Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 719
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания
... туряте ги в малките джобчета  Laughing

Добре, че има арматури, конструкции и дунапрени - всичко под формата на нацицници, та поне публиката да излъжем.  Joy

Мире, мушморок такъФ, обичам те! Нали си знаеш?  Hug Hug Hug

# 631
Иначе ,за циците - ся,сгъвате ,нагъвате ,отдолу нагоре - посоката е мноу важна,и после натиквате в палатките,ако са останали такива,в противен случай - туряте ги в малките джобчета  Laughing

Ето още един полезен съвет. Е на това му викам тема за взаимопомощ и подкрепа. Малко ми напомня за клипчето " как лесно и бързо да сгънем тениската за прибиране в гардероба"  Laughing

# 632
Добре, че има арматури, конструкции и дунапрени - всичко под формата на нацицници, та поне публиката да излъжем.  Joy
Мире, мушморок такъФ, обичам те! Нали си знаеш?  Hug Hug Hug
обичам спама у форума,Вещи   bouquet
Смайлсче-Либим та от сърце и душа  Hug
almeg-свалянето при Дюкан е скокообразно-периодите на бързо сваляне на кг са последвани от периоди на дълго задържане,в които см. се свиват ... затова ,момичета прекрасни,мерете и см. ... това беше моята грешка - още отначало не се премерих на см. и почти 5 години по-късно ,все още съжалявам  Wink
gelinda-дет се вика,от една порода сме  Peace хахахах,с глас се смея

# 633
Ахахахаха откачалки  Joy
Тъкмо се пробуждам от следобедна дрямка (не спах добре тази нощ) направих си една кофа от течен шоколад пълна с айрянче, боднах една сламка вътре, смуча от сламката, чета и се хиля. Май само аз съм единствената доволна, че са и спаднали циците  hahaha От 125см. на 111см.
Много е готина така темата, като има веселба и настроение  Grinning
almeg, когато ти е удобно  Hug 13ти е супер, аз на 12ти съм замислила да се разкърша на едно техно парти, че от 1 година ме канят и аз все се скатавам, амааа нали вече съм убавица ще се покажа на света да ме види  Joy
За застоя не се притеснявайте, нормално си е и кожата да се поприбира и самото тяло да привиква към промяната, имала съм застой от по месец и повече и пак не съм се отказвала. Дори вчера имах някакво плюсище от 2кг. въпреки, че 2 седмици съм стриктна и бях 3ти ден П + интензивни тренировки. Установих, че е от прекаленото физическо натоварване и вече докато смъкна последните кг. ще правя само по 10км. на тренажора (като се кача на него и нещо полудявам под 20км. не се спирам). Днес вече ги няма тези 2кг. отгоре  Sunglasses
малката лисичка май искаше да прави 10 ударни  newsm78 няма смисъл, аз имах да свалям 50кг. и също мислех да са 10 дни 1ва, но мацките тук ме разубедиха и след 7мия ден си минах на ПЗ, после като се замислих повече от 5 дни няма смисъл да се правят.
maikinatati  Hug
smileys  Hug
Ох, за всички  Hug да не пропусна някой Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=3l5LnNNE7JI&feature=related ето и нещо за допълване на настроението  Laughing

# 634
Ей, супер сте, здраво си почетох  Rolling Eyes
Трябва да се разровя за това как канелата помага срещу задържането, май веднъж попаднах на нещо такова, но не го прочетох, защото такива "екстри" не ползвам.  Embarassed
От утре и аз почвам със зелеН чай, но да питам - той не е ли също разхлабващ?

# 635
  • Русе
 Peace вярно е за канелата

# 636
Здравейте сладуркииии Hug Hug Hug
Ето,че след всички спорове и дебати, днес от форума отново лъха позитивизъм,и наистина е много приятно да се чете! Simple Smile
Успех на всички,които тръгват по тази стръмна пътека сега,да постигнат завидни резултати и да им премине леко спазването на режима!
Да ви кажа,и аз имах лек застой,но ето какво хапвах вчера:
закуска-2 бр.палачинки с 3 лъжици овесени трици,намазани с ескуиза 0,2%,и телешко филе
11,00 ч.-2 сварени белтъка
обяд-скумрия на скара
17,00ч.-2 белтъка на тиган без мазнина
вечеря-1 консерва риба тон
"похапване" след вечеря/към 21,00ч./-2 бр.плодови млекца 0,1%
Изпила съм през целия ден около 2,5 литра вода,+кафе с обезмаслено мляко 2 бр.,чай,кола лайт.
Резултата днес е -1,400 кг! newsm44 newsm44
Днес съм ПЗ,да видим утре кантарев какво мисли .... newsm78
Давам ви малко снимки да ме видите как изглеждам след 3 месеца на режима...Не са идеално качество,но съм се снимала сама срещу огледалото Mr. Green

http://bg.fotoalbum.eu/ANNA2020/a692921/    парола:2808

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 17:40 от An.che

# 637
   А паролата?

# 638
bub.ka ,а и всички сладурки,извинявайте,паролата е
2808

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 17:41 от An.che

# 639
bub.ka ,а и всички сладурки,извинявайте,паролата е
dobidob

при мен не става  Cry Cry Cry

# 640
     И при мен не се отваря с тази парола,смени я с цифри.

# 641
bub.ka , Сори,смених паролата,виж сега дали се отваря newsm78

# 642
ехееееееееееееееее An.che страхотна промяна за 3 месеца
всичко отстрани го няма - от мен едно гОООООООлямо браво   bouquet

# 643
      Ан че видях снимките,промяната ти е страхотна,продължавай в същия дух.

# 644
katti79 ,и аз така мисля ама не знам колко  точно да са дните в такъв случай.
Да ви попитам червените чушки позволени ли са във втория етап ?

Общи условия

Активация на акаунт