ЗАНИМАНИЯ С 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 815
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
 Laughing

Кица с малко косица се роди, после някак внезапно израсна.

# 211
  • Cyprus, Пловдив
И Янис беше почти плешо,но сега се веят някакви косици  Mr. Green
Майче,Пупи си каза за месечинката,все още не работи всичкия ми запас от мозъчни клетки,така че можеше и да не забележа  Embarassed Нали знаеш лафа за кърмата и мозъка?  hahaha
Относно хомеопатията-сега като се разболя,няколко нощи не му го давах този сироп и аз не знам защо спрях  newsm78 Довечера или утре ще да,но за нощите,които давах сякаш спеше малко по-спокойно  Rolling Eyes
И двамата сме близнаци,а аз като бебе съм било по-проклето и от него,добре,че съм била второ,че съм щяла да откажа майка ми от деца  hahaha Mr. Green

# 212
  • София
Аз във връзка с косата мисля да ѝ купя ластичета.
Ех, момиченце, кеф! Правиш му опашчици, плитчици, слагаш му шнолки, фиби, ластичета... Панделки...  Flutter Много исках да имам момиченце  Grinning Съвсем благородно завиждам!  Peace

# 213
  • София
Аз във връзка с косата мисля да ѝ купя ластичета.
Ех, момиченце, кеф! Правиш му опашчици, плитчици, слагаш му шнолки, фиби, ластичета... Панделки...  Flutter Много исках да имам момиченце  Grinning Съвсем благородно завиждам!  Peace
Peace а на мен даже имаше 70% вероятност да е мома,обаче й порасна чурка Simple Smile

# 214
Мели, да си ги менкаме, ако искаш?  Mr. Green

Коментарът на една приятелка, като разбра, че ще е момиченце, беше "Супер! Има тоооолкова разнообразни дрешки за момиченца!" И е факт - преспокойно мога да ѝ купувам и момчешки дрешки, докато обратното не върви толкова. Пък аз бях искала момче в началото, даже твърдо си вярвах, че ще е момче.

# 215
  • София
Мели, да си ги менкаме, ако искаш?  Mr. Green

О да, да, да, да, да!!!  smile3521 Мятай я Кицьока насам! Ще си спинкаме нощем, ще си папкаме, ще се разнасяме (нали е лекичка)... И ластичета имам...  Wink `Ма ти как ШЪ сЪ оправиш с дзверо, нИ `нам....  Thinking Ще те пощУри, да знаеш  Mr. Green
Това в кръга на шегата, не си го давам момченцето  Laughing
Магнет, Жожи явно срамежлив е бил, криел е пишката  Mr. Green Но е бил разконспириран, тъй?
За дрешките - напълно подкрепям - за момиченца е голямо разнообразието, за момченца - цъ. Ей го и днес, влизам в магазина, искам бодита с къс ръкав, панталонки къси и т.н. летни дрешки. Нямало, само за момиченца получили  Rolling Eyes Все розовки, лилавки... Викам, добре, дай тогава тая триколка да я видим... И пак "Ами само в розово е...." Фу!  Crossing Arms

# 216
  • София
Да ви кажа за кухнята-ден 1=пълен провал,даже му пасирах основното и не и не,2-3 лъжички и позиви да повръща,така стана и със супата,само десерта мааааалко по-добре го прие сякаш,само че си вадеше оризчетата от устата и ги мажеше по таблата на стола за хранене и между пръстетата.

Днес в бързината-буквално му взехме стол за кола 9-18кг, тръгнахме до един магазин за нови бебешки обувки и не успях да го навра в кошницата за кола,не като препариран,а по-зле изглеждаше милия,въобще не се побира..и минахме през Хипо и взехме нов...та така...

# 217
Магнет, честито столче! Какво взехте?
Дарка, Пупи, явно това за кърмата и мозъка важи за мен  #Crazy
Пуци, аз също приемам бартер - Коки за Кица! Така хубавко ще си се наспя Simple Smile))
Константин днес е в невероятно настроение, само се смее, писка, радва се. Голямо щастие го е обладало. Тези дни на мода са музикалните играчки с копченца. Пуска ги и аз танцувах на два пъти и той 'схвана' играта. Сега ги пуска и ме гледа, започва да танцува той и чака и аз да почна  Joy Но е днес е сърце! Пу-пу. Даже вече започва да се поизнервя и да кръстосва из хола с 'бръм-бръм', но като го погледна, наместо да хленчи, се смее. Още половин час и ще се приспиваме Simple Smile
Вчера изкарахме цял ден на кърма, че нали беше болничък. И днес ми отказа пюрето с картофи, моркови и телешко (Магнет го знае кое е). 3 лъжички с голяма мъка. И ориз пробвах да дам - ни щьеее... Цял ден пак на кърма. Възможно ли е ако не му дам твърда храна един ден, да не иска вече? Или просто е капризен днес?

# 218
  • София
Мая не е кой знае каква марка,да не кажа хич,на бертони това:

А за бръм бръм и Жоро е редовно с него, сменя с дрън дръннннннн или само с ррррррррррррррр във всякакви интонации Laughing

# 219
Супер е, хубаво изглежда. Аз харесвам на Бертони нещата честно казано Wink

# 220
  • Sunshine state

Добро утро!  bouquet
Тази нощ се случи чудо невидяно-спа непробудно от 20:00ч. до 7:30ч. сутринта. Party
Събуждам се аз към 7 по навик и питам мъжа ми "Абе,това нашето лапе ставало ли е?" Той ми вика,че не била ставала. Shocked Към 7 и 30ч. вече я чух как си чурулика нещо.Съвсем спокойничко си приказва в леглото.Тя така си се буди всяка сутрин,де.Направих й 200мл. мляко и го изяде.Сега още си играе в кошарата с един телефон. Crazy
Отивам да пия кафе и после пак ще пиша.
Ааа,честито столче на Магнет. Heart Eyes Много е хубав.Обичам морско синьо.. Heart Eyes
И аз исках момче.Мъжът ми беше за момиче.Постоянно питах "Не й ли порасна нещо."  hahaha Не,че ми беше толкова важно,де. Grinning

# 221
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро,тъкмо щях да кажа,че много спите,но Пупи е будна  Laughing Мерси за кафето  Hug
Магнет,честит стол,екстра е  Hug
И аз исках момиче,но си знаех,че ще е момче,за сметка на това имам 2 страхотни племенници  Heart Eyes Heart Eyes
Снощи,точно заспивах и Янис се разцирика,приспах го,тъкмо аз заспах и пак се буди и така около 5-6 пъти,когато стана 2:00  Crazy Взе го баща му,като да не повярваш и гледали телевизор и заспали и двамата на дивана до 6:30  Grinning Като към 2 му дадох от хомеопатичното  Wink Довечера давам пак,леле колко дълго време не бях спала четири часа и половина без прекъсване  Party
Майче,няма такава опасност и Янис има такива дни,пиши днес дали е ял  Hug
П.С Пупи,ако искаш момче,може с теб да направим трампа,но не се надявай на спане нощно време Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 222
  • Sunshine state
Забравих да кажа,че вече пием вода сами с шишето-взима си го,наглася си го и си го вдига и държи съвсем сама,а е стъклено и тежко. Party Много се радвам!Така и не хареса чашата с накрайник,от обикновена пие,но от тази с накрайника  Naughty.
Дарка,ааа,щом няма да се спи нощем,не искам. Crossing Arms  Mr. Green

# 223
  • UK
Добро утро!
Благодаря за кафето.
Дано повече сутрини така да се хвалим кой повече е спал.
Магнет много хубаво столче. Безаварийно ползване. Представям си го миличкият Жожо в кошницата, каква картинка е бил. Дано днес да имате по-голям успех с кухнята.
Мели, иска ти се да връзваш ластичета, но като знам сега как не обича да се реши, представям си когато стигнем до връзване на опашки каква война ще бъде. А за подстригването не ми се мисли.
Аз си исках момиче  и момиче ми се падна. Мъжът ми беше сигурен че ще е момче, в тяхната рода са само мъже.

# 224
Добро утро,
Пупи,мерси за кафето  bouquet

Радвам се за всички,които са се наспали.И малко завиждам,съвсем благородно.При мен този филм го няма CryЯ кажете,като избият първите зъбчета кротват ли се малко?

На Мимето кошницата й е добре,съвсем малко й стърчат краката,но на ширина е ок.Чудя се все още за столче,дали да е до 18кг.,или до 25кг.В този ред на мисли,Магнет,честито столче  bouquet

Аз исках момиче,всички около мен мислеха че ще е момче.Ако имаме второ дете,може и момче LaughingНо,трябва да минат доста годинки,за да забравя първите 4 месеци на бременността и да се реша.Някоя от вас иска ли скоро да си има още едно детенце?

Общи условия

Активация на акаунт