Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 37 712
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Можеш ли да премериш височината  на  тока?   bouquet
Мога,само да ги събуя  Simple Smile
8,5 см.е.Не е от най-ниските.
Но токът е стабилен.Все пак ти си знаеш какво ти трябва.Аз съм 1,80 висока и нямам нищо против високите обувки,стига да са удобни.

# 676
Но токът е стабилен.Все пак ти си знаеш какво ти трябва.Аз съм 1,80 висока и нямам нищо против високите обувки,стига да са удобни.

Еха, и аз искам ... 1.70 съм.
Ама вие двете друга работа нямате ли си?  Я, марш в кухнята    Mr. Green
(някой сега да не засегне, че тука имам горчив опит с моето т.нар "чувство за хумор" Wink)

# 677
  • Sofia
Получих тези за малката много са сладки доволна съм.С кода ми излезнаха 17 ев. Много са бързи този път французите.Поръчката ми е от 29.03.
http://www.javari.fr/dp/B006NJ8ECS

Може ли да измериш стелката? Благодаря предварително   bouquet

# 678
За тези  тези пише, че са кожени, а на лепенката на подметката няма знак за кожа. Rolling Eyes

# 679
  • Димитровград
Цитат
Получих тези за малката много са сладки доволна съм.С кода ми излезнаха 17 ев. Много са бързи този път французите.Поръчката ми е от 29.03.
http://www.javari.fr/dp/B006NJ8ECS

Може ли да измериш стелката? Благодаря предварително 

15 см

# 680

Ама вие двете друга работа нямате ли си?  Я, марш в кухнята    Mr. Green
(някой сега да не засегне, че тука имам горчив опит с моето т.нар "чувство за хумор" Wink)
Амче аз от кухнята излизам   chef.
Ама след малко се отправям към спалнята  Flutter  Laughing

Пък утре ще постна линкове какво съм си харесала от летните обувки.Като ги намалят,де...есента вероятно.

# 681
Къде ги показахте тези http://www.javari.co.uk/dp/B002USCO9A?ie=UTF8&ie=UTF8, взех че ги поръчах, дано са хубави и да си отговарят! Rolling Eyes

Съжалявам, че трябва да те разочаровам, но за Velvet Bee помня, че нямаше нито един коментар да си отговарят. Умалени били с около номер, но били много хубави. Ако не е късно да откажеш поръчката, пусни си по-голям номер. И във файла на 1 стр. го пише.

# 682
http://www.javari.co.uk/Cubanas-Womens-Manjuari1200-Brown-Heels/ … 5MYU%2CB005185PT2
Някакво мнение за тези? От какъв материал е подметката - дърво или гума?

# 683
Подметката е гума  Peace

# 684

Аз да те изкарам от спалнята  Mr. Green и да помоля за дължина на стелката, че ги заглеждам от известно време, пък съм между 38 и 39.

# 685
  • София
Ох пуснах и аз една 8 от тези http://www.javari.co.uk/Velvet-shoes-handbags-accessories/s/ref= … _1%26pageCode%3Dd. Беше последната в бяло и нямах много време да му се чудя. Ама първо пуснах после помислих... Ако са умалени с 1 номер имам шанс да се напъхам, но ако е както пише във файла 1.5 дори... едва. Намерих старо инфо от предни теми че са за тесен крак. Някой случайно да има точно този модел, 7 или 8  Thinking.

# 686
Мерси    bouquet  Ще им се почудя  още  малко май   newsm78  
И аз съм толкова,но ''крачето '' ми съвсем не е 39, благородно  завиждам   Hug

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 23:48 от Susie

# 687
Много симпатични, но тока ми се вижда мн висок.
Ох дали ще устоя на искушението... Дали си отговарят на номера, има ли ги някой?

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 01:05 от Барышня-крестьянка

# 688
  • София
Честито на всички за новите придобивки  Hug                                                                                                                                                               
Немога да смогна да ви изчета,като гледам утре ще се пуска нова тема,ако искате нещо да редактирам(добавям) казвайте.

yoshko калкулатора на БГ. пощи и цените ще ги кача задължително.

# 689
  • София-Лагера
Много симпатични, но тока ми се вижда мн висок.
Ох дали ще устоя на искушението... Дали си отговарят на номера, има ли ги някой?
Пепе отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт