Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 753
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София по рождение
мерси mimensita,

от 1 съм и аз с вас.  Hug Hug Hug утре)) 

# 121
mimensita ,доста мислих и реших да правя 1/1 докато изпия лекарствата ,пък после ще видим !Най -вероятно ще послушам съвета  ти  Heart Eyes.

# 122
almeg,продължи си с 1/1,аз с тази схема съм свалила 16 килограма за 2 месеца и 15 дни!
В началото започнах с 5/5,но после минах на 1/1 и съм много доволна!Действа както 5/5,но се понася много по-леко,чувствам се добре,а килограмите падат! Mr. Green
Така,че ,давай смело!  #2gunfire

# 123
  • Испания
                  ...
               Хубаво де, smileys, тия хора подправки, ама не от кутийки, не ползват ли!?
...              

Те и от кутийки толкова ползват.

Преди години идва една испанка на гости у нас с приятеля си българин. И  Shocked така гледаше подправките ми: "Всичкото това пък за какво ти е?" - ме пита. След което ми обясни, че готви само със зехтин и сол. И тук-таме оцет.

Другите испанки, които познавам, също. И всяка манжда започва /преди, май, го бях писала  newsm78/ със запържване на лук и чесън в зехтин.  Sick Това е положението: мУат зехтин и за тях е и вкусно, и здравословно.

Joy Joy Joy

# 124
Май трябва да приключа с режима на този етап или да мина само на ПЗ дни- тази нощ получих цистит- пишам кръв и е доста болезнено. На режима съм точно от месец и съм свалила 4 кг., толкова горе-долу и исках да смъкна. Ако някой знае добър уролог или нефролог, който работи и в неделя /за София/ да ми пише.

# 125
Добро утроо  Grinning
Много благодаря на всички за пожеланията  Hug Няма да изброявам никове да не пропусна някой  Embarassed Направихте още по-прекрасен денят ми   bouquet На всички пожелавам здраве, радост и само положителни емоции и много радващи кантарни показания  Laughing
papi6, дано не е нещо много сериозно  Hug
В тази връзка аз пак ще кажа - пийте вода! Не сок, не айран, не чай... ЧИСТА ВОДА! Сега като се стопли започваме да се потим т.е. водата от организма се изпарява и ни трябва по-голямо количество за пречистване и на бъбреците.
Иии сегааа almeg ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА Hug и да ни поканиш лятото в градинката  Whistling  Joy Целувкии

# 126
Добро утро на  всички!
Днес имам рожден ден newsm59 и да ви почерпя с торта  party023. Приемам подаръци всякъкви  Gift!Но най- добрия ми подарък е ,че кантарчето показа 76.500 newsm44!И това не е първоаприлска шега newsm47 !

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 09:35 от almeg

# 127
Честито Алмег, да си жива и здрава и много минуси. Още едно овне, аз съм на 05/04. Laughing
Нещо съм в застой но няма да се откажа Flutter

# 128
  • Испания
Добро утро!

almeg, честит рожден ден!  Hug
Шегаджийка си ти по рождение.
Значи, усмихната без съмнение.
Подаръкът Кантарев е награда.
Заради стиктността ти ти се пада.  Hug Hug Hug

Брей, изби ме на поезия!  Joy

# 129
Добро утро и от баба ви, като гледам то станало обяд, ама майната му EmbarassedМного положителни емоции  за рождениците и всички останали празнуващи. Честно казано като бях по млада все се обиждах, ако някой забравеше  за някой от празниците ми. Сега обаче се уморявам от поздравления, да не говорим, че телефона цял ден звъни, фейса и скайпа не спират да ме заливат със съобщения от познати,близки   и не толкова близки хора. То да беше само рождения ден - ами то нова година, коледа, свети Валентин, осми март, бабин ден, първа пролет, национални и местни празници, рожден ни дни на деца и внуци, имен ден - добре поне, че не са ме кръстил на баба ми Неделя..... Със сигурност съм пропуснала нещо, ама то няма да ме пропусне Joy Не за това обаче исках да пиша - пуста бабешка амнезия. Става въпрос за цистита. Не искам да давам диагнози, но мога да споделя моето състояние. Аз съм с хроничен цистит и той няма нищо общо с режима на Дюкан. Имам си го от девойка, няма да споменавам колко отдавна беше това, но тогава може би е нямало или аз не съм се интересувала от диети. Бях активен спортист и мине не мине месец, аз бях с проблеми - от тогава, че до сега. Цистита все пак е възпаление на пикочните пътища т.е. може да бъде провокирано от настинка или бактерии, които обаче се изчистват с пиенето на много вода и подходящите медикаменти де. Ако си спомним основното правило при режима на Дюкан, а и в почти всички други диети е пиенето на достатъчно количество вода, което също е строго индивидуално. С вода лекувам две неща - главоболие и цистит. Моята дъщеря е една от най стриктните бивши  Дюканки и нея във темата са я запомнили с призива "Пийте вода". Така, че ПИЙТЕ ВОДА!!!

# 130
момичета, извинявайте, че така връхлитам в темата, но ме интересува, за колко време горе-долу сваляте десетина килограма с Дюкан. Знам, че е индивидуално, имам пред вид "последните 10кг."Simple Smile Интересува ме, дали за около 2 месеца с Дюкан е възможно или може би 3? при вас как е?

# 131
      За 1-2 месеца се свалят десетина кг. И като ги свалиш,ако не продължиш режима ще си ги върнеш,горе-долу пак за това време.

# 132
За много по малко се връщат килограмите  Бубкаааа, за много по малко време Joy

# 133
  • Испания
момичета, извинявайте, че така връхлитам в темата, но ме интересува, за колко време горе-долу сваляте десетина килограма с Дюкан. Знам, че е индивидуално, имам пред вид "последните 10кг."Simple Smile Интересува ме, дали за около 2 месеца с Дюкан е възможно или може би 3? при вас как е?

Според Дюкан на месец - 3 кг. Така че, надали ще свалиш последните 10 кг за 2 месеца. Особено, имайки предвид, че са последни, които падат най-трудно. А ако искаш да достигнеш неразумно ниско тегло, съвсем трудно става.

Аз свалих 9 кг първия месец, после по 3 кг на месец /последните месеци по-малко/.
Разбира се, че е строго индивидуално.

При режим, с който човек се е заел сериозно, срокове не се поставят. Когато - тогава.  Wink

Не знаем нищо за теб, режима /поне аз не знам, де  Wink/, колко си свалила, какво тегло искаш да стигнеш и всякакви немаловажни подробности.

# 134
здравейте отново! ами при мен ситуацията е следната: След раждането август 2010 имах 23кг. за сваляне. Бях станала 76кг. при висо^ина 1.63м. За 8-9 месеца (от януари 2011) свалих 13кг. като бях предимно na нисковъглехидратни храни - зеленûуци, месце, мле^ни . Т.е. септември 2011 бях 63. Тогава престанах с диетата и ядях и въглехидрати , но си запазих теглото, та досега. Като междувременно януари я запо^нах пак но стигнах 61кг. за един месец и край. Не мрдам и това е. И пак си дадох поîивка,оба^е не мърдам. Въртя се в един лабиринт 61,5-63 и ту нагоре, ту надолу, но не мога и не мога да падна под 60кг. А целта ми е да стана поне 55кг. Т.е поне оüе 8кг. да сваля. И тъй като ве^е пак дойде момента, в който не мога да се гледам такава, мисля да се захвана с Дüкан серионзно, пък а дано падна поне под 60-те. И ме интересуваüе как е при вас и дали 2-3 месеца üе са ми достатъ^ни.
Другото, което исках да питам e, аз пия кафето с малко мляко без захар, та исках да ви питам и дали мога да си сипвам по лъжи^ка мляко в кафето сутрин, ^е ^исто не мога да го пия. Благодаря ви и лек ден на вси^ки:)

Общи условия

Активация на акаунт