Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
forina, Честито!
Да е жива и здрава малката Мия и скорошно възстановяване!   bouquet

# 76
  • Бургас
Честито на Форина!!!
Айде чакаме разказите на последните родили мами. Не се спотайвайте.  Hug

# 77
Честита дъщеричка и от мен на мама forina. Да ви е жива и здрава и  много послушна:)  newsm51 newsm51 newsm51

CabunKa - каква е тази торбичка с костилки и на мен ми стана интересно  newsm78 newsm78 newsm78

January - да не се притеснявай мила. Все ще се оправят някакси като си отворят една аптека или стоматологичен кабинет:)Simple SmileSimple Smile

# 78
Честита дъщеричка и от мен на мама forina   bouquet  bouquet   bouquet

Торбичка и аз ползвах - имаше много колики. Купихме я юли месец от DM - около 10 лв. беше.
Слага се в микровълновата, за да се стопли. После се слага на коремчето, за да го стопли и да облекчи коликите.

# 79
  • На морето!
Форина, честита ви дъщеричка! Нека е здрава, спокойна и ящна, а на теб бързо и леко да се възстановиш и да идваш при нас с разкази и снимки!   bouquet

# 80
Точно от ДМ и ние я купихме - 10лв. Слагаш в микровълновата за около 30-40сек и после на коремчето - действа успокояващо и приспивно Simple Smile

# 81
Мами, знаете ли дали ако играя федербал е проблем?  Rolling Eyes В 13-та седмица съм.

# 82
  • Бургас
Вече не е модерно да се казва каквото мисли човек, чета актуално е да се казва каквото ще се хареса- иначе те обявяват за неразбираем...
Има май една такава работа,ама нищо,ние пък ще гледаме да сме в крак с времето и ще сме модерни с друга актуална фраза:"Аз съм над нещата  smile3532 ".
forina, да ви е жива и здрава малката Мия!

# 83
Честито на мамичка Форинка  bouquet.Бързо въсстановяване ,да растете здравички и послушни!!!! newsm51 newsm51.Вчера накупих на нашата принцеска дрешки и комплектчета за количка ,кошарка -даже не можах да се сдържа и купих рокличка за 2-3 месечно бебенце,така че коконка ще е  готова за появата ...тя явно усети ,или я надруса в колата и цяла нощ имах контракции-сега лежа ,но съм спокойна ,че и да родя по рано татко ни спокойно ще ни прибере от родилното...Как сте вие мамички ?Пишете и как мина при вас раждането.. Hug

# 84
Честито на всички мами за овенчетата  Grinning !

# 85
  • Бургас
exa /относно федербал-а/.. Аз в 7-8 седмица цепих дърва  Grinning Grinning Grinning но не знаех че съм бременна, а до края на 4тия месец всеки ден вдигах компютри, монитори, лаптопи, принтери (работих на касата в мултирама).
Дори и сега не се пазя: простирам си, местя маси, вдигам столове, легени и тн... ти сама ще си прецениш до колко можеш да се натоварваш  Wink

# 86
  • Burgas, Bulgaria
 Crazy и аз правя размествания и подобни щуротии ама просто сърце не трае мъжо да си дойде  Blush

# 87
  • Бургас
Момичета, умната  Stop

# 88
  • Бургас
Здравейте от мен!
Минавам да се запиша,а и да попитам кой от лекарите в Бургас прави фетална ехокардиография.

# 89
Момичета ,всяка бременност е индивидуална ,аз също със 2 си син местих ,вдигах по големият си син  а и въобще на 6 месец отидох на гинеколог ,но сега трябва много да се пазя.Така че мисля ,еха,ти знаеш своето състояние и дали можеш да подскачаш и играеш на федербал ,но все пак пази се  Hug,да нямаш болки ,кървене и т.н и от все сърце ти пожелавам лека и безпроблемна бременност Simple Smile.Пазете се мили майчета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт