Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 089
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли и мен да ме добавите на първа страница?  bouquet
Термин 15. 12. 2012 г. , второ дете

# 631
Добре дошла на мама nadezhdavv сред нас:)Simple SmileSimple Smile

Моля да ни се представиш:)Simple Smile. Кой те следи? Знае ли се пола на бебчо вече? От кой комплекс си? И каквото друго решиш да сподели' с нас:)

# 632
  • Бургас
Добро утро мами  bouquet Вчера и аз се разделих с коремчето и вече съм в отбора на мамите. В 12:10 на обяд се роди малката принцеса Кристина 3,270, 51см нормално раждане  Heart Eyes

# 633
Честито на мама M3r17o  newsm51 newsm51 newsm51
[/color]

Да ви е жива и здрава малката принцеса и да носи само радост в сърцата ви:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 634
stelinkata - 14 април 2012 второ дете, д-р Петрова Моля да напише няколко реда. Извинявам се, но съм изтървала дали е родила.Най-вероятно ще се е случило Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 635
Много благодаря  tania_burgas, много сте мили.
M3r17o Честита дъщеричка да е жива и здрава и много да ви радва.
Казвам се Надя, бременна съм за втори път, живот и здраве очаква се да родя декември.
Все още не знаем какъв ще е пола на бебето - тайно се надявам да е момиченце, че вече си имаме един мъж. А таткото иска пак момче, но каквото е такова да е живо и здраво само.
Иначе синът ми се роди преди 10 месеца на 1 юли в МБАЛ Дева Мария секцио при доктор Ризова, много съм доволна от нея.
Избрах и сега за второто, макар че тя претърпява големи промени, дано по бързо се установи и започне да работи със здравна каса.
 Ами това е общо взето за мен.   lovekiss

# 636
M3r17o, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!
nadezhdavv, добре дошла и леко бременеене! Аз също два пъти се доверих на д-р Ризова и не съжалявам изобщо за избора си!

# 637
tafta- много благодаря.  bouquet

# 638
Честито на всички мамчета!

Казвам се Надя, бременна съм за втори път, живот и здраве очаква се да родя декември.
Все още не знаем какъв ще е пола на бебето - тайно се надявам да е момиченце, че вече си имаме един мъж. А таткото иска пак момче, но каквото е такова да е живо и здраво само.
Иначе синът ми се роди преди 10 месеца на 1 юли в МБАЛ Дева Мария секцио при доктор Ризова, много съм доволна от нея.
Избрах и сега за второто, макар че тя претърпява големи промени, дано по бързо се установи и започне да работи със здравна каса.

Чудно! И аз искам така ама мъжа нещо се дърпа  Flutter .

# 639

честита ти втора бременност:). виждам ще имат малка разлика бебоците, но ти си силна мама и ще се справиш:). И аз родих секцио при д-р Ризова на 23.12.2012г в Дева Мария:)

# 640
  • Бургас
M3r17o, честита принцеска!
Чакаме те с по-подробен разказ за събитието. Как протече раждането,  страх ли те беше, всичко, което се сетиш, че ще ни е в полза на тези, които още сме 2 в 1  Hug ?

# 641
M3r17o ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА  :balon::

# 642
  • Бургас
Благодаря ви Wink ... амии аз от 16.05 си имах контракции, но не бяха на равен интервал и бяха краткотрайни. На 18.05 бях на лекцията в морското казано при акушер Ченешева, обясних и за състоянието ми, а тя ми каза че до 2-3 дни ще съм родила.
Та.. още същата вечер контракциите зачестиха и започнаха да понаболяват повечко.
Към 23:30 отидох в болницата с контракции на 4 минути. Прегледа ме д-р Мирчев, установи 4см разкритие и ме приеха. Към 3:00 часа болките започнаха да стават все по - силни, поисках епидурална упойка и ми поставиха - почти безболезнено е, но ме предупредиха че финалните болки преди раждането ще ги чувствам защото тогава трябвало да свалят упойката. След като започна действието, краката ми изтръпнаха, не усещах нищо и така ме унесе че си поспах до 7:00 сутринта  Grinning До този момент имах вече 7-8 см разкритие и Мирчев ми пукна водите. От там на татък болката бавно, постепенно  започна да се възвръща въпреки упойката. Исках още и ми я усилиха, но почти нямаше облекчение. След това на смяна дойде и ме пое д-р Люцканов. Получих пълно разкритие и вече баш силните контракции започнаха към 10:30. Постоянно ми повтаряха да не напъвам и да оставя бебка да се предвижда сама по време на контракциите за да не получа вътрешни разкъсвания. Едва към 12:00ч контракциите станаха на по-малко от минута и ми казаха да започвам да напъвам... е тогава вече се облекчих защото когато напъвах не чувствах изобщо болката... главичката на бебка се показа и веднага прескочихме в родилната зала. Качих се на магарето, напънах 3-4 пъти и в 12:10 бебка проплака  Heart Eyes
Въпреки че бях напълно наясно с прекрасното отношение на акушерите, гинеколозите и въобще целия екип работещ в болницата, останах много много доволна. Наистина многократно надминаха очакванията ми, относно доброто отношение и грижите  Hug
Сега сме много добре и двете с беба. Утре ни изписват  newsm68

# 643
M3r17o ,честито бебенце . Hug  bouquetБраво на теб,много се радвам за вас и че всичко мина добре.

# 644
  • Ямбол
Ako moje dobavete i men kam 1-va stranica-moqt termin e za 12.08.2012 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт