Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 077
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
red_nelitka, здравей и добре дошла. Би ли се представила - при кой си следиш бременността, коя бременност ти е и т.н.

# 691
  • Бургас
От 2 години съм в Бургас. Живеем в Меден рудник. Първа бременност Simple Smile
Ходим в Девата при Драгнева, а за второ мнение при Хубчев. За сега съм доволна.
Получих контракции миналата седмица и пазя леглото.
Видях ви и реших да пиша Simple Smile
Честито на мама Дари  Simple Smile

# 692
Честито на мама Дари:)

# 693
Честито на мама Дари,бързо да се възстанови!Бебчето  да расте голямо и здраво на радост на мама и тати smile3525. Ще чакаме включване.На 1 чакам и аз моята принцеса ,със секцио ще съм ,до тогава съм на магнерот и стискам кълки Hug Hug Hug

# 694
Честито на мама Дари за сладураната! Най-вече да ви е жива и здрава малката маймунка  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 695
Честито на мама Дари! Бебенцето по-бързо да излиза от кувьоза живо и здраво, за да го нагушкате хубаво Simple Smile

# 696
Здравейте и от мен  Simple Smile
Много се радвам, че съществува тема за бургаски мамчета, защото това е най- добрият начин хем да споделиш, хем да се информираш и хем да се насочиш към по- адекватни действия. Та...терминът ми според повечето калкулатори трябва да е на 18.01. 2013г., но по препоръка на личната лекарка още не съм била на гинеколог и не знам със сигурност какво се случва вътре в мен. По съвет на приятелка, смятам да отида при Братова. Някой може ли да сподели мнение за нея ?

# 697
Inoderio, добре дошла!
За Братова знам, че няма ехограф в кабинета си и не работи в родилна зала!

# 698
Не съм я чувала даже...

# 699
Darleen0556 честита ти бебка,нека да е много здрава и много да ви радва!

Inoderio - аз не мога да помогна за въпросната докторка нищо не съм чувала за нея.

# 700
Благодаря ви момичета, ще търся и нови варианти. Но въпреки, че изчетох една тема с нещо като "Бял списък" на гинеколозите в Бургас, съм много затруднена да намеря такъв, който да работи със здравната каса, да има всички уреди в кабинета си, да работи и в родилна зала, ако се наложи- да дава болнични без проблем и най- вече... да е внимателен и да си разбира от работата. Ядосвам се на себе си, че това проучване трябваше да го направя преди да видя двете чертички, защото в почти седмата седмица нямам никаква ориентация... Но се надявам всичко да се нареди.
Честито на новата мама Дари   bouquet  Simple Smile

# 701
Благодаря ви момичета, ще търся и нови варианти. Но въпреки, че изчетох една тема с нещо като "Бял списък" на гинеколозите в Бургас, съм много затруднена да намеря такъв, който да работи със здравната каса, да има всички уреди в кабинета си, да работи и в родилна зала, ако се наложи- да дава болнични без проблем и най- вече... да е внимателен и да си разбира от работата. Ядосвам се на себе си, че това проучване трябваше да го направя преди да видя двете чертички, защото в почти седмата седмица нямам никаква ориентация... Но се надявам всичко да се нареди.
Честито на новата мама Дари   bouquet  Simple Smile

Здравей мила Simple Smile Аз лично мисля, че няма такова нещо като Бял списък в Бургас, ама това е мое мнение. Сега разбрах, че в Дева Мария ще има нови лекари от София и Стара Загора. Ако можеш да изчакаш още малко ....
Аз лично съм при Ризова ама тя нали напуска и сега си търся нов лекар, а съм в 5 месец.
Така че и аз се върнах на първоначален етап  Sad

# 702
  • Бургас
Inoderio, не се притеснявай. А и няма как да си търсиш гинеколог преди да забременееш, според мен даже не е редно (имам в предвид не по принцип гинеколог, ами в конкретния случай). Още малко информация ти трябва и ще си намериш лекар. Аз понеже през последните 8 месеца ходих при 3-ма, мога да ти препоръчам д-р Габровска. Преглежда и в Меден Рудник и в 1-ва., но пък не изражда. Аз затова и не останах при нея, ориентирах се към д-р Ангелов. Него още не мога да го препоръчам.  С мен се държи много нормално, но тук във форума се изписа доста срещу него. Та затова ще си замълча. Другият ми вариант беше д-р Люцканов от ДМ. Но понеже съм решила да раждам в бургаската болница не стигнах до него.Но не се притеснявай, вярно е, че следящият лекар е много важен фактор, но вярвам, че ще направиш правилния избор.

# 703
Аз съм при Люцканов и съм доволна ,коректен и точен лекар е.

# 704
Аз бях при Дорийска и с двете бременности. Тя ме изражда с Жани, а сега по спешност - Ризова.

Общи условия

Активация на акаунт