се видят, В H&M също има намалени неща. Някои неща трябва да се вземат веднага защото свършват, но за други ще чакаме твърдо 50 % че и 70%, за да се развихрим подобаващо.

# 514
Охоо, мен точно Зара ме интересува, че нещо много надуха цените последните 2-3 сезона, вече една блуза/ риза върви по 70-100 лв там, а в началото като навлезнаха в България, съм си купувала за по 30. Tired
Но Манго и ХМ също звучат добре. smile3508
Да оставите и за мен нещо от намалението, ей!
Денси, благодаря ти за пожеланието, мила! Hug
Рангуа, тази рокля откъде е, мнооого е хубава?

# 515
а пък качеството как е паднало в Зара...да си дигат цените колкото искат. И Масимо Дюти не ме впечатлиха последно.

# 516
От Зара  Laughing Истината е, че намаленията май започнаха от миналата (ако не и по-миналата) седмица и нещата вече са маааалко опоскани, но се намират добри попадения. Съгласна съм с препоръките за магазини на Денси.

Само да кажа, че H&M в Сердика е доста, доста по-празен и безинтересен от този в Дъ Мол, и това важи с пълна сила за намалените неща.

# 517
а пък качеството как е паднало в Зара...да си дигат цените колкото искат. И Масимо Дюти не ме впечатлиха последно.
Вярно е качеството пада сериозно. Но аз съм страшен фен на Масимо Дюти. Heart Eyes И сега си взех неща оттам, но все още е скъпо.
Полите солей в Зара сега например са по 69 лв. А синята чанта която си купих за 150 лв. вече е 100 лв., което е страхотна цена. Големия размер никога не го намалявт и е по 200 лв.
Прослувутите двуцветни обувки, паднаха до 59 лв.

# 518
Благодаря момичета  Hug

Годесче, ето ги сандалите Hug Hug Hug

lveto, от Pause Jeans e, но не е бяла, по скоро е бежово Peace
Ваннич, другата рокля е от Реплика, цените ще ти ги пусна на лс  Peace

Момичета аз от България си взех гумени сандалки.... още не мога да си оправя раните по краката повече от седмица.....

# 519
  • Belgium

Само да кажа, че H&M в Сердика е доста, доста по-празен и безинтересен от този в Дъ Мол, и това важи с пълна сила за намалените неща.

Така е, но имайте предвид, че само там ще се продават капсулните колекции. Поне така казаха от H&M Laughing

# 520
Така е, но имайте предвид, че само там ще се продават капсулните колекции. Поне така казаха от H&M Laughing

На мен този в Дъ мол ми допада повече - някак по - подредено е.
Маци какво ще  рече капсулни колекции? Blush
А по този повод - нещата на Марни да не  би да ги крият някъде- откакто е отворено нищо тяхно не съм видяла . newsm78

# 521
  • Belgium
Маци, колекциите съвместно с големите дизайнерски къщи като Версаче, Ланвен и Марни  Hug

Предполагам че така ще искат да пренасочат клиентите към новия магазин  Laughing

# 522
Мерси Мац  - добре че си ти да ми отвориш очите.  Hug Heart Eyes
За намаленията тази година странно - но нищо не ме грабна.Освен обувките  в Зара .

# 523
Да така е това е потвърдено, има и направен специален кът за предтавянето им. С нетърпение очаквам аксеоарите на Ана Дел Русо.
Плачи, не ги крият Марни, те се свършиха още на първия ден, дори часове след откриването на магазина в Дъ Мол. А след като направиха партито за блогърите и звездите два дни предварително, добре че имаше нещо и за простосмъртните.
В чужбина колекцията се продава в момента обаче с 50% намаление каквото е останало. Намира се рядко, но е супер изгодно.

# 524
Така си и  мислех Денси  - но да питам за всеки случай. Wink
Аксесоарите на Ана Дел Русо и аз чакам с нетърпение - но ми се щеше да ги пуснат по- рано  Rolling Eyes .Все пак лятото е сезона на повечето и  по-крещящи аксесоари.Аз например нося гривни само лятото - зимата ми пречат и не се и виждат от палтата и тн. Sick

П.П Да нее спам - от мен ето тази блузка но в бяло . Heart Eyes
http://pausejeans-online.com/files/thumb3_1338371600_9.JPG

Общи условия

Активация на акаунт