Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 077
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Inoderio , може би първо трябва да решиш дали ще раждаш в Окръжна болница или в Девата. Така по-лесно ще направиш своя избор. И дали искаш лекаря, който ти води ЖК да работи в родилна зала. За мен последното беше решаващо!
Не се съмнявам, че ще направиш добър избор!  Hug

# 706
Олелее, не е ли твърде рано да се решава това? Ами тъй като най- вероятно ще раждам секцио, може би ще е в окръжна...
Иначе- след като изчетох обстойно целия форум, стигнах до извода, че Кироваков е може би единственият, за който няма отрицателни мнения и смятам първият ми преглед да е при него.
Много ви благодаря, момичета!

# 707
  • Бургас
Аз съм при Кироваков, преглежда в трета поликлиника. Аз съм много доволна.

# 708
 newsm56    tiptoe  tiptoeс тиха стъпка идвам и аз към тази тема, за да я следя. Здравейте момичета , надявам се да приемате нови попълнения в Бургаските редици. Виждам, че има и други момичета, които се чудят кой лекар да изберат за гинеколог, и за това ще ви следя с интерес, защото съм пред същата дилема. Смятам да отида другият месец направо да чуя сърчице, но при кого.......за сега проучвам и се моля всичко да е наред до тогава Praynig

# 709
Здравейте момичета днес утрото е много приятно. Надявам се слънцето да се задържи така усмихнато  целия ден.Днес  ще имам работа към училище Петко Росен в Меден Рудник.Ако иска някоя бъдеща мама или вече практикуваща да се запознаем аз ще бъда на пейките  в съответното училище в 14,30часа.След този час съм свободна за разходки.
  Пожелавам ви един много усмихнат и спокоен ден. newsm08

# 710
Усмихнат ден на всички и добре дошли на новите мами:)

# 711
  • Бургас
Inoderio, добре дошла!
За Братова знам, че няма ехограф в кабинета си и не работи в родилна зала!
Братова преглежда и в 1-ва и в частен кабинет /на Хан Крум мисля беше newsm78/
В частният си кабенет има ехограф,но не дава снимка/това е инфо от 2008г де Peace/
Аз лично съм доволна от нея,но имайте в предвид,че не е многословна
и за да получиш информация трябва да питаш.
Доста от момичетата се оплакват ,че пуши в кабинета си.
На мен това не ми е пречило.
Общо взето като се решим за второ,най-вероятно пак при нея ще ида.
Иначе съм много доволна от Бояджиев.

# 712
Е това, че пуши Братова( за която нищо не съм чувала) в кабинета си направо ме изуми. Нямам думи:(

# 713
Пуфпафка, радвам се да те видя тук Hug Помня те от раздела "Искам бебе", дано всичко е ОК Hug

# 714
  • Бургас
Добре дошли на новите бременни коремчета!Лека бременност от нас с Лъчи!
А за следящ бременността гинеколог, какво да кажа, всяка от нас си избра по един доктор по ЗК, а като "видехме зора" / и специално аз с това кърмвене при кого ли не ходих на консултация/, ходихме на прегледи при когото желаем на частно.Била съм при Бояджиев/частен преглед/, Хубчев /на ФМ/, Люцканов по ЗК, Попов в Поморие /на частен преглед/, Душепеев /частен преглед/, Парушева /частен преглед/ Simple Smile
Дано всяка мама открие своя лекар!

# 715
Добро утро момичета   bouquet

Влизам със следният въпрос, някой да е наясно как стои въпроса с новата болница в меден рудник, кога ще е готова, разбрах, че доста от гинеколозите се местят там  newsm78 newsm78 Мислех да се запиша във ветрен при д-р Ризова, да ме следи, ама сега гледам, че женските консултации ги води само Д-р Драгнева   newsm78 , а разбрах, че Ризова май ще се мести в Меден Рудник

# 716
Ризова със сигурност ще се мести.До колкото знам в Дева Мария и Света София е до края на май. Аз също исках да я избера и за тази бременност.
И на мен ми е любопитно какво се случва с новата болница. За момента съм в чуденка и не знам към кой лекар да се ориентирам.

# 717
Ами записах си час за Гамишев, в девата, поне да регистрира бременността, пък ще го мисля след това  newsm78 newsm78

# 718
За мамите, които се интерисуват какво става в Дева Мария ви копирам цитат от администраторка в болницата

" Ако питаш за гинеколози, това са: д-р Минчев, д-р Хубчев, д-р Драгнева, д-р Люцканов, д-р Гамишев, Д-р Ангелов и д-р Бояджиев (забелязвате ли колко мъжко присъствие има   ...)
Демек само д-р Ризова и д-р Дорийска вече ги няма , а новото попълнение е д-р Минчев, скоро очаквайте включване и от софийски акушер-гинеколози, които започват работа при нас. "

# 719
Здравейте момичета .Утре съм на операция ,стискайте палци - че почва да ме втрисва Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт