Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 588
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Само немците ли пращат обувките в големите кутии?

# 586

Колко големи имаш предвид? Защото от английското ми дойдоха 2 чифта, всеки в отделна кутия, и отделно всяка кутия в друга по-голяма с логото на Джавари.

здравейте момичета, да попитам ако може:))))преди 4-5 дена поръчах 3-4 чифта обувки и сандали,но сега гледам че имат същите номера на по -ниски цени .Може ли да искам възстановяване на разликата преди да съм ги получила още?Благодаря ви

а какво е основанието, че и аз съм на загуба 20Е?

# 587
На мен ми пратиха една чанта в кашон метър на метър Mr. Green

# 588
  • Варна

Ужас! Mr. Green
Понеже поръчах два чифта от Англия с превозвач.

# 589
# 590
# 591

Ужас! Mr. Green
Понеже поръчах два чифта от Англия с превозвач.
Ако обувките са детски, няма да са в голяма кутия Peace

# 592
Много куц ден - няма нищо в DHL (нищо, че е вторник) Wink, а поръчката ми от неделя все още не са я пуснали.  Confused Писах им да питам какво става, ама дали ще отговорят и кога?  newsm78

# 593
Много куц ден - няма нищо в DHL (нищо, че е вторник) Wink, а поръчката ми от неделя все още не са я пуснали.  Confused Писах им да питам какво става, ама дали ще отговорят и кога?  newsm78
Преди час проверявах на сайта на DHL-нищо,но преди,може би,около 20 мин.си видях поръчката.
Сега остава да не я мотат много и да ми хареса съдържанието най-вече  Simple Smile

# 594
Някой беше писал, че му връщат една сума три пъти... Е, не мога да се разбера с тия хора! ooooh! Писахме си сто пъти, върнах обувките, обясних за пощенските... Казаха, че ги поемат. Ми обувките + пощенските са на стойност 48 лв, а аз до тук получих 83! Rolling Eyes Tired

# 595
Момичета, магазина на "Екзарх Йосиф" се намира между Халите и Женския пазар. Не запомних кой номер е че там има много магазини с обувки ,а аз влизах почти във всеки.  Embarassed  Но мисля че на витрината имаше от червените.

Това е нещо като верига магазини  - зареждат едни и същи неща. Някой писа за този на Красно село, а аз се сещам, че има един на Пиротска и Д. Петков. Там видях миналата седмица една витрина с изложени Рикер, Тамарис и Jana, но нямах време да зяпам много. Следващия път ще разгледам по-подробно за цени и модели и ще изклюкаря повече Wink

#CrazyКъде, къде тоя магазин, нов ли е или си е стария за обувки дето до магазина за левче или нещо от сорта

Бижу не се нерви, почерпи се едни джапанки като ти дават хората  Joy

ето една бройка която си заслужава, аз взех малки дано дойдат до края на седмицата и ще кажа как са
http://www.javari.co.uk/Rockport-Jeanie-Sling-Womens-K52030/dp/B … NBIY%2CB003U3VRTM

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:33 от kkk_taralejka

# 596
  • София
... Ми обувките + пощенските са на стойност 48 лв, а аз до тук получих 83! Rolling Eyes Tired
Laughing Ти си ги затрупала с поръчки и се объркват хората и връщат ли, връщат... Sunglasses

Аз загледах днес кубанаси и тези в черно, единствено моя # бяха 84 лири, а в амазона - 28... поръчах ги, добре че беше мъжа ми  Heart Eyes Надявам се да стоят добре с дънки, че мама в панталони ме е родила.

# 597

Аз загледах днес кубанаси и тези в черно, единствено моя # бяха 84 лири, а в амазона - 28... поръчах ги, добре че беше мъжа ми  Heart Eyes Надявам се да стоят добре с дънки, че мама в панталони ме е родила.

Просто са страхотни! Според мен са идеални и за панталон/дънки и за пола  Heart Eyes

# 598
# 599
Не, че толкова съм им сърдита Mr. Green , но са честни хорицата и ми се иска, и аз да съм. Ако пак пиша, че са ми върнали повече, те пак ще ми пратят още 7 лири! Това е някаква константна сума, която така по инерция си връщат сякаш! Joy

Общи условия

Активация на акаунт