Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за съветите! Ще продължа засега 1/1.Ако се наложи ще мина на ПЗ.
GalaEluard,утре пак ще те поздравя нали си "кака" Joy !!!
Повече от килограмите ги свалих с 1/1 , преди месец минах на 5 П и 5 ПЗ ,защото задържах повече от месец . Та искам да кажа че си свалях нормално с единичките  Simple Smile Успех ти желая и да се оправиш скоро ! Hug

# 91
От няколко дни ми прави впечатление една колежка. Миналата седмица върви по коридора и яде кренвирш. На другия ден ръфа морков. на третия ден - пак кренвирш. И вчера я чувам да казва на друга: "А, аз си реших вече проблема със закуската - всяка сутрин - трици." И на мен нещо ми светва и питам: "Да не би случайно да си на Дюкан". Отговор: "Да!". И аз: "Ми какви са тия кренвирши дето ги лапаш постоянно?". При което получавам отговор: "Айде сега, няма я Злата Вещица да ми намила на главата, мога да си хапна и кренвирш, нали е пак от месо" и след минута почна да ме гледа учудващо - беше в недоумение защо се смея и не мога да спра. Но както казват - никога не се знае какво ще изскочи от храста, току виж ти долети и  Вещицата на метлата с тиган в ръката   Mr. Green

Извинявам се за лиричното отклонение  Laughing

smile3532 Вещи, що не я отвя с метлата, като не знае да си  smile3505

Това ми напомня на едно момиченце,което  преди година ни обесняваше как отслабвала с телешки салам.  Пък (не)Обикновена "тактично " я помоли да спазва правилно режима и да спре да й навира този салам в лицето  hahaha Само дето последната отслабна с 30 кг., а момиченцето със салама се оттегли от режима още по него време...

Режимствайте, ей, пък после лапайте саламите и кренвиршите Laughing

Сега да се похваля. Преди две вечери си стъкмих една дюканска Бисквитена торта. Страшна е, все едно ядете нормална бисквитена торта. Помолих Смайлс да я качи в нейните рецепти. Ако някой иска може да я пробва / на последната страница е, за сега.../ Абе Кума Лиса си облиза лапичките с нея Joy Става за втора фаза Peace

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 23:22 от veroni76

# 92
  • София по рождение
от къде да го намеря това соево брашно Confused

# 93
GalaEluard,честит рожден ден!!!

# 94
GalaEluard, честит Рожден ден! Все така усмихната и чаровна бъди!  newsm51

# 95
Привет мили дюканки  Hug
Искате ме, или не - аз се завръщам Wink

Последния път се почуствах "изгонена" заради по-острия тон и упреците, и оттогава изпробвах не знам колко режима на хранене - НВД, interminnent fasting, eat-stop-eat, нормално хранене .... не само, че не успях да си задържа свалените при Дюкан кг, но си върнах старите  Confused

Голяма борба беше, докато установя че единствено с дюканския режим мога да ям колкото си искам и вкусни храни, най-вече сладки неща, и същевременно да свалям.
Глада ми за сладко прецака всички останали режими и ето ме пак тук сега, в изходна позиция Wink

Знам си правилата и действам  Peace

Искам да споделя радостта си за първи път от месеци да закуся със семейството си - за тях палачинки със сладко и сирене, за мен дюкански палачински с прасковено желе и извара.
Божествено вкусно!!!

Радвам се отново да съм тук и успех на всички   bouquet

# 96
  • София
Здравейте садурки.Чета ви редовно.Честит Рожден Ден GalaEluard    bouquetМного щастие,здраве,късмет и успехи!!!При мен нещата вървят бавно,но славно.Имах доста голямо задържане и май се оказа от желатиновите кремчета ThinkingСпрях да ги хапвам и пак тръгнаха килограмите на долу.Забелязах,че и в ПЗ смъквам сега.Желая ви приятен и минусов ден    bouquet

# 97
Надя 79 - ти си поредния реверанс към режима  bouquet Браво, че си превъзмогнала вероятната обида и си отново тук. Щом си знаеш правилта - смело на пред. Възхитена съм от ентусиазмът ти - да купиш праскови при тези цени и да си направиш желе...... вероятно става въпрос за нещо с такава есенция, но малко хумор не е излишен Joy

# 98
  bigdance2 newsm38 Да почерпя всички за рождения ми ден  Hug
almeg, dodojoro  благодаряя мацкии  Hug И вие да сте все така готини и усмихнати  Grinning Мнооого големи благодарности на Майкии направи ми много хубава изненада   bouquet  Hug
Nadyk, има в Била 500гр. май беше 1.99лв. в бяла кутия пише бяло соево брашно Simple Smile
Благодаря на всички в тази тема, помогнахте ми да постигна нещо което си обещах точно на този ден преди 2 години... За 30тия си РД да изглеждам добре  Grinning Целувки за всички ваас   bouquet  Hug

# 99
  • Пловдив
GalaEluard, честит Рожден ден! Щастие, здраве, късмет и любов   bouquet

Nadia79, ти доколкото помня имаше да сваляш 5 кг, свали 3 и след това беше на някаква вечеря, каза, че била по режима за 4-та фаза и след като ти направихме забележка се обиди и забегна. Сега си си върнала 3-те килограма и имаш да сваляш отново 5 ли?

# 100
ЗлаВещица,
добра памет, даже аз бях забравила за въпросната вечеря Wink

Сега стартирах с 6кг отгоре Sad
Имах много преяждания със сладко - шоколади, бисквити, вафли и какво ли още не, резултат от рестрикциите, които си налагах.

bigbaba4,
желето - конфитюр е от по-концентрирано степче с желатин Wink

# 101
  • Плевен/Германия
Здравейте всички,
много отдавна ви Чета, но Чак сега се престраших да пиша и то защото имам един въпрос.
   Но първо да се представя : казвам се Деси, на 36 години, начало на режима Дюкан - 15.01.2012.
Килограми в началото 83 при ръст 164 см. В момента съм 72 кг. Имам две раждания, второто дете е на 10 месеца. Цел- 58-59 кг.
   Малко бавно стават нещата при мен, защото това ми е втори път на режима, но въпреки всичко съм много доволна.
 Та сега и въпроса- намерих един продукт за който искам да питам дали може да се консумира по време на режима. Първо ще напиша само съдържанието му и искам да разбера какво мислите.

съдържание в 100гр. продукт:
протеини: 31,34гр
въглехидрати:4,65гр
мазнини:8,99гр

Ами това е, ще се радвам да Чуя мнението ви.
Благодаря ви предварително:-)

# 102
  • София

съдържание в 100гр. продукт:
протеини: 31,34гр
въглехидрати:4,65гр
мазнини:8,99гр

На мен ми звучи като някакво нискомаслено сирене, сирене за мазане, кашкавал, или пък нещо соево...  newsm78 ... Но гласувам по-скоро "не" заради многото мазнини... Нали уж си говорим за обезмаслени продукти, а не просто за нискомаслени...  Peace

Гала, ЧРД!!! Страхотен подарък си направи!!! Аз лично в нач. на годината също навърших 30, в много по-добра форма от колкото на 20, и това определено беше най-хубавия ми подарък  Simple Smile Пожелавам ти на 40 да си в още по-добра форма от 30!!!   bouquet

# 103
GalaEluard честит рожден ден ! Hug  bouquet Пожелавам ти много здраве , късмет , любов и възхитени погледи от визията ти  Hug Весел празник ! newsm59
Koприва и лапад мога ли да си готвя ??

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 12:47 от dory77

# 104
  • Испания
GalaEluard, честит рожден ден, съкровище!

Ти си най-прекрасният подарък, който можеш да си самоподнесеш! Бъди много здрава, щастлива, обичана, все така усмихната и чаровна!   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт