защото и ние веднъж отваряхме фурната гореща 
кабели и тем подобни също са обезопасени,сега си играе с химикали и вестници,много му е интересно да драска

За всичко,което не й отърва се мята театрално на земята по гръб.Не знам как да процедирам вече.Вие какво правите в такива случаи?

. Не знам вашите дечица как са, но моите играят с всичко друго, но не и с играчки. Постоянно се вадят чаши, чинии от шкафовете. Носят се легени напред-назад - чудо е! В нас е като след обир - често се шегуваме с мъжа ми, че ако не дай си Боже влязат крадци вкъщи ще си кажат, че оттук вече са минали и ще си излязат. Ми то цялото съдържание на шкафовете е извън тях! Иначе заспиват сами и вечер и на обяд, биби не ползваме от 11месечна възраст, свикнаха да сядат на тоалетната чиния с детска дъска...но проблема е, че идват и ми "съобщават", че са съвршили някоя работа, а не че им се пишка например. Ако ги хвана в крачка тичаме бързо и вършим работите в тоалетната, но това ако ги видя навреме...За обувките носим си старите маратонки от миналата година номер с4 по uk номерацията. Сега им взех с6 и са им малко големи, но ще ги носят и есента, засега си тичат със старите. Опитват се да говорят нещо - понякога се получава нукоя двусрична думичка и като ги похваля я повтарят постоянно.
от неделя не може да спи,храни се малко,най-вече го мъчат гнойните сополи,освен това не дава да се припари до носа му и когато трябва да му сложа капки става война.Кашля малко,но е дрезгава и се усеща,че го боли като се изкашля.Ох,дано по-скоро да мине,че не мога да го гледам така. 
С гърнето има някакъв напредък с единия зевзек. Като го сложа, подпиква та макар и съвсем мъничко, скоро и "голямата работа" свърши в него. Дано почнат да осмислят нещата и по - често има такива попадения