Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 813
  • 728
  •   2
Отговори
# 255
  • Sofia
Ако някой пазарува за мъжа си - тези кемъли са 23 паунда с персоналния код в английския амазон.

!
Моят го опуках  Sad Sad Sad
Аз се регнах от друг акаунт и пак ми изпратиха код.

Susie,кода е индивидуален

А плати ли вече с него, че да не ме спре на стъпката с картата  Rolling Eyes Сега ще пробвам, но ме е страх, че на Камел си е чиста 9-ка, пък то няма Sad

# 256
хайде някой да сподели какви кодове ползвате,какви са тези персонални,аз защо нямам никакъв код.За немското има ли код.Очите ми изтекоха да търся кодове и все стари.Хиляда неща си харесах и само зяпам,ще се гръмна вече #2gunfire
Присъединявам се към питането.
Аз доколкото знам, персоналните кодове се дават от Амазон ако се регистрираш да получаваш абонамент от тях за период от 30 дни.Код за немското няма, за френското имало един с който при покупка на втори чифт ти го дава с 50%, но не съм го пробвала дали трябва обувките да са ненамалени и от един и същи вид.В английския сайт кода е ESTRJAVA и дава 25% от дадени модели.

# 257
  • София
Та, моята история е дълга, но накратко ще кажа, че още преди да ми изпратят обувките разхрах, че нещо са объркали и им писах да ми откажат поръчката, но тя вече била изпратена. И всичко това за 2 часа от поръчката ми  newsm78
Та както и да е. Все още не знам с какво ще дойдат грешните обувки, н о със сигурност ще искам да ги върна. Искам да попитам вас дамите, които сте връщали обувки как го правите?
Мога ли чрез DHL например за по-бързо или UPS за тяхна сметка или трябва да е с обиконовена поща?
Супер се ядосах, ама файда никаква...

# 258
Момичета,коя ще ми препоръчате тази http://www.javari.de/Benetton-47301-Schultertaschen-Schwarz-48x3 … N6SE%2CB00512KX7C
или тази
http://www.javari.de/Saccess-Omapoy-FW1101-Unisex-Schultertasche … N6SE%2CB00512KX7C
Искам хем да е голяма,хем да е елегантна  newsm78

# 259
fede

какво точно са объркали? Описанието ли не е вярно? По принцип тяхното условие връщането да става с най-евтин метод, и това е поща.

silvanapei

На Benetton дръжката не ми се вижда достатъчно дълга за през рамото  newsm78 И освен това тя няма дъно, то ест на живо няма да бъде много голяма. за Saccess - момичета получиха  подобни чанти и пак  мненията са, че не са чак толкова големи. Аз така поръчах на есприт, очаквах по-голяма чанта, а тя като за мен оказа се малка Grinning

# 260
Та, моята история е дълга, но накратко ще кажа, че още преди да ми изпратят обувките разхрах, че нещо са объркали и им писах да ми откажат поръчката, но тя вече била изпратена. И всичко това за 2 часа от поръчката ми  newsm78
Та както и да е. Все още не знам с какво ще дойдат грешните обувки, н о със сигурност ще искам да ги върна. Искам да попитам вас дамите, които сте връщали обувки как го правите?
Мога ли чрез DHL например за по-бързо или UPS за тяхна сметка или трябва да е с обиконовена поща?
Супер се ядосах, ама файда никаква...

Върни им ги по пощата.

А как разбра, че нещо се е объркало?  newsm78

# 261
fede

какво точно са объркали? Описанието ли не е вярно? По принцип тяхното условие връщането да става с най-евтин метод, и това е поща.

silvanapei

На Benetton дръжката не ми се вижда достатъчно дълга за през рамото  newsm78 И освен това тя няма дъно, то ест на живо няма да бъде много голяма. за Saccess - момичета получиха  подобни чанти и пак  мненията са, че не са чак толкова големи. Аз така поръчах на есприт, очаквах по-голяма чанта, а тя като за мен оказа се малка Grinning

Имам тази http://www.javari.de/dp/B00512L8PI  дръжката е около 100см в максимално отпуснато състояние

# 262
elen4eto5

Е да, на твоята се вижда, че може да се удължи. А на тази на silvanapei  аз ли не виждам, или наистина не се удължава newsm78

# 263
  • Бг
fede, ако ги чакаш по пощата въобще не ходи да ги вземаш и така ще се върнат обратно при тях, без да се занимаваш с връщане.

# 264
  • София
2 дни не ви четох и немога да ви настигна  ooooh!.

# 265
  • София
fede, ако ги чакаш по пощата въобще не ходи да ги вземаш и така ще се върнат обратно при тях, без да се занимаваш с връщане.

Е, да, ама трябва да чакам повече време да ми върнат паричките, а тези обувки си бяха скъпички  Thinking

@fandango сложили са снимка на други обувки, а описанието е за едни ботуши. съответно при мен ще дойдат едни фешън боти на голям ток, а аз си исках едни много готини обувки на платформа за пролетта и лятото евентуално. #Cussing out
Ама нали не гледам на време. Crazy

Така обаче не разбрах мога ли чрез DHL  или UPS върна ботите?

# 266
  • София
Феде, не можеш да ги върнеш по друг начин освен с БГ пощи, ако искаш да ти върнат разходите за връщането.

# 267
elen4eto5 би ли споделила какви са цветовете на твоята чанта и как е като големина, защото отдавна съм й хвърлила око...

# 268
elen4eto5 би ли споделила какви са цветовете на твоята чанта и как е като големина, защото отдавна съм й хвърлила око...
Моята е в синьо и сиво. Размерите са същите като тези написани на сайта. Като цяло е големичка. Смятам, че за тия пари е супер.

# 269
  • София
Феде, не можеш да ги върнеш по друг начин освен с БГ пощи, ако искаш да ти върнат разходите за връщането.

Тенк ю   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт