Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Оф за този парафин нямам идея какво е що е, но в началото когато започвах режима си бях направила списък с покупките и тръгнали с мъжа ми като казах до аптеката за парафин, вика ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ, хората си мажат обувките с него.Няма да го ползваш това и ме отказа.Полезен ли е не е ли, мнение на мъжа ми е по-важно щом каза че е за обувки, значи няма да го ям  hahaha
Но знам че го ползват, но се съмнявам да е нещо без което не можеш.
За водата съм забелязала и аз че вечер ако се прекали има +, но аз каквото пия до 17ч, след това в нас на-много до часа две пия.просто не ми се пие.
Та за парафина казвам мнение, да не вземе сега някой да се ядосва пак.Това е моето мнение, ако искаш си купи и пробвай Simple Smile, аз лично не съм и не бих пробвала  Peace
В последно време пиша по често, дано не  ставам досадна, но ми е приятно с вас пък и на работа ми доскучава цял ден  Embarassed

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 11:15 от maikinatati

# 691
........................
За водата съм забелязала и аз че вечер ако се прекали има +, но аз каквото пия до 17ч, след това в нас на-много до часа две пия.просто не ми се пие.
............................

аз правя същото да ти кажа просто защото до преди да започна режима пиех по чаша две на ден и сега си се наливам но когато съм на работа и водата ми стои нон стоп пред погледа - се сещам а като съм у дома не ми се пие не се и сещам
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 692
  • Пловдив
Аз ще съм на Симфония-в 16 часа ! Много се радвам,че и Velvetvoice ще дойде !

# 693
Купих си парафин,използвах го зорлем - едно мъничко шишенце и от там насетне карах без него ... някак и аз като се сетя за обувките и ми се отщява ... иначе ,действа разхлабващо ... няма вкус,не подлежи на термична обработка...
Майки Hug
много се разписах пък аз  hahaha

# 694
  • София
An.che & aleeks, страхотна промяна, много добри резултати. Браво! Успех и занапред в режима!!!

... да си създам навик за тренировка, да науча тялото да си иска редовното движение. И се получава, когато не съм правила тренировка не ме свърта, дори онзи ден мислех да мързелувам и да не правя нищо, но минавайки покрай тренажора не се стърпях, направих 10км. и се успокоих  Joy

Такова нещо дали ще ми се случи някога???
Как може да съм такъв безподобен мързел  Confused Затова съм като пихтия  ooooh!

# 695
GalaEluard , diana_m Благодаря Ви за отговорите аз мисля леки упражнения да правя засега.
На АБ съм от днес дано не е проблем за диетата ... че нямам глас нещо.
Майонезата в коя фаза е позволена  или не е ?някой знае ли ?

# 696
Оф за този парафин нямам идея какво е що е, но в началото когато започвах режима си бях направила списък с покупките и тръгнали с мъжа ми като казах до аптеката за парафин, вика ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ, хората си мажат обувките с него.Няма да го ползваш това и ме отказа.Полезен ли е не е ли, мнение на мъжа ми е по-важно щом каза че е за обувки, значи няма да го ям  hahaha
Но знам че го ползват, но се съмнявам да е нещо без което не можеш.
Та за парафина казвам мнение, да не вземе сега някой да се ядосва пак.Това е моето мнение, ако искаш си купи и пробвай Simple Smile, аз лично не съм и не бих пробвала  Peace
В последно време пиша по често, дано не  ставам досадна, но ми е приятно с вас пък и на работа ми доскучава цял ден  Embarassed
Не може да е досадно Simple Smile С повече писане тук, получаваме повече подкрепа в това нелеко начинание... и е много по-приятно! Нали затова сме тук все пак.
Колкото до парафина, аз го ползвам, овкусявам си салатите с него, но малко проблеми ми създава във WC и се чудех дали само при мен е така.  Rolling Eyes

# 697
  • Русе
искаш да кажеш че ходиш много често ли? Ако е така спри го малко, не знам.Да каже някой по опитен от към парафина
Аз бих се радвала да го правя Simple Smile
Деситкаааааааа аз съм по голям мързел , у дома колелото го ползвам за закачалка.Като мен мързел нема, нема  Hug
Мъжа мн ме тормози че ме мързи да го карам, затова миналата година  взе истински да ходим с тях на работа.Та след седмица започвам да ходя с колелото на работа 6-7км в едната посока, ще ми дейста мисля добре.Стягащо най вече на дупарата  hahaha

# 698
малката лисичка, каква майонеза бре моме  #Crazy Има дюканска интерпретация на майонеза пробвай с нея, из страниците с рецептите е Simple Smile Нормалната майонеза чаак в 3та на галите. Вземи прочети поне 1ва страничка на темата Simple Smile
desitka* , преди и мен ме мързеше, а и килограмите ми тежаха... като направех 200м. на тренажора и оплезвах език до пода, сега 10км. изобщо не ги усещам, даже не ми стигат Simple Smile
Течен парафин ползвам само за салатите, при мен пък не влияе по никакъв начин  Thinking Нито ме разхлабва, нито нищо.

# 699
GalaEluard аз да взема да си прочета книгата май първо ...
Иначе май не забелязвам резултат сега ,или кантара ми е зле ...  ooooh!

# 700
ха, дано наистина като се смея да позаслабвам, ама .... съвета за топлата вода е взет предвид! за в бъдеще де, за сега май нямам нужда от него Simple Smile Хуууубав ден на всички, а утре - минуси! Wink

# 701
искаш да кажеш че ходиш много често ли? Ако е така спри го малко, не знам.Да каже някой по опитен от към парафина
Аз бих се радвала да го правя Simple Smile
Деситкаааааааа аз съм по голям мързел , у дома колелото го ползвам за закачалка.Като мен мързел нема, нема  Hug
Да кажем, че ми докарва рядко щастие  Joy
И потвърждавам тезата, че и 1 кг да свалите, ще изпълнявате упражнения по-лесно  Simple Smile На мен това май ми е основния стимул...

# 702
  • Русе
just.do.it ще ме побъркаш.Браво признавам те разсмя ме с глас, колежките ме гледат и се чудят какво ми има, добре, че съм в почивка  Joy Joy Joy Joy
Няма начин , след този хумор днес утре ще имам много минуси

# 703
Момичета,благодаря за хубавите думи.Мислих си за продуктите от англ.сайт.Ако бяхме го разгледали по раничко,можех да споделя с дъщеря ми,тя е там и си идва утре.И после по куриерските служби пращам и ще ни излезе по евтино.Но ще говоря с нея,да го разгледа .Гала,тя като праща колети за малката и излиза за 10 кг 20 паунда.А тези големи кожодери  #Crazy.Искам да поясня нещо за снимките,че тепърва ще постигам визия,на първата снимка съм в момента на тези кг,другите са преди напълняването септември.Да не заблудя някой,че имам сега някакви постижения.И да ви питам вие безалкохолна биричка пиете ли EmbarassedАз си я пийвам и знам,че може newsm78 Ама може ли от това така да задържам.

# 704
И да ви питам вие безалкохолна биричка пиете ли EmbarassedАз си я пийвам и знам,че може newsm78 Ама може ли от това така да задържам.
Безалкохолната бира е със същия състав ,както и алкохолната,само дето и е извлечен алкохола/ако правилно се изразих/ ... та въпроса не е в съдържанието на алкохол,а в хмела,малца,ръжта и всички други съставки н абирата и ДА,определено задържаш от бирата ... а и ти си в рамките на нормалното тегло,така че и това е причина за бавните темпове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт