Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 070
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Благодаря Ви за хубавите пожелания!   bouquet
От днес вече сме си вкъщи и за мен е голяма радост да гледам бебка в кошарката си Simple Smile
tafta аз те познах още пред кабинета на Ризова сутринта ама не ми стана удобно да ти се представя... а после в пред родилна не ми дадоха да ставам а и теб нали бързо те изведоха!
Да ти е жива и здрава и на теб бебка и много радост да ви носи   bouquet

# 61
Здравейте!
Благодаря за пожеланията за 3-та месечинка на моята бубка! Днес ходихме до Варна, за да й хвърлим пъпчето в царския дворец. Оказа се, че е затворен за ремонт и не ни пуснаха и го метнахме през оградата. Сега милото се шегува дали ще стане принцеса или градинарка Crazy
Относно попмите: така и не успях да науча себе си и бебка да се кърмим от гърда и съответно цедя и давам от шише. У дома имам ръчна и електричекса помпа за двете гърди. Определено ползвам преимуществено електрическата - по-лесно и по-бързо става цеденето и имам свободна ръка за чата Wink

# 62
January, каква електрическа помпа си взе?

# 63
January, каква електрическа помпа си взе?
ameda - ММ я поръча от Англия, но си струва само за мнооого дълго цедене!
Чувала съм добри отзиви за Медела, но има и доста кофти коментари - като за почти всичко.

# 64
  • На морето!
Добро утро! Браво, Влади- изпълнили сте орисването на дребосъчката. Аз не знам къде да им хвърля пъповете и са си при мен и двата Simple Smile
При нас нищо ново и интересно- ходим на дъъълги разходки, кърмим се където сварим и днес си чакаме мъжете да се приберат. Мъничкото ми момченце много ми липсва, голямото също, но мъникът с вечното си бърборене много, много липсва- къщата осиротява като отида някъде- една такава стерилно подредена и прилично тиха (макар сега Валерия да се старае да я озвучава, но е това звучене, което има брат ѝ).
Другата седмица отново ще е топла и слънчева и пак ще правим многолюдни срещи с бебоците, вече няма да сме нелегални- от 1.04 почти всички заведение с маси на открито са си платили данъка и са извадили масите.

# 65
  • Бургас
Значи помпа ще трябва да се купи.
Между другото това с хвърлянето на пъпа има своята истина. На времето баба ми е ходила да хвърли  моя в Софийския университет.  Като дойде време аз въобще не кандидатствах там, но от първия си учебен ден в 1-ви клас до последния си изпит в университета бях отличничка. През всичките тези години години за мен учението беше водещо. Притеснявах се преди всеки един изпит, въпреки че бях сигурна в знанията си. За мен 5-цита не беше успех, винаги се стремях към отличен. Определено съм доволна от упоритостта си, но не и от притесненията и вълненията, които преживях. Така че , мами, внимавайте как орисвате децата си, защото има истина   Laughing

# 66
Добро утро и от мен:)

January - браво вече сте хвърлили пъпчето, където си бяхте решили. Какво се чудите дали щяла да стане градинарка или принцеса. То тя си е вашата принцеска още от 31,12 Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile.
Ние все още се чудим къде да хвърлим пъпчето на Жорето. За сега ми се върти в главата в някой по - голям стоматологичен кабинет и голяма верига аптеки ще видя:)

Днес може и да е топличко. Така че може да направим една разходка:)

Хубав ден на всички:)

# 67
tedincence, не на 100% ще ти е необходима помпа. Ако нещата с кърменето потръгнат от старта и беб си суче често и добре, не виждам необходимостта от помпа - голяма хамалогия е и препоръчвам само, ако няма друг вариант! Тъй че, ако няма да поръчваш помпа, за която ще чакаш, а си харесала такава, която има масово в магазините - вземи я при нужда след раждането! Това е мое мнение, нека и другите мами да кажат!
Танче, добре си го замислила пъпа на Жорето! Така ми е спокойно, ако напшата все пак се окаже градинарка, ще се опре на неговото стоматоложко рамо Wink

# 68
  • Бургас
Да взема да се запиша, че пак ви изтървах  Hug

# 69
  • Бургас
Януарче, честита месечинка на малката бубка! Жива и здрава да ви е!

# 70
  • Където морето целува небето...
tedincence съвет от мен - не бързай с помпата, че аз още от болницата излязах без да кърмя. Та от две помпи у нас нищо не ми трябваше. Само шишетата им ползвам  Simple Smile

# 71
Момичета,

Не можахме да дочакаме първоаприлския ден....  Rolling Eyes
На 26 март 2012 на бял свят се появи нашата невероятна малка бебка МИЯ, 3,680 кг, 51 см!!!
Най-голямото щастие в живота ми!!!
[/size][/color][/b]
 Praynig

Нормално раждане, макар че се наложи епизиотомия...
всички болки се забравят на минутата, в която се появи ТЯ...
Бих искала да благодаря на д-р Драгнева и акушерката Стоева за проявеното внимание и професионализъм...

# 72
Честити ви дъщеричка! Да е жива и здрава и много послушна! На теб бързо възстановяване и ако ти се разказва напиши разказче за раждането си.

Ние се прибрахме от разходка, ама много гадно времето стана навън. Бебка се събуди малко преди да я приберем - явно е метнаха пак коликите и сега е на шезлонга - друса се, има торбичка с костилки и си спинка с бибата.

# 73
Здравейте!
forina, честита рожба да ти е жива и здрава smile3541
Сабинка, кажи ми моля те повече за тази торбичка с костилки.. и нас ни мъчат колики още от болницата и направо не издържам да я гледам как се мъчи

# 74
forina, честита бебка! Да е здрава и щастлива, умна и красива!  newsm51 newsm44 newsm51
И на мен би ми било интересно да прочета разказче за раждането ти!
Името МИЯ много ми допада Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт