Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 827
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Фанданго, благодаря!

За софийските мацки - открих няколко магазина на Красно село, които продават Рикер, Жана, Тамарис и още няколко марки. Та, ако имате път, може да ги видите на живо обувките.
По точно...
Аз живея на една спирка от Красно село.

Тръгваш от Борис по Г. Делчев от горната страна - там където са сергиите. Подминаваш центр. вход за пазара и продължаваш по Г. Делчев. Някъде срещу последните сергии има 1 магазин, който е на булеварда, но е леко по-навътре, близо до спирката на автобусите се явява. Ориентир е, че има стълби към него и 2 врати. В едната част на магазина са български обувки, а в другата - джаварски Simple Smile
А другият е на Г. Делчев и Хубча на ъгъла от същата страна - там продават Рикер. Аз още зимата, като си дойдохме в БГ, първо там отидох за ботуши, но бяха мнооого скъпи. Ако не съм се обяснила добре,  питай.

Чудя се дали са удобни, че не съм много по токчетата.

Мерси, май скоро мярках първия. На витрината имаше плакати на Рикер. Peace
Друг магазин в района с тези марки е в подлеза на бул. "България" и "Гоце Делчев" Peace

Още един магазин с Риекер и Ара на ул. "Алабин", в частта й отстрани на Съдебната палата.

Има и на други места, ако някой се интересува тчоно, ще споделя.

# 241
и аз да се отчета с тези  http://www.javari.de/dp/B004YVSN1O -страхотни са направо отговарят си на номера
и тази прословута чантичка http://www.javari.de/dp/B00518N6PC - много е сладка наистина не е толкова голяма колкото очаквах, но е с нормална големина
поръчката ми е от 24.03. пристигна преди малко
късмет на чакащите  Peace

# 242
 Аз пак с питане за детско(баси не мога да избера обувки за дъщеря ми,която скоро е и рожденничка  Crazy )
я кажете детски Кампер ,ук7 някой дали има,колко е стелката? Praynig Дори по друг номер да има - като ориентир ще ми е супер Praynig Praynig Praynig Моля!

# 243
хайде някой да сподели какви кодове ползвате,какви са тези персонални,аз защо нямам никакъв код.За немското има ли код.Очите ми изтекоха да търся кодове и все стари.Хиляда неща си харесах и само зяпам,ще се гръмна вече #2gunfire

# 244
Поръчах в понеделник и получих днес това   http://www.javari.co.uk/dp/B004G8PEVW?ie=UTF8&ie=UTF8

Красиви, стоят чудесно. Една идея по-тъмни и по-кафеникави на живо. Поръчах 6, отговарят точно на 39, даже с лееек аванс.

Разкошни са! И аз нещо такова търся на тия пари, но само номер 3 е останал. Прави ми впечатление, че като останат 1-2 номера налични и доста намалят цените, така ли е? Какъв е шанса, обаче, да остане голям номер? Споделете, моля, има ли смисъл да дебна някои сандалки или просто да купувам?

Благодаря!
Много е трудно точно с тези номера. 6 и 6,5 имам чувството, че най-бързо свършват винаги. Просто пусне ли се нещо на изгодна цена и тези номера изчезват за часове. Направо си е голямо дебнене  Crazy А тези ги взех на майтап, даже май взех последния голям чифт, защото след това имаше само 3 и 4. Супер късмет извадих, за 16 паунда  Crazy

# 245
  • Бургас
http://www.javari.de/dp/B004ZQ5O38  - доста са намалени.... Thinking Някой има ли ги да сподели какви са-кожа,изработка... newsm78
Току що ги получих - много са хубави, на живо изглеждат още по-добре, изработката е перфектна и стелката е мека, обаче.... аз съм между 38 и 39 и тези 39 ми се вадят като вървя, може би 38 щеше да ми е по-добре. Не си научих  номера до сега, пък и крака не мога да си измеря качествено Thinking
Та ако някой иска да си поръчва 39 номер да ми пише Hug

Кажи, моля те, ако твоите са черни... Гладка ли е кожата или е велур?

Някой поръчвал ли е тези обувки Jana?

Черни са - естествен велур е 

# 246
  • Бургас
Благодаря, това ме интересуваше. Значи, отпадат.

# 247
 ooooh! Нямате изчитане

Фанданго, благодаря!

За софийските мацки - открих няколко магазина на Красно село, които продават Рикер, Жана, Тамарис и още няколко марки. Та, ако имате път, може да ги видите на живо обувките.
По точно...
Аз живея на една спирка от Красно село.

Тръгваш от Борис по Г. Делчев от горната страна - там където са сергиите. Подминаваш центр. вход за пазара и продължаваш по Г. Делчев. Някъде срещу последните сергии има 1 магазин, който е на булеварда, но е леко по-навътре, близо до спирката на автобусите се явява. Ориентир е, че има стълби към него и 2 врати. В едната част на магазина са български обувки, а в другата - джаварски Simple Smile
А другият е на Г. Делчев и Хубча на ъгъла от същата страна - там продават Рикер. Аз още зимата, като си дойдохме в БГ, първо там отидох за ботуши, но бяха мнооого скъпи. Ако не съм се обяснила добре,  питай.

Чудя се дали са удобни, че не съм много по токчетата.

Мерси, май скоро мярках първия. На витрината имаше плакати на Рикер. Peace
Друг магазин в района с тези марки е в подлеза на бул. "България" и "Гоце Делчев" Peace

Още един магазин с Риекер и Ара на ул. "Алабин", в частта й отстрани на Съдебната палата.

Има и на други места, ако някой се интересува тчоно, ще споделя.

Ако е същия който си мисля, от там съм си взимала и Marco Tozzi   Peace

# 248
http://www.javari.de/dp/B0052CFTFW
Ей сега получих тези ботушки,шипнати на 26.03.Обаче,като гледам №28 ще са ни малки за другата зима.....А №29 не са налични......
Иначе са много хубави,но ще отидат в размените.....

# 249
Привет, дами,

Възможно ли е да върна на Javari.de 3 чифта обувки от различни поръчки в един колет, ако да - трябва ли да уведомя Javari предварително за това, че са от различни поръчки и кой от етикетите да залепя върху колета?

# 250
  • София
Привет, дами,

Възможно ли е да върна на Javari.de 3 чифта обувки от различни поръчки в един колет, ако да - трябва ли да уведомя Javari предварително за това, че са от различни поръчки и кой от етикетите да залепя върху колета?

Можеш да попълваш формата за връщане и на трите чифта разпечатваш етикетите с баркода и ги слагаш вътре,а на колета лепиш само етикета с адреса  Peace

# 251
Привет, дами,

Можеш да попълваш формата за връщане и на трите чифта разпечатваш етикетите с баркода и ги слагаш вътре,а на колета лепиш само етикета с адреса  Peace

Благодаря, Dzuls! Simple Smile

# 252
за тези гумени сандалки нещо да кажете?  Не съм носила гумени  newsm78
http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?brands=Odeon&node=2133 … 38%26pageCode%3Dd

# 253
хайде някой да сподели какви кодове ползвате,какви са тези персонални,аз защо нямам никакъв код.За немското има ли код.Очите ми изтекоха да търся кодове и все стари.Хиляда неща си харесах и само зяпам,ще се гръмна вече #2gunfire
Присъединявам се към питането.

# 254
Ето, че дойде време да кажа нещо хубаво за DHL. Simple Smile 
Преди малко, проверявайки  номерата (по навик и за всеки случай ) чак не ми се вярваше, че поръчка от 26.03 /от немското/ е дошла (за три дни) и дори вече е в куриер, а  аз я очаквах другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт