Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Как приспивно ромоли дъжда, а аз трябва да ходя на работа  cry, при това в петък  ooooh! Но пък това е добра причина да пия кафе в приятна компания, макар и виртуална  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен петък  Hug

# 76
mimensita, благодаря  bouquet значи спазвам си всичко и 4 и 5 да са П-дните, ПЗ ще са повече Simple Smile
Успешен дюкански петък на всички  newsm51

# 77
Добро утро ! Хахаха относно поста на Зла Вещица .... не знае човек от къде ще изкочи пилето  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А аз да се похваля кантарев от два дни се опитва да мръдне и днес показа 78 кг .
Лек и отслабващ петък !

# 78
Добро утро, вчера не пих достатъчно вода и днес съм +1 кило Mr. Green. Но поне на изкушенията устоях. Ходихме с румънците в свинекомплекс Голямо Враново. Големи гощаванки със вкусотии имаше после, но със свинско LaughingПоне на масата имаше и двама вегитарианци, че не се занимаваха - много с мен Laughing

# 79
 smileys, как няма пресен лук  Shocked Ма тия испанци били много кухи бе  ooooh!
Тия пък немци, нямат пресен чесън  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Освен да си копна отсрани в дворчето  Laughing Една приятелка - германка, която е живяла 3 години в България и се е влюбила в пресния чесън, си го развъжда в саксии  Mr. Green

# 80
  • Испания
 smileys, как няма пресен лук  Shocked Ма тия испанци били много кухи бе  ooooh!
Тия пък немци, нямат пресен чесън  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Освен да си копна отсрани в дворчето  Laughing Една приятелка - германка, която е живяла 3 години в България и се е влюбила в пресния чесън, си го развъжда в саксии  Mr. Green

И копър, и копър също не продават испанците. Става въпрос за пресен. Купих на семена, опитах се да го отглеждам в саксии, ама тц!  Sad

Продават нещо средно между пресен и стар лук, т. е. пресен с направени вече глави, доста големички. Не знаят какво губят.

Да не говорим, че като купувам бяла ряпа само от едно място /и то я поръчвам/, ме гледат като извънземна. Тук я дават на прасетата. Същата история с прясното червено цвекло на глави.

# 81
Добро утро ! Останали от кафето на mimensita и за мен Heart Eyes? Аз станах рано и отидох за контрола на бъбреците понеже си изпих лекарствата ! Оказа се ,че не са ми помогнали и ,че кръвта в урината ми си е увеличила и плюс нея имам и албумин  Cry Cry Cry.Изписа ми нолицин-  антибиотик .
Лошото обаче е че днес трябва да започна новата петица на П дните.Чудя се дали да правя петица или да мина към по лек вариант newsm78? Например 1/1 или 2/2 . Вие какво ще ме посъветвате? Защото няма точно сега да я прекъсвам.Имам нужда да сваля още ! Моля ви помогнете !!!
А хубавото е ,че днес съм с 1 килограм надолу  Peace! Как да не продължи човек ?!?
Целувки   love001!
За малко да забравя Gala Eluard ,днес някой има рожден ден newsm78 ?!? Жива и здрава бъди Hug ! С любов и много подаръци да мене празника  bouquet !

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 09:11 от almeg

# 82
  • Русе
ААА май е утре рожденния ден?  newsm78 newsm78 newsm78
Аз съм много добре усещам че има минуси , но нали си счупих кантара   341uu и незнам колко съм.Но пък днес сутринта голяма ревю падна докато реша какво да облека/ понеже исках да е нещо, което скоро не е обличано/.И установих , че влизам в още една рокля и един панталон  newsm44
Само вчера много ми падна кръвното и се чувствах доста зле.

# 83
Приветки Simple Smile
almeg, защо не минеш временно на ПЗ, докато отминат болежките Simple Smile Мерсии за пожеланията, ноо утре пораствам Simple Smile После си тии, значи съм ти кака  Joy  smile3534 Дано бързо се излекуваш и не се появяват повече гадости  Hug
smileys, аз пък веднъж си купих ряпа вместо червено цвекло, посмяха ми се в магазина  Joy ама и аз упорито си твърдях, че е цвекло  Joy
При мен 3та си върви чудесно, карах си П четвъртъка и в събота мисля да направя една гала, а от 1ви да се върна във втора да видим ще преборя ли оставащите 9кг.
maikinatati, Майкитоо утре е Simple Smile Ще имаш минуси ами, тоя твоя кантар е саботьор, гадняр  Laughing Като усетиш, че ти е зле пий вода една чаша на малки глътки, регулира кръвното. Simple Smile

# 84
Привеееет момичета,
след дъъъъъълъг застой днес съм - 1 в моя полза. newsm47 smile3521 smile3533 smile3534 радост голяма е,ей!
almeg започни 1\1 според мен е олекотения вариант.И без това доктора казва че също се сваля добре,само си иска времето за да се настрои организма.
GalaEluardсупер ще стискаме палци че последните са най-мъчни и на мен ми останаха около 10 още. Peace
ЗлаВещица Joy Joy Joyсупер смях от поста ти.И аз като разказвах веднъж за диетата ме попитаха:Ама,към зелето с моркови нали може и малко майонеза? Laughing Peace ooooh!
maikinatati браво все така Hug

А даааа, смайлс публикува всичко що е с рецепта и снимка-да.Аз вече два пъти пращам рецепти и те са си на мястото  Hug  bouquet  chef а за сладкото изкушение съм  smile3508

# 85
 almeg  и теб ще посъветвам същото, каквото и krrasy , а именно продължи с ПЗ, докато се поразминат нещата. Или поне прави не повече от 1-2 П. Свалянето може и да се забави малко, но поне няма да се наложи да прекъсваш диетата, имаме си само чифт бъбречета и не можем да си купим нови от супера за съжаление  Peace

# 86
Баба отново откри топлата вода - направих си яйца на очи във формичките за мъфини във фурната на печката. Не стига, че стават адски красиви, а и като им сложих малко подправки - направо са си като пържени на тиган newsm44

# 87
Баба отново откри топлата вода - направих си яйца на очи във формичките за мъфини във фурната на печката. Не стига, че стават адски красиви, а и като им сложих малко подправки - направо са си като пържени на тиган newsm44
Ей това не се бях сетила  smile3555 bigbaba4, ще го пробвам утре задължително newsm10...или може би още днес Simple Smile

# 88
  • София
Айде да се запиша в новата тема, след година и месеца откак влезнах в трета и три месеца в четвърта. Влезнах в трета на 50 кг. (калкулатор 55), сегашно положение - 54. Чувствам се прекрасно, ям си всичко, но си спазвам по ден/два чисти П и триците всеки ден. Успех на всички!

# 89
Благодаря за съветите! Ще продължа засега 1/1.Ако се наложи ще мина на ПЗ.
GalaEluard,утре пак ще те поздравя нали си "кака" Joy !!!

Общи условия

Активация на акаунт