Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 707
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
 Embarassed

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:30 от aleeks

# 661
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Днес темата е много по-приятно място и с удоволствие ще се разпиша в нея  Peace Ще пропусна обаче дългата черга, защото гледам, че на всички питанки е отговорено и всички са получили съвет.
               diana_m, и аз бях така по отношение на плодовете преди да започна режима, а сега... не ме питай, а за капак на работа премятам всякакви през ръцете си по пет пъти на ден  ooooh! Вода пия колкото ми се пие, а когато нямам влечение се насилвам, но гледам под два литра чиста вода да не падам, отделно степчета, чай, айрян и други... екстри  Rolling Eyes В началото даже си имах мярка - 500 мл на два часа, така от 7 сутринта до към 5 вечерта, после се спирах, че не можех да се наспя  Joy
                piriqta, ще ме прощаваш, но тази салата никак даже не е режимна за първа и втора фаза по ред причини  Naughty
               bub.ka, значи е крайно време да се помириш със себе си и да се заобичаш даже, защото си една прекрасна, силна и много мила дама, която от среща на среща изглежда все по-добре  Heart Eyes Peace
               almeg, схокойно бе, жена, всичко се двеже по план при теб - както свалянето, така и задържането, което си е съвсем в реда на нещата, освен ако не искаш да станеш на дипли от кожа  Peace
               малката лисичка, а седем тигана... Има една проста формулка - сборът от количеството въглехидрати и мазнини да не превишава количеството протеини в 100 продукт. Изключение прави киселото мляко,защото все още не сме открили отговарящо на формулата, но пък се стремим разликата да слони към 0, така че... сама си отговори подходяща ли е Активията. Само пържените не са, цвета няма значение  Wink
               desitka*, не е като да ти виждам снимките за сефте, но никога няма да повярвам че на тези от преди си ти  Crossing Arms  Hug
               А, важнонещо са си циците gelinda, но и при тях важи правилото Прекален светец и Богу не е драг  Wink
               smileys, аз пък ги докарах до 110 и не мръднаха повече, да им се не види..., ама няма да казвак колко бяха в началото  no Цоци едно време им викаше куфраж и рманура  Wink Wink
               aleeks, да ти кажа... той и зелеВия чай не е за пренебрегване, ама пусто, обикновено е възсолен  hahaha А и... не публикувай, моля те, по няколко последователни поста. Ако искаш да добавиш или промениш нещо изпорзвай бутона Редактирай - да не товарим излишно темата  Peace
               mirka75, сакън, не смущисвай хорската дрямка  hahaha Ама пък аз се посмях от сърце, въпреки че скоро няма да ми се наложи да ги сгъвам...
               GalaEluard, нищо не знаеш ти за откачалките... А какви бяха преди едно 100 теми...
               just.do.it, много добре си действа канелата, но и понижава кръвното, така че ако си с ниско, внимавай с количествата  Peace
               An.che, нямам думи, невероятна промяна   bouquet Браво!
               dodojoro, `що ли ми звучи тооолкова познато това с напазаруването на режимности в едни прекрасен ден  Rolling Eyes
               Бооожеее, а нямаше да тъка черга... Е, така де, то не е черга, стана си кувертюра кралски размер  hahaha Но преди да и сложа точката с днешните козинки, само ще вметна, че е вероятно, макар и малко, в събота, 27.04, да съм в Пловдив, та... ако има ентусиасти можем да си спретнем едно кафепиене на бързо... Хайде сега вече да зареждам склада и ... всички по койките, че аз снощи не си доспах  hahaha

А това го открих пътьом, при тюленчетата  hahaha
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 662
Хм, mimensita , то последно на 27 ли или в събота ще си под тепетата? Laughing

# 663
Цитат
с моята голяма и вече пораснала дъщеря
aleeks, ама вие сте като сестри бре  Shocked Поздравления, изглеждаш страхотно!

mimensita   hug снощи не съм спала да знаИш, без козинки не мОа вечИ  Heart Eyes
Въх тоз последния тюлен голям ТЮЛЕН брЯ  #Crazy

# 664
               Ох... така де, dodojoro , така де, 28-ми, много съм изкукала  ooooh!

# 665
Кати, Embarassed,благодаря ти,ама нали видя сега как съм се натоварила от към килограми.Е,ще трябва се справя,че днес реших да сменям летни със зимни дрехи в гардероба и се оказа,че нищооооо,ама нищо не ми става Twisted EvilА мъжо рече,че пари за нови дрешки сразмер по-голям от М,няма.Той за стимул го казва,ама аз се направих на обидена newsm53 и си изпросих парфюмче,че за него размер не трябва.

# 666
mimensita ,помниш ли,в началото,когато се появих в този форум,ти мноого ме насърчи! Hug  bouquet  love001
От сърце ти благодаря!
А козинките...обожавам ги...Имам един страхотен черен персиец,много,много обичам животните...
Лека,мека...палава...нали така? smile3534

# 667
  • Испания
              Ох... така де, dodojoro , така де, 28-ми, много съм изкукала  ooooh!

Не си сама, не сииииииииии...  hug Днес се чудех какво забравям за развиждане на метаболизма, ама пуста амнезия и все бързане... Канела - да. Извара също.

aleeks, ама ти какво сваляш, девойко? Толкова си красива и елегантна!  Hug

bub.ka, а бой, де! Всички те харесваме, така че влизай в правия път!  Hug

GalaEluard, повече от откачалки!  Hug Пък какви пижамено-спамо купони правехме /особено в петък вечер/... От онова време останаха петъчните протеини.  smile3508

Тяна,   love001

An.che, мацка, та дрънка.  smile3501

# 668
Смайлсче Embarassed,благодаря!Изчервих се!Трябва да ги сваля,заради болките в гръбнака,не трябва повече от 56кг.А за канелата,днес си мислих да слагам по щипка в чая или кафето.

# 669
                    Добро утро  Hug
               Неизвестно защо съм решила, че е петък, но... ще почакам още един ден. Но пък ще имам и още един ден да си пия зелеВия чай във вашата компания  Hug Хайде, харесвайте си и вие по нещо  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 670
Добро утро и от мен,днес да видим какво ще ядем,а вие тренирате ли заедно с диетата ?
Аз нещо се разболях,та май в болнични ще излизам ... гласът ми загасна  Mr. Green

# 671
Добро утро ! Да пием по кафе!?!
mimensita ,бързам и аз ,каточе  съм седмаче! Пък уж не съм Joy?!?
Аз тичам за работа .Взела съм си екип за спорт и ще ходя на фитнеса.
Хаиде лек и слънчев ден  love001!

# 672
Леет дъ сън шаайн  Joy
Добро утро и от мен  Grinning
mimensita, само кажи час, в който ще ти е удобно Simple Smile
almeg, какви много килограми имаш още да смъкваш пък ти  newsm78 най-много 10 и си номер 1  Hug
малката лисичка, аз не знам колко имаш за сваляне, но ако са повечко спорта го остави за 3та. За месец си правих експерименти със спорта как влияе и извода е: лек спорт е добре, но по-сериозни натоварвания стопират свалянето! Няколко дни въртях тренажора по 25-28км. + 40мин. упражнения с тежести (по 1кг.) и освен, че не смъквах ами и качих 2кг. при абсолютно строго режимстване. След това спрях за няколко дни и килата започнаха да се махат. Сега вече 3ти ден правя само малко коремни преси и не повече от 10км. на тренажора, когато се оттърва от последните кг. ще си подновя интензивното натоварване.
An.che, брааво бе жена  Hug освен, че си свила размера ами и толкова свежа изглеждаш, като ученичка   bouquet
dodojoro, следващата среща ще я съобразим с теб  Hug
bub.ka, ти си герой  Hug въпреки здравословните проблеми се справяш чудесно  smile3525
Майкиии  Hug виждаш ли, стимул си за момичетата, няма да предаваш фронта нито за миг   bouquet
smileys  Hug , тези петъчни протеинчета напоследък все ми запотяват монитора  Joy
aleeks, не споменавай свещената дума парфюм  Joy Имам позатихнала мания за парфюми, моя мъж в чудо се беше видял  Joy В един момент имах над 15 големи парфюма и исках още  Embarassed Сега ги поизпръсквам, че съм си заплюла един  hahaha
Прекрасен и усмихнат ден на всички  Hug

# 673
Добро утро  Hug

mimensita мерси за сутрешните напитки!

Почнах лека полека да си припомням някои важни хиртинки в режима. Пиенето на течности( два буркана фалшив силно оводнен таратор в случая) късно вечер ей тъй за по сигурно развалят нощния сън. След доста посещения до 00 полу заспала на тъмно даже успях да сътворя и една глупост та събудих и фемилито   ooooh! Леко ядосана от чувството да си бременна в последния месец от тази нощ се нахФърлих на кантара. Усетил психичското ми състояние  и най-вече от страх да не стане той жертва показа - 2 кг. в началото на 3 П ударна фаза.

Та предлагам на първа страничка да има и раздел " хитринки ". Отивам да си прочета старите постове може да се сетя за още полезни такива

Лека работа момичета   bouquet

# 674
Добро утро момичета

малката лисичка аз ще оставя спорта за по късно - може би за трета защото към момента килата са в повече и ми е тежко. Обожавам кростренажора - мога цялата тренировка там да си изкарам. Замислила съм се дори да си купя, но на един по късен етап ще да е

mimensita първо мерси за кафенце - откакто го пия с подсладител не ми е така вкусно но ще стане  Wink може и при мен така да стане с плодовете знае ли човек. Обаче понеже за втори път започвам диетата и знам и от предния път - бе нещо ме поврежда тая диета. По време на нея не примирам за шоколад -  newsm78 newsm78 newsm78 понякога се притеснявам за себе си. Вече ми е трети ден от ударната фаза, а аз не съм ронила сълзи че не мога да си хапна шоко ц ц ц въх тюх ше ма повреди тоз Дюкан

aleeks аз не успях да видя снимките  Sad Sad Sad много пък бързо си смотала паролката  Sad Sad Sad няма нищо - сигурна съм че си прекрасна както казват момичетата.

Лек успешен отслабващ тонизиращ и прекрасен ден от мен момичета  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт