Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 948
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Мислех, че съм  приключила и аз с ботушите, но  вчера поръчах за последно тези.  Бях ги прежалила, защото свърши  моя номер,  ама вчера се появи  и не ми издържаха нервите. ooooh!  Вече ще спирам да гледам  в сайтовете, няма да купувам (ботуши), ще  чета само и ще се радвам на придобивките ви.   Simple Smile
Деси, а на тебе пък що ли ти трябваше да ги споменаваш и Коридите? (по-добре, друг като е виновен Wink)    Там не бях ходила отдавна, та в понеделник се изръсих и офлайн, ама съм доволна – попаднах точно на каквото ми трябваше.   bouquet
Кемпъри – дамски – има големи номера, но не знам що са ги забили в детското? newsm78  Ето още модели.

# 91
  • София-Лагера
Banshee в интерес на истината има хубави модели в Корида.
И правят голямо %.
Честито на всички с пристигнали и станали обувки. Laughing

# 92
  • FR
За 14см краче кой номер се взима newsm78

Аз за малката взех ботуши 22 номер и стелката е точно 13,5 см. Предполагам, че 23 отговаря за 14 см, но ще бъде абсолютно точно, зависи и от модела де. Та по мои сметки трабва да е Н 24, но да не те подведа.  Peace

# 93
 Момичета с неполучени поръчки от 21-22, проверете в сайта на ДЧЛ) моята поръчка е отразена, уж пристигнала днес. Възможно и вашите вече са тук  Peace

Desi_2

Може ли да ме кажеш размера на стелката на мъжките бугати?  Hug че моя мъж също нищо не иска, но след като дойде време - почваме да пътуваме по магазините Crossing Arms Вече поставям го пред факта - ето какво купих, пробвай Mr. Green той носи 43 номер, но всяка информация ще е от полза Grinning

# 94
Току-що получих ето тезиhttp://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_b? … 14%26pageCode%3Dd,поръчани на 22.03-страхотни,удобни,по-изящни отколкото на картинката-отговарят на номера.Другите,които поръчах,ги няма-не бях разбрала,че се получават като отделни пратки newsm78

# 95
За 14см краче кой номер се взима newsm78

Аз за малката взех ботуши 22 номер и стелката е точно 13,5 см. Предполагам, че 23 отговаря за 14 см, но ще бъде абсолютно точно, зависи и от модела де. Та по мои сметки трабва да е Н 24, но да не те подведа.  Peace

Уж и аз горе долу така се ориентирах,но докато разбера,наканя и поредните обувчици изтървах! Сега ще се оглеждам пак да харесам,че скоро имаме ЧРД Mr. Green

# 96
Banshee в интерес на истината има хубави модели в Корида.
И правят голямо %.
Честито на всички с пристигнали и станали обувки. Laughing

Знам я аз тази "истина" Wink -  на едно намаление излязох от магазина с 4 чифта сандали Mr. Green
Сега също има много хубави, но не винаги си отговарят номерата - някои са доста умалени.

Аз пак си комуникирах с DHL. Обаждам се, за  да питам кога ще доставят тази, която вчера беше дошла, а те: Искате ли утре да ви я доставим?  Е, искам, как да не искам - то аз и днес исках, ама ... Казвам: „Да, разбира се, а ако не бях се обадила, кога щяхте да я доставите?“ -  „Амии, тя е изостанала в офиса, защото имаме много доставки, а тя е пощенска..“  Питам: „И какъв по-точно е проблемът с пощенските пратки, че не разбирам съвсем добре? Нали всички пратки  през  Дойче пост са такива, а пък те са собственик на вашата фирма?“   ...  явно гледат  крайния  срок за  доставка и решават, че могат да си ги  подържат в  офисите   Confused

# 97
  • София-Лагера
fandango нашите са 41 ,ако искаш ще ги вадя и ще меря.

# 98
Banshee

не знам какво точно гледат, но днес сутринта момичето по телефона каза, че моята пратка още е в Германия. Обаче сигурно след това тя беше изпратена с чартер hahaha - сега е отразена като получена в офиса. Та искам да кажа, че трябва да оказваме най-високата степен на доверие - да проверяваме постоянно... Защото и на мен нещо беше упоменато за 2 седмици за срок на доставка, обаче аз най-спокойно го пропуснах и казах, че винаги идват за максимум седмица Wink И виж ти как бързо и по никое време появи се колетчето

Desi_2

Ако не ти е трудно Hug поне да се ориентирам, че има много мнения, че са уголемени, а ти казваш, че не са Grinning

# 99
fandango къде проверяваш мила, че е тук пратката на мен все не ми излиза нищо newsm78

# 100
Отзиви за Бъфало (надявам се да кажете само лоши неща, че съм харесала няколко техни модела  Laughing) и трябва да ги огранича до 2 поне.
Имам техни спортни обувки, но не и ботуши, а сега харесах
това, това, това и това

# 101
  • Бургас
Ще кажете ли някоя добра дума за тези ?
искам ниски боти с вълна вътре, както и елегантен ботуш за тънък прасец newsm78

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 14:51 от radinna

# 102
Netty

Възможно, че още обработват) така че твоята може да се появи по-късно Peace Ти проверявай, сигурно отряд с високоскоростни пощенски гълъби беше изпратен Joy Аз просто така проверих, вече мислех, че в четвъртък ще видя и после ще пиша направо на немците ако я няма Grinning Но за моята изненада видях пристигнала пратка Simple Smile

# 103
Дайте телефон на нашите скорострелни DHL, за да си поговорят и с мен, защото аз им писах през формата за контакт. Rolling Eyes

# 104
  • София-Лагера
27 см меря за мъжкото Бугати.
Имай предвид ,че вътре е вълна.

Общи условия

Активация на акаунт