Отслабване с букет от 17 билки - 2

• 67 680
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
....,така че най-сигурно е консултацията със специалист.
И аз така смятам.

А аз си купих тинктура от 17тте билки, но от няколко дни само, така че не мога да дам отчет още.
Някой друг пил ли я е?

# 61
Благодаря !
Щеше ми се да помогна ...направих запитване в сайта ,но ни вопъл -ни стон.

# 62
Благодаря за полезния и изчерпателен отговор!

# 63
....,така че най-сигурно е консултацията със специалист.
И аз така смятам.

А аз си купих тинктура от 17тте билки, но от няколко дни само, така че не мога да дам отчет още.
Някой друг пил ли я е?

Има ли ефект?

# 64
Аз си купих билки от аптеката на Поп Богомил, но сега ги прочетох -ами те са 7 ...а не 17....
Май ще си поръчам 17-те ако тези не дават някакъв резултат двете седмици, през които ще "празнувам" ...

# 65
Аз си купих билки от аптеката на Поп Богомил, но сега ги прочетох -ами те са 7 ...а не 17....
17 са билките им за обмяната на в-вата, а 7-8  - билките за отслабване. Може да се пият и двата чая комбинирано.

# 66
http://bilki.bg/product/3/17-bilki-za-otslabvane-i-detoksikatsia … r-450gr-chay.html

17 са билките им за обмяната на в-вата, а 7-8  - билките за отслабване. Може да се пият и двата чая комбинирано.

Аз не намирам особена разлика да ти кажа.

# 67
изпих 1 шише и половина. Резултат минус 2,5 кг . без да променям режима и начина си на живот.

# 68
изпих 1 шише и половина. Резултат минус 2,5 кг . без да променям режима и начина си на живот.
Браво!  Peace
А аз съм толкова несериозна...
За колко време го изпи т'ва количество

# 69
Браво!  Peace
А аз съм толкова несериозна...
За колко време го изпи т'ва количество

За около 1,5 месеца 3 пъти по 20 капки

# 70
А моето шише хваща прах. Сега съм на житния режим. Като приключо се захващам с билките.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 08:56 от Пит

# 71
  • София
От една седмица и аз пия чая със 17 билки и спазвам хранителен режим. Доволна съм  Peace

# 72
A дали много разхлабват билките?Защото съм с отлична перисталтика.Че цял ден в офиса, да не се изложа?

# 73
  • София
A дали много разхлабват билките?Защото съм с отлична перисталтика.Че цял ден в офиса, да не се изложа?

При мен нямат разхлабително действие  Peace

# 74

Не съм забелязала такъв ефект

Общи условия

Активация на акаунт