. Ние сме 78 см, два месеца не бяхме ходили на консултация и като отидохме каза, че само 1 см е пораснал и сме 10 кг. За ходенето - ходим, падаме, удряме се, ставаме. В къщи добре, ама навън гледам все с каишите да съм.
. Ние сме 78 см, два месеца не бяхме ходили на консултация и като отидохме каза, че само 1 см е пораснал и сме 10 кг.
защо така не знам..... долу си стоят 3 от 7ми месец.....
Давайте предложения за игри и занимателни играчки - мамите с по-големи деца предполагам знаят "тайната на успеха" и ще ги споделят с нас
сега сме с "асвалтова екзема" и всеки който ни види"Ох милото... как се удари?!" вече ми писна да обяснявам

Свекърва ми е у нас да я гледа докато аз вися над учебниците,само ги гледам как си играят в хола и ми се реве на моменти,че не мога аз да съм там.

Наслаждавай се на майчинството вече!
Трябва да получиш още парички за август, но зависи кога ще ти подадат документите в НОИ. Моите са обработени вече и днес ще имам пари - 240 лв. И оттук нататък да се надяваме, че както досега в началото на месеца ще ни превеждат парите.

Ането сега е във фаза на имитиране,всички вкъщи сме сресани,нахранени с лъжица,а на един плюшен вълк редовно му се изсмукват сополите с помпа 
Иначе и двамата ходят - като патета бавно се клатушкат, но се придвижват
И ние си спим преди обяд по 40мин-1 час и следобяд по 2часа. Вечер заспиват около 20,30ч. Когато бяха на 7м ги заведохме на почивка в Сандански и там им купих първите твърди книжки. Свикнали са с тях и оттогава вечер така заспиват - оставям ги с книжките и излизам. След 15мин влизам в стаята...всичко спи. Само не знам не заспиват ли прекалено рано? Препоръчани теми