Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 745
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
GalaEluard, Честит Рожден Ден и от мен newsm59 , нека здравето, щастието и късмета да са винаги с теб, освен това, съдейки по резултатите ти от диетата виждам много хъс, ентусиазъм и воля - съхрани си ги колкото можеш по-дълго  bouquet

и да се отчета - днес ми е 5-ти П-ден  Grinning успях !!! , а от утре - ПЗ. Тези 5 дни ме се отразиха много добре на целулита, чак не мога да повярвам Simple Smile - не, че го няма, но доста се позаглади, освен това панталоните са ми доста широчки, макар че кг. отчитам само 2,5-3...
И малко съм объркана - за 5/5 тези 5 ПЗ-дни, значи, че всеки ден може да се яде и протеини и зеленчуци или пак има ден  само П, защото нали на първа страница пише - за смесения етап се редуват П с ПЗ.... newsm78

# 106
  • Плевен/Германия

На мен ми звучи като някакво нискомаслено сирене, сирене за мазане, кашкавал, или пък нещо соево...  newsm78 ... Но гласувам по-скоро "не" заради многото мазнини... Нали уж си говорим за обезмаслени продукти, а не просто за нискомаслени...  Peace

desitka*, благодаря за отговора!
Това всъщност е някакъв протеинов хляб, но май наистина ще поЧака до трета фаза:-)

# 107
Привет и от мен!

GalaEluard честит рожден ден! Много здраве, усмивки и още 5 пъти по 30 Simple Smile  bouquet
Аз преди 2 месеца на моя 30-ти рожден ден не ми се мисли как изглеждах, но за 31-я ще съм мацка.  Mr. Green отново.

След 3 поредни П дни днес съм на ПЗ, със салата от домати,краставици, много малко лук и пуешка шунка с по-малко от 2% мазнини. Сложих и малко горчица.
За вечеря мисля да е подобие на миш-маш с домати, лук, чушки, патладжани и яйца. И подправки де. Това ако дечко ме остави да готвя. Ако не - шунка и 3 мини кисели краставички.

Днес отчетох още -400гр и съм по-скоро доволна Simple Smile

Хубав ден на всички!   

# 108
Гала Честит да бъде този ден,във който всеки е роден на, на, на,......
Желая ти много усмивки,здраве и супер настроение. Желая от сърце да  постигнеш онази хармония със себе си, която да те кара да се чустваш  уникално в кожата си. newsm38 newsm18 newsm24 smile3510 smile3510 bdbaloni

# 109
  • София

На мен ми звучи като някакво нискомаслено сирене, сирене за мазане, кашкавал, или пък нещо соево...  newsm78 ... Но гласувам по-скоро "не" заради многото мазнини... Нали уж си говорим за обезмаслени продукти, а не просто за нискомаслени...  Peace

desitka*, благодаря за отговора!
Това всъщност е някакъв протеинов хляб, но май наистина ще поЧака до трета фаза:-)

Ами според мен не е удачно, даже и за 3-та фаза не съм сигурна, защото трябва да се види и от какво е направен този протеинов хляб, а не само колко мазнини/въглехидрати/белтъчини съдържа. Този хляб от какво е направен-брашно, нишесте, друго...? Щом е "протеинов", може би е от соев протеин, който е толериран продукт (мисля, че беше 1ч. чаша на седмица)...
Аз лично не бих го консумирала  Peace

# 110
  • Испания
...
И малко съм объркана - за 5/5 тези 5 ПЗ-дни, значи, че всеки ден може да се яде и протеини и зеленчуци или пак има ден  само П, защото нали на първа страница пише - за смесения етап се редуват П с ПЗ.... newsm78

Щом си избрала 5/5, означава: 5 дни протеини, 5 дни протеини и зеленчуци. До достигане на желаното тегло.

...
За вечеря мисля да е подобие на миш-маш с домати, лук, чушки, патладжани и яйца. И подправки де.
...

Можеш да си сложиш и извара. Става като истински.  Wink

...
 Щом е "протеинов", може би е от соев протеин, който е толериран продукт (мисля, че беше 1ч. чаша на седмица)...
Аз лично не бих го консумирала  Peace

Соев протеин - толериран продукт. Разрешено количество: 50 г седмично.

Соевите продукти в режима: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

# 111
smileys, благодаря   bouquet

# 112
Здр. на всички аз пак с вас , без да се засягам #Cussing out от съветите на по вещите в режима.Простете ми  newsm51Почнах на 28.03-65кг и до днес -5кг.Този път имам по реални и здравословни изисквания за мен т.е. 55кг...  party023 newsm59 за рожденни4ката пожелавам здраве,много любов и много - кг.Лек ден и Kissing Heart Kissing Heart

# 113
Простете ми  newsm51Почнах на 28.03-65кг и до днес -5кг.
Сори, че нахълтвам (след някой месец ще цъфна и официално  Mr. Green), ама не се сдържах  Crazy
Свалила си 5 кг за 2 дни?!?

Пък нали съм си фенка.. да няма празно докато се наглася аз да смъквам телеса, реших да тренирам "на сухо" тъй да се каже  Mr. Green
Мъж ми го почнах с Дюкан от началото на март (тоз път той изяви сам желание  Thinking).. Та от 133 кг, в момента е 125.. Режимен е отвсякъде та дрънка  Laughing Единственото му прегрешение е, че понякога яде портокали след вечеря (обаче вечеря в 7!).. но му ги позволявам, щото иначе ще се набуха с някоя глупост и ще ме е яко яд  Crossing Arms

Да видим докъде ще му стигне ентусиазма, че обикновено на 10тия кг му минава мерака  hahaha

# 114
  • Пловдив
Духи, най-рано след 7 месеца, щото ще има бой  Mr. Green

# 115
         Мила Гала,
         Честит рожден ден и от мен!
         Желая ти животът ти да бъде изпълнен с усмивки и любов!Да реализираш всяка своя мечта!
Да бъдеш заобиколена от позитивни и слънчеви хора,които да те зареждат само с положителни емоции!
          Бъди щастлива и обичана!Бъди единственна и неповторима за хората,които обичаш!
          Бъди здрава! Hug

# 116
Сока от кисело зеле как се вписва в 1ва фаза?

Имам проблеми с wc-то напоследък и ми дадоха една бутилка сок, уж действало... ама аз не смея да пийна, да не взема да разваля режима Wink
Освен, че е солен и мога да задържа вода, не смятам че съдържа много въглехидрати или мазнини...
Иначе си употребявам дневното количество трици в някоя от манджите, отделно пия билкови чайове и пак не е добре ситуацията Confused

# 117
  • Испания
Сока от кисело зеле как се вписва в 1ва фаза?
...

Никак не се вписва.  Naughty

Много начини за справяне със запека са изписани по темите, но нямам време да ги търся.

1. Сутрин на гладно чаша топла, дори гореща /колкото можеш да търпиш/ вода. След това закуска с триците, после пак чаша топла вода.

Между другото, какво значи, че ядеш триците в манджи? Препоръчва се яденето им на закуска, защото:

- увличат, заедно с водата, вредни вещества и мазнини от организма /както казва Дюкан: действат като метла/
- засилват метаболизма
- отнемат от поетите по-късно с храните калории
- засищат, тъй като набъбват многократно, съчетани с пиенето на вода
- съдържат известно количество въглехидрати, така че не се и лишаваме съвсем от тях
и т. н.

2. Много от дюканките си правят закуската с 2 супени лъжици овесени трици + 1 супена лъжица Хуск. Вероятно, някоя консумираща го дюканка ще се включи да ти каже, защото аз не съм, а и дори не знам какво е.

3. Поради разположението на дебелото черво е добре, като сядаш във WC-то, да си слагаш обърнат на обратно леген под краката, за да ги повдигнеш малко. Дебелото черво не е право, а извито. Така подпомагаш процеса.

4. На същото място е добре да правиш кръгови движения с ръката около пъпа по посока на часовниковата стрелка.

5. Използване на ленено семе. Пак някой дюканка, използваща го, ще ти обясни, вероятно.

6. Трябва да се ядат супи и готвени храни, защото иначе започват проблемите със запека. Освен това, при предразположение при запек храната трябва да се топли. Да не се яде студена.

Има и чайове, но към тях се привиква.

Ами, това се сещам набързо.

# 118
Здравейте на всички !
След перманентно започване на какви ли не диети, преяждане, гладуване, тъпкане...реших да мина на режима. Преди 4 години свалих 8кг за 3 мессеца с него, но ми спря цикъла.Напълнях зваерски от тогава. На 30 год. изглеждам мн зле, а даже не съм раждала. Нямам воля, обичам да ям...много съм зле. Не ми стават дрехите и ме е срам да нося потници(ръцете ми са като на борец). Преди малко изядох завидно количество хляб, шоколад и кифли със сладко...
Край.
Почвам от 01.04.2012
Старт 70кг Цел 62кг

# 119
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Помързелувах си днес, че от понеделник пак ме чака въртележката, но сега ще си наваксам  Wink

значи спазвам си всичко и 4 и 5 да са П-дните, ПЗ ще са повече Simple Smile
              tesito, това много не го разбрах, но предполагам е свързано със схемата във втора...
               katti79, вЕрно и тия нямат акъл  ooooh! Ама ето на - пазарна ниша  Wink
               Хубаво де, smileys, тия хора подправки, ама не от кутийки, не ползват ли!?
               almeg, защо не потърсиш второ мнение, да се консултираш и с друг лекар? Понякога две глави мислят по-добре  Peace
               А добрутро, bigbaba4,  Joy В къщи даже имаше един стааар тиган специално за яйца на очи - с гнезда за яйцата, да стават еднакви и красиви, ама си отиде по реда, че беше набор на баба ми на воловете и после така и не съм видяла вече такива, освен тук - там из разни сайтове.
               Поздравления, rossykv!
               Nadyk в почти всеки по-голям магазин има соево брашно.
               Nadia79, добре завърнала се и този път не се пали за нищо  Wink Hug
               valvik, а що не пишеш като ни четеш, а!?
               GalaEluard, пожелавам ти сърцето ти винаги да трепти от любов; ръцете от тежеста на подаръците; краката от секс, а в очите ти да трептят сълзи от смях! ЧРД!

dessi75, по принципа В+М<Б е режимен, но... с толкова много мазнини съвсем не става според мен. Поне не за втора, може би в трета може да си позволява по една филийка чат - пат човек...
               Nora_Sky, дано това не е поредното начало...
               Ще пълня склада с обекти за гушкане и ще поемам към възглавницата, че утре ще трябва да се готви...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:58 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт