Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 587
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • БУРГАС
http://www.javari.de/Sale-Shoes-Handbags/b/sale/ref=topnav_sd_sa … 85%26pageCode%3Dd

имаше ги някой и  му бяха ненужни.Ако все още са свободни ги искам.39 номер бяха, че докато се натуткам свършил номера.

# 616
  • София
Това какво означава, че са с половин номер уголемени ли?

# 617
  • София
Поправка!
За обикновена поръчка ми искат 7 паунда. Едва ме навиха  Mr. Green
Сега тези прекрасни обувки са мои  Crazy
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61ym2oiPVxL._SL1500_.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/614BrbuEbiL._SL1500_.jpg

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еййй, прекрасна марка. Със здраве да си ги ползваш. Имам едни  нови страхотни високи сандали купувани от Амазона, но много ми е слаб крака и никак не ми стоят добре.  Tired

# 618
  • Бургас
Съжалявам сега съм на работа ,когато се прибера ще ги измеря.Винаги съм се чудила стандартния 37 номер за колко см крак е- 23,5 или 24 см и затова си взех 37,5.Тези обувки са тесни и заострени отпред.Отдавна чета темата и когато се напише отговарят си започвам  едно голямо чудене 4 UK за колко см крак е. Laughing

# 619
  • Бг
Аз не мога да намеря, в кое джавари бяха боите за обувки. Може ли някой да ми пусне линк, ако му е на лесно...мерси!
Моля, заповядай боите.

# 620
Момичета, харесах тези сладурчета. Някой дали ги има? Търся си от този тип обувчици (brogue, но по-нежнички) бежовки, че имам такава чанта. Гледам единствения отзив е, че са умалени. Май ще се пробвам с една 6-ца, при нормално носеща 5-ца, пък ако има някой да сподели, ще съм много благодарна! Ако пък някой е виждал някъде по сайтовете подобни ще е супер  bouquet

# 621
Поръчах една чанта - подарък за една девойка в Холандия. Сроковете за доставка съвсем не са като тези, които ни дават на нас, ама си е логично - съседни държави, няма да минават през Румъния или Сърбия. Е, ще видим кога ще я получи.
И моята поръчка от неделя най-сетне са я пратили, след като  снощи им писах мейл, за да питам каква е причината за това бавене и те се усетиха явно - отговориха, че имало проблем с картата, но всичко вече било наред и после почти веднага са я пуснали.

# 622
Момичета,
искам да попитам, понеже до сега само от английското съм поръчвала, от немското всичко ли идва с DHL или и в пощата  newsm78 Нямам номер за проследяване и срока за доставка ми е 2 седмици. Кога  горе-долу да си очаквам пратката и къде  newsm78

# 623
  • София
Здравейте, на 28.03. ми е изпратена поръчката, а от 29.03.2012г. не е мръднала от Feucht. Звънях и на DHL, но казват, че все още нямат информация за нея.
Има ли някой, като мен със забавена поръчка от тази дата.  Sad

# 624
Момичета,
искам да попитам, понеже до сега само от английското съм поръчвала, от немското всичко ли идва с DHL или и в пощата  newsm78 Нямам номер за проследяване и срока за доставка ми е 2 седмици. Кога  горе-долу да си очаквам пратката и къде  newsm78

От Германия идват с DHL - да. Номерът не излиза веднага, а когато ти диспачнат поръчката. Получаваш втори мейл, в който го пише, вкарват го и в поръчката. Може да се наложи да почакаш два-три дни. Срокът,  който определят е максималния, а идват в рамките на 4-10 дни.

Всичко това го пише на  първа страница

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 13:15 от Banshee

# 625
Lorraine In The Rain

Виж в Mein Conto поръчката си, там ще има бутон Lieferung verfolgen , кликни на него и ще видиш информация за пратката ти. Горе вляво в полето за инфото ще има Sendungsnummer и там стои номерчето ти за проследяване.

vangobi

Провери в български сайт ДХЛ, сигурно вече е тук Peace

# 626
Благодаря   bouquet
Четох първа страница, но не ми стана ясно дали винаги се доставя с ДХЛ  Peace
А и номер на поръчката нямам, явно трябва да почакам ...

# 627

#CrazyКъде, къде тоя магазин, нов ли е или си е стария за обувки дето до магазина за левче или нещо от сорта

Този същия, немските са там, където преди бяха мъжките.

Вчера от колата видях един на Раковска около театър "Сълза и смях" - може да не е баш до театъра, но някъде в този участък между Славянска и Акасаков  - имаше табела Рикер, Тамарис и още нещо...

# 628
Харесах си тези боти http://www.javari.fr/Chaussures-femme/b/344089031/ref=topnav_sd_ … 40%26pageCode%3Dd
Моля някой ако ги има да каже как са като номер, дали си отговарят и качеството как е?

# 629
vike
 Нямам тези боти) Имам едни балеринки и те са умалени с 1 номер  Mr. Green Потърси отзиви за номерация като цяло. Качеството е много добро, но за номерация не знам, момичета казваха, че уж отговарят. Така че трябва да се търси за конкретния модел... за твоя във френски амазон няма отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт