Слънцето пече АВГУСТче мечтае за море

• 67 938
  • 541
  •   1
Отговори
# 375
Смарайда, искрено ме разсмя с плюшения вълк и помпата за сополи  Laughing
И мен.  Laughing

Не е рано 20.30, за мен де, и Ясен в толкова заспива, направо нямам търпение вечер да стане 20 ч и да почнем да се приготвяме за лягане. Аз предпочитам в толкова да заспива, да мога и аз да отдъхна малко, отколкото да се премятаме до 22 ч например.

# 376
Да и на мен ми харесва да си лягат в 20,30ч. Общо взето от малки си лягат рано - до пролетта ли лягаха в 19ч. Спомням си, че спокойно си гледах новините по бТВ Simple Smile След това лятото лягаха около 21 в единични случаи 21,30ч. Но пък ставаме около 7ч. Децата около нас лягат към 22ч и стават към 9ч. Забравих да кажа за гърнето...ние купихме гърнета, когато бяха на 11 месеца. И аз от любопитство ги сложих сутринта като се събудиха да видя как ще реагират. И изненада...Марти и пишкал и акал, Жорко само беше пишкал. След около седмица и той започна да си ака. И сега сутрин като се събудят чакат да ги сложа на гърнето и тогава вършат и двете работи. И така без да искаме се научихме да се изхождаме в гърнето, та дори и на морето носихме, за да не го забравят за 10 дни Simple Smile

# 377
Момичета привет и от нас.Не ми остава време нещо напоследък за писане.
На нас ни предстои също ваксина,дано да мине без температури.

Валери е вече 11 кг. още не сме се мерили на см.,ама ние сме си много дългички като цяло.С яденето има какво да се желае още.Детската кухня я хапваме според настроението.Всичко трябва да мине през пасатора,включително и попарата иначе се изплува директно.
Спането е трудно а и нощно време си се будим няколко пъти,тези зъби ще са исторически за мен,дълго ще ги помня.
Иначе съм го кръстила поразяващата ръка,където мине е погром една минута не мога да го оставя сам.В кошарата не иска да седи,дай му само да ходи като го държа за едната ръчичка и да се качва и слиза по стълбите по 100 пъти.Вече съм се вталила като манекенка.Брат му го е кръстил терминатора , защото и неговата стая я обръща нагоре с краката.

Смарайда, твоята мома е на друго ниво  Simple Smile,какви ти занимателни игри ние сме като маймуните в гората.Даже и на звуци го докараме.
Миме,успех на баткото с училището в понеделник,да му върви по вода.Там те почва друга въртележка да знаеш  Wink

До скоро и лека нощ от нас.

# 378
  • Mtl/Sf
Здравейте Hug
Тъкмо приспах малката чистница,за която бърсането с парцал е велико забавление и сядам да ви драсна два реда.Тази нощ ни разказа играта,размрънка се по едно време и я взех между нас да си доспи.Е,луда станах,не стига,че се премята и ни удря по едно кроше,ами и ми отваря клепачите на очите и ми прави "боц" на носа докато спя Crazy
Забелязвам напоследък,че е станала плашлива,а преди не беше така.Като се разлае някое куче в първия момент тя се вцепенява и впера един въпросителен поглед,но като види,че аз съм спокойна и й говоря все едно нищо не е станало,се отпуска.Предполагам,че е етап в съзряването.

Иначе и ние я слагаме към 9 вечерта и после настъпва блаженство и за родителско/бабешкото тяло Laughing
sstefy,стахотно ви се получило с гърнето.Поздравления HugДано и аз извадя такъв късмет.
tsutseto,много смешно ми стана,да ти е жива и здрава Поразяващата ръка и по-малко поражения да нанася Mr. Green

# 379
Цуце, мерси  Hug! Усещам, че въртележката ще ме върти много силно!  Joy
Хихи, и мен ми стана смешно за Терминатора. Ясен понеже не е, и сега съм на 90 дневната диета.  Grinning Иначе и на него сега му избиват кътниците и е някакъв ужас, особено вечер. Дано стане по-бързо, че нерви нямам понякога.

sstefy, браво за гърнето! Ние все още нямаме успех.

Смарайда, дано е нещо временно това с плашенето! Да не я е изплашило някое куче навън?

# 380
Смарайда, много сте напред с материала. А за плашенето и моето диваче се плашеше и ревеше от всички хора и от по силни звуци, но отшумя с времето. Сега минава покрай лаещо куче без да й пука и дърпа хората за дрехите. Пред входа ни има бар и като я пусна тича право там и маха за чао с ръчичка, и се запознава със всички. Та и вие ще  свикнете.
 Стефи, как се справи с книжките? Моята ги вижда като нещо за дъвчене и е наръфала и твърдите.
Иначе може да сложи две три кубчета едно върху друго.  Simple Smile

# 381
Здравейте момичета! Как правите в това лошо време? Моите момчета само удрят по вратата и искат навън. След малко мисля да ги облека с топли дрешки, да вземем дъждобрана и да отидем да си вземем кухнята, че иначе ще подивеят съвсем вкъщи.
Благодаря за поздравленията за гърнето, пожелавам успех и на вас! Аз като сложа Марти първи и Жорко започва да се сърди, че не съм сложила и него. Може би и това им повлия, че са двама и гледат един от друг...лошото е, че и с белите е така - единия хвърля нещо на пода и другия веднага търси какво и той да хвърли Simple Smile

abadonka за книжките...те бяха на 4-5 месеца като започнаха да се заглеждат по списания, а първите книжки им купих, когато бяха на 7. Заедно разглеждахме картинките, след това те започнаха да ги държат сами и да ги разглеждат. Удоволствие им прави да ги разлистват, голям зор беше докато успяха да отделят страница по страница, защото не могат да преценят колко от книжката да хванат Simple Smile Но да се оплача, че не посочват нито едно животинче, когато ги питам. Само го поглеждат и това е, пръстите не ги използваме.

А да ви попитам с какви обувчици ходят вашите сладури? Ние сме с буйки на Беко. Онзи ден една майка ми каза - ортопеда казал, че не трябва да ходят с такива. Трябвало да бъдат с по-висок форт. И тя беше взела нещо подобно на гуменки, но с твърда петичка. Та кажете вие, ако наистина е така да сменим и ние буйките, с по-подходящи обувчици Simple Smile

# 382
Само докато го сложа на гърнето и си става и заминава, почвам редя играчки, пускам ТV ... не - става и заминава. И сега съм го оставила за известно врема да го забрави и си мислех и аз че ако види от някой може и да поиска ама за сега НЕ. И той много имитира включително и думи. Аз казвам Тедиии имаш лигиии, и той почва игииии игии. Баща му е решил сега че ще го учи да казва цици  Shocked
Ние сме към групата от терминаторите...в момента съм с 2кг по-малко отколкото като забременях.

За обувки Теди е с едни от 10 лева гуменки съвсем равни отвън и отвътре. Много меки и лесно се огъва подметката като върви. С половин номер по големи - 22. Това всичко е по съвет на ортопед. Избягвам такива с много твърда подметка и които имат повдигнато на свода /не знам как се казва това ...дано да ме разберете/. Избягвам и скъпи обувки, че наи-новите му от преди 2 седмици, вече не си знаят цвета.

А аз днес излязох с малкия нищо че беше кофти времето ... ходихме да купим гумени ботуши за цопане в локвите  hahaha

Весел ден на всички

# 383
Има обувки с не много твърда подметка и кецове. С кецовете ми се струва, че й е по- удобно.

# 384
Здравейтеееее  Hug
да ви се оплача: и вчера и днес докато се натуткаме да се приготвим, да излезем.... завалява ни на средата на пътя и се прибираме  Tired
Ето сега е хубаво времето - тя спи.... като стане и ще завали сигурно...
инъче за обувките - бяхме с гуменки на dendy от кака и(1ва братовчедка), много хубави дънкени с цикламена подметка и бродериика цикламенка..... но са 19 номер и вече пръстчетата и опират... с мъка се разделихме с тях преди 3 дни, когато и поръчах от Барт едни много сладки - водят ги мокасини - 15лв+доставката=20лв, естествена кожа, малко ортопедични уж били.... но казаха че модела бил малко умален и взех 22номер.... малко са и големички(разликата м/у стелките на гуменките и тези е 1см...) но лятото и купих 3 чифта сандали... и за 2 седмици пръстите и все стърчат...според мен са и големички, но добре ходи с тях, не се спъва.... една позната каза че тя купувала 1,5см. по-големи от предишните.... не знам вече - вие как преценявате колко големи да вземете - пипате отпред до къде са пръстчетата или как?

# 385
Ми значи и ние трябва да вземем някакви обувчици...нали ви казвам нашите са буйки за прохождане с ципчето отдолу. Добре си стъпват с тях, ама ако трябва ще вземем други. Още не сме ходили на ортопед /чакам и Жоро да проходи хубаво, че той още едва едва стъпва като пате се клатушка Simple Smile/. Ние май сме най-малко краче или те различните производители са с различна номерация? Буйките са ни 18 номер. А как разбах за номера, който трябва да им вземем...ами извадих стелката на старите буйки /ние вече им видяхме сметката на по един чифт - скъсаха се на пръстите от триене/ и я наложих на крачето. То беше почти колкото нея и затова взехме следващия номер 18. А иначе съм чувала от други майки, че трябва да му обуеш обувката, да го сложиш да стъпне и да си пъхнеш малкото пръстче отзад при петичката - това означавало, че му е добре обувката. Не знам дали е вярно, само съм чувала...

# 386
  • Mtl/Sf
Здравейте! Лятото свърши май Sad
sstefy,вие като излизате за кухнята пеша ли ходите или сте с количка? Ако си с количка хич да не ти пука от дъжда.Аз в пристъп на велика досада съм мятала покривалото на количката и съм излизала в ужасни порои Crazy

За обувчиците-взехме й едни ортопедични за прохождане с лесно сгъваща се подметка,но имат и съвсем леко оформен свод.В магазина ни обясниха точно това,което казва и sstefy за разстоянието от 1 пръст отзад на петичката.А с номерацията едвам се ориентирам,едните й обувки са 20,другите 4.

# 387
Здравейте! Не знам за вашите дечица но ни сме полудели по gummy bear и търся играчка gummy bear   но никъде не намирам понеже Джъмбо нямаме на близо дали някоя майка която ходи там и да знае дали го продават или някой друг да каже къде мога да го намеря ooooh!

# 388
Здравейте,

Ние се позагубихме след РД и морето. Вече си ходим, но още не сме направили прощъпулник. Все отлагам, имам много работа, защото предприемам нещо ново сега. Баткото ни ходи на градинка и взимането и връщането доста ме ангажират.

Мария, аз много му измислях игри на големия, а малката сама се забавлява. Но главно вгнездяване на фигури, завъртане на капачки, музикални играчки, бутане на кола, количка...

За обувките, ние взехме за прохождане буйки първо на КК, но съм най-доволна от едни балеринки на NEXT от естествена кожа и меки, ортопедични стелки. Тя не ги сваля от краката, супер са!

На кухня с това бебе изобщо не сме ходили, че нямаме близо. Аз си готвя, каквото имам, тя си яде. Предпочита месо, но не винаги имам, да не кажа, че караме на постно. Обича каша "Слънчо", мляко с бисквити, нишесте, а от манджите -супи, картофи. Обича и принцеси с кайма.
Хайде, дано пишем по-редовно вече като не сме навън по разходки Grinning

# 389
Здравейте момичета! Аз вчера купих на моите момчета термочорапки с кожена подметка. Обух им ги за да видя ще станат ли и сега не искат да ги свалят. Притеснявам се обаче, че ходят с тях, все пак са меки подметките и т.н. Аз ги взех с идеята зимата като са проходили стабилно да си ги носят като пантофки, а то какво стана...
kivity по въпроса за Gummy bear...и ние много харесваме песничката и рекламата на Jumbo. Дори съм ги свалила на телефона и на морето на плажа се хранехме докато гледаха клиповете на тези две песнички...целия плаж ни се радваше Simple Smile Аз ходих началото на август в Джъмбо /това на бул. България/ и имаше много играчки Gummy bear - плюшени, надуваеми, топки - всякакви играчки с мечето Simple Smile
Смарайда с количката сме и до кухнята, и на разходка, и на всякъде, когато съм сама, че иначе не мога да тичам едновременно в две различни посоки. По закона за гадостта винаги тръгват в различни посоки, когато сме сами в парка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт