Не е рано 20.30, за мен де, и Ясен в толкова заспива, направо нямам търпение вечер да стане 20 ч и да почнем да се приготвяме за лягане. Аз предпочитам в толкова да заспива, да мога и аз да отдъхна малко, отколкото да се премятаме до 22 ч например.
След това лятото лягаха около 21 в единични случаи 21,30ч. Но пък ставаме около 7ч. Децата около нас лягат към 22ч и стават към 9ч. Забравих да кажа за гърнето...ние купихме гърнета, когато бяха на 11 месеца. И аз от любопитство ги сложих сутринта като се събудиха да видя как ще реагират. И изненада...Марти и пишкал и акал, Жорко само беше пишкал. След около седмица и той започна да си ака. И сега сутрин като се събудят чакат да ги сложа на гърнето и тогава вършат и двете работи. И така без да искаме се научихме да се изхождаме в гърнето, та дори и на морето носихме, за да не го забравят за 10 дни
,какви ти занимателни игри ние сме като маймуните в гората.Даже и на звуци го докараме.

Дано и аз извадя такъв късмет.
! Усещам, че въртележката ще ме върти много силно! 
Иначе и на него сега му избиват кътниците и е някакъв ужас, особено вечер. Дано стане по-бързо, че нерви нямам понякога.
Но да се оплача, че не посочват нито едно животинче, когато ги питам. Само го поглеждат и това е, пръстите не ги използваме.

/. Ние май сме най-малко краче или те различните производители са с различна номерация? Буйките са ни 18 номер. А как разбах за номера, който трябва да им вземем...ами извадих стелката на старите буйки /ние вече им видяхме сметката на по един чифт - скъсаха се на пръстите от триене/ и я наложих на крачето. То беше почти колкото нея и затова взехме следващия номер 18. А иначе съм чувала от други майки, че трябва да му обуеш обувката, да го сложиш да стъпне и да си пъхнеш малкото пръстче отзад при петичката - това означавало, че му е добре обувката. Не знам дали е вярно, само съм чувала... 

Аз ходих началото на август в Джъмбо /това на бул. България/ и имаше много играчки Gummy bear - плюшени, надуваеми, топки - всякакви играчки с мечето