Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 088
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

M3r17o честито момиченце Simple Smile Да ви е живо и здраво, и да ви носи много радост   bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Честито на мама M3r17o.
След неуспешните уговорки с Георгиев и Бояджиев, сме с нова уговорка за 25 май с д-р Гамишев. Дано да е последна.

Относно моя казус...

http://tv7.bg/news/society/9309282.html

# 647
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА РАЯ НА МАМА sunnynevi
[/color]

Да ви е жива и здрава и съм сигурна, че много ще ви радва и ще изпълва с щастие дома ви:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 648
  • Бургас
M3r17o, така както си го описала и се е получило при теб, не звучи страшно. Сигурно е боляло, но си струва всичко.
Аз исках да попитам, ако не се сложи епидурална упойка, по-бързо ли приключва раждането или напротив. Защото с тази упойка M3r17o чак си е поспала, а ако я нямаше - цяла вечер ли щеше да се мъчи в болки?

# 649
M3r17o, sunnynevi да са ви живи и здрави рожбите Simple Smile да ги слушате много Simple Smile

# 650
  • Бургас
M3r17o, така както си го описала и се е получило при теб, не звучи страшно. Сигурно е боляло, но си струва всичко.
Аз исках да попитам, ако не се сложи епидурална упойка, по-бързо ли приключва раждането или напротив. Защото с тази упойка M3r17o чак си е поспала, а ако я нямаше - цяла вечер ли щеше да се мъчи в болки?

на този въпрос не мога да ти отговоря, трябва да попиташ анестезиолог. При мен има още една мама, която е била също с епидурална и също е раждала около 13 часа.
Успех!   bouquet
.. и благодаря на всички за пожеланията Hug

# 651
Честито на мама sunnynevi и на мама M3r17o - пожелавам ви да са живи и здрави бебчетата и много да ви радват!

Относно епидуралната упойка - аз бях с такава и наистина и мен ме унесе на 8-9см почнах да усещам напъните - напъвах, но ... секцио по спешност. Иначе и аз съм в отбора на доволните от д-р Ризова.

Добре дошли на новите мами! nadezhdavv, колко време ти казаха за 2ро дете след секцио?

# 652
честита ти втора бременност:). виждам ще имат малка разлика бебоците, но ти си силна мама и ще се справиш:). И аз родих секцио при д-р Ризова на 23.12.2012г в Дева Мария:)

Таня колко съм силна Simple Smile не знам и още се чудя как ще се оправя.За нас беше изненада, да си кажа честно, не ни беше в плановете и не го очаквахме, но като е станало - добре дошло ни е.

Добре дошли на новите мами! nadezhdavv, колко време ти казаха за 2ро дете след секцио?
Месец февруари ходих на профилактичен  преглед при д-р Ризова и я попитах след колко време може пак да планираме бременност и тя ми каза че от секцио до секцио трябва да има най малко една година. Но като и казах че пак съм бременна и тя ме прегледа, каза че всичко  е нормално и за какво да се притеснявам относно  износването и бъдещата операция.

# 653
Браво! Питах те, защото се говори от година до две, три - пет и аз се чудя на кой да вярвам Simple Smile

# 654
Привет!
Добре дошли на новите мами в темичката! Леко бременеене и красив финал! Hug
Добре дошли на новите ни бебенца! Нека са здрави, умни и красиви и пълнят сърцата ни с радост!!!  bouquet  bouquet  bouquet

teolora, няма думи по твоя казус и развръзката до момента. Възхищавам се на търпението ти и начина, по който издържаш тази абсурдна ситуация Peace

# 655
  • Бургас
Леле, от кога не съм писала тук! Ще се коригирам!
Чудесни допълнения на колектива имаме!  Hug
Да са ни здрави и послушни бебоците! Мамите - също!

Да питам аз тези, които ползват услугите на хомеопат, какеи са цените за първичен и вторичен преглед? Моята май нещо доста се е огушила... Време беше да се захвана с лечението на моите HPV инфекции и моля, стиснете ми палчета, че нещо ме понаплаши оная грозна реклама за ваксината дето се върти по тв-то.

Лека вечер, поспалива и спокойна!  Hug

# 656
Добро утро!
Момичета, знаете ли телефон, на който мога да си запиша час за запис на тоновете в МБАЛ?

# 657
Там май не запазват часове - директно отиваш.

# 658
Анито ,ние посещаваме С.Ф-първичен 60лв.,проследяване 40лв.Хубавото при нас,че много рядко ни се налагат посещения.
Високи са цените ,но аз съм изключително доволна и общо взето с кеф ги давам.Живот и здраве и бебка ще запиша Peace 

# 659
Анито, нашата е Миронова в София - първичния беше 80 лева, а всеки следващ 25лв. Но е факт, че не съм ходила от миналата година. По всяко време прави консултации по телефона и преценя дали има нужда да отидем или не, иначе профилактика е желателно на 3 месеца. Харесва ми защото не тъпче детето с разни хапченца за имунитет и прочие, а  само при нужда.  Това ми напомня, че трябва да заведем и бебо сега Simple Smile

Veselushka  пробвай тук - Приемно родилно   894-923, това е телефон даден в страницата им http://www.mbalburgas.com/bg/index/contacts/7/          А часове се записват. Консултациите са  всеки ден от 10ч до 13ч.  Дано да ти свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт