Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Милооо, Hug Hug сега като отхвърля някоя и друга серия, пак ще си пиеш кафето така. Днеска се бях наканила, ама много тръстика бееее...чааааааааак до гуша.
Тъкмо филма е почнал...има мегдан за сценарии, оди некви нещааааааа... smile3508

# 526
  • Гърция
Няма съмнение за кафето Peace  Hug Ще чакам да наваксаш със сериите и чакам "творчеството ти" bowuu Пак и чакам да видя коте ли ще е котараци ли ще са hahaha hahaha

Жалко, че няма да има нов епизод този четвъртък, ooooh! но другия се надявам да ни предложат отново силен и емоционален епизод Peace

# 527
Статията е от днес, но дали има ново инфо или е играло copy-paste?

Telif Yoksa Yayında Yok

http://www.televizyondizisi.com/index.php/telif-yoksa-yayinda-yok/73190/06/

Диме  Hug, за мен "салтанатите" не са салтанати, а първа необходимост!  Embarassed
Без тях кафето не е кафе! Вървят си заедно!

Скрит текст:
Това наш Берк /Гурур/ ли е?

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 17:52 от rina-rina

# 528
Здравейте прекрасни. Hug Hug Hug
Благодаря Ви за всички красоти, кафенца с добавки  Joy Joy Joy за всичко. newsm51 newsm51 newsm51
Автографа пътува....

Зизке  Peace Peace

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
A, пък аз...ако може и два салтаната да си набутам в устата...най-добре... Embarassed Embarassed Embarassed

Данаилова... Hug Hug Hug Hug

# 530
Здравейте ... Дано не ви притеснявам
Имам един въпрос
Кога ще се преведе 5 епизод на Безмълвните  Simple Smile

# 531
Имам един въпрос
Кога ще се преведе 5 епизод на Безмълвните  Simple Smile

Скоро ще е готов!
Винаги имаме преведен епизод преди излъчването на следващия!  Hug

# 532
Имам един въпрос
Кога ще се преведе 5 епизод на Безмълвните  Simple Smile

Скоро ще е готов!
Винаги имаме преведен епизод преди излъчването на следващия!  Hug

Благодаря ти за бързия отговор

# 533
Здравейте!
Ринка в статията става въпрос за продуктово позициониране, закупуване на право, закони за Тв канали и подобни специфични въпроси, но дали това всъщност е причината за липсата на епизод утре. Дано Лили ни помогне с компетентен превод и отговор.

# 534
# 535
# 536
# 537
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Е, sȕperSimple Smile)
Темата си диша, въпреки това онова с четвъртъчната ни радост Peace Peace Гледам и части от доматчета са се появили вече в състезанието за нечия вежда Laughing Laughing

Оставихте и за мен мъничко кафе нали. Blush  Аз без салтанатите го поемам от няколко години насам. Така че там няма да се пречкам.  Wink Heart Eyes

Харесва ми този мъж с разкопчана бяла риза и туйто. С шапка и без шапка все си е магнит Wink Laughing

# 538
Здравейте, момичета. Тази вечер ще кача пета серия с превод в смарта. Само да уточним с Рина размера на субтитрите. И да попитам, сигурно ли е, че утре няма да има серия? ДВДРипър ще има готовност за всеки случай утре за запис, пък каквото, такова.

# 539
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
cezaroni  за благата вест - newsm10  love001 

Общи условия

Активация на акаунт