Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
# 423
И освен това се коментира от туркините в техния форум , че няма да има серия сега в четвъртък. newsm78Дали правилно превежда моя Гугъл

Във фейсбук също коментират, че тази седмица няма да има серия и затова няма фрагман.
Може това да е свързано с напускането на режисьора.
И при други сериали се е случвало след смяна на режисьора да няма нова серия.
А и в една от статиите пускани тук, имаше инфо,
е ТИМС имали някакви проблеми с авторските права с песните на Кая,
разбира се, доколкото разбрах.

Кеии, Ели, благодаря!

Откъде пък дойде сега това напускане на режисьора??? Това ново инфо ли е, или аз неволно съм го пропуснала. А старателно чета всички постове. Моля ви, момичета, ако някой знае, да каже за причината. Praynig Praynig Praynig
Жалко, на мен ми харесваше подходът на този режисьор.

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 19:49 от Морски очи

# 424
Привет на всички! Hug Hug
Момичета,днеска на тръстиката цял ден си мисля за новия трейлър,а то не че няма,но и нов епизод няма да имаме.В програмата на SHOW TV за четвъртък(persembe) пише,че ще има епизод-колаж.Т.е ще гледаме само най-интересните моменти от предните епизод. smile3511

http://www.showtv.com.tr/yayinakisi/

Кеии,и аз не съм попаднала на информация,че е сменен режисьорът newsm78 newsm78За песните на Ахмед Кайа знам,само,че са им изкупени правата за ползване в сериала.И режисьорът беше казал във връзка с тях,че всеки път когато преценят,че има нужда ще звучат песни на Ахмед Кайа newsm78 newsm78

В едната новина пише,че вместо Сарп Аккайа Тимс Продукшънс е отишъл първо с предложение за ролята при Юзгюр Чевик,и до последвния момент се е смятало,че той ще играе Билял,но в последния момент не успели да се договорят с него и така ролята отишла за Сарп.И се казва,че Тимса са много горди и доволни от избора си,защото Сарп е актьорът за когото най-много се говори и пише в сайтовете

Според тези от турския форум след първите епизоди на сериала ни,започнало повече да се вглеждат в проблемите на децата в затвора и изоставените деца.И се казав,че ще почнат да се предприамат мерки за подобряването на условията,мисля,че в затвора.Но тази информация не е официална.Чисто и просто фенката чула отнякъде и го споделила..
Момичета,забравих да ви благодаря за всичко,което правите за темата  newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001Да сте живи и здрави и вие да сте благословени.И дано винаги само срещате добро в живота си Praynig Praynig

Скрит текст:
Ето и мои любими песни от Кайа.И аз имам чувството,че и тях ще ги пуснат

http://www.youtube.com/watch?v=2mvv29KDYEQ

http://www.youtube.com/watch?v=nzm5IKYPZYw&feature=related

А преводите,когато имам време  Peace Peace Peace
Желая на всички ви приятна вечер Hug HugАз отивам да слагам масата,чакам гости smile3521 smile3521

# 425
Лили ти си дала компетентен отговор. Благодаря! newsm51 smile3525

Каквото и да са решили от компанията ще видим как ще продължи сериалът на мълчаливите мъже, а вижте друга  мъжка група с русо момиче как не говори но прави музика.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 20:00 от eliNIM

# 426
Лили Благодаря. Точна както винаги.        bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 20:06 от Danailova1026

# 427
Лили, благодаря за превода на текстовете които е поснала Ели.  smile3525 С моето Гугле разбрах единствено, че Сарп е най-коментирания! Много ми хареса песента Giderim !

Скрит текст:

# 428

Дали надписите не са свързани с темата за малтретираните деца?

# 429
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
bye bye bye

Жалко  ooooh! аз надничам за трей, а то какво било  Rolling Eyes

Нали бяха казали, че са снимали няколко епизода напред. Може би причината за оттеглянето на режисьора не е само в това, че му е трудно да се справи с напрежението около заснимането на толкова дълга лента за такова кратко време както беше казал. Може би има и някакви разногласия в екипа за някои от акцентите в начина на представяне на сюжета и сега ще поправят заснетото от гледна точка на новия водач в екипа. Обаче нали пък бяха казали, че той е зает с някакви дела заради автомобилна катастрофа.

Не ми се иска да съм черногледа. Ама като се очертаят някои нелицеприятни проекции в сериалите, където играе Мурат все някой напуска фронта.

А можеби искат да са перфекционисти и наистина се колебаят как да стане по интересно. На това ме навява клипчето което е пуснала на предната страница Ели с актьора Мехмет Йозгюр (знам ли дали така се изговаря точно фамилията му) в ролята на Ирфан. Там гледам двете му сцени от първи епизод изцяло с други актьори са заснети, че и с друг мизансцен. И в крайна сметка съвсем друго внушение се получава. Този Йозджан, който са подбрали накрая е по-добър според мен от този в клипа, а за "младока" да не говорим. Thinking

# 430
А тук има интервю със Сарп и Мурат, но не мога да преценя дали вече сме го чели и превеждали. Публикувано е в арабски форум

http://www.enerjigundem.com/diger/suskunlar-6bolum-videoloji-fra … nlari-125964.html

# 431
Лили, Ели,  Hug Hug
Жалко, че няма да има епизод, но не е нещо необичайно!  Peace

Както виждам от колажите на Дини  Hug , Елка  Hug  и Тони  Hug липсата на епизод не е охладила  Wink желанието на колажистите да творят!

# 432
Ринка, напротив колажите ще се творят  все повече точно заради липсата на епизод.
феновете са ненаситни.

Примери много , дори с указания hahaha hahaha

no episode this wee Sad(

Hiçbir bölüm bu hafta

# 433
А можеби искат да са перфекционисти и наистина се колебаят как да стане по интересно.
Ванинка  Peace  Peace
Ели за вестите.  smile3525

# 434

Общи условия

Активация на акаунт