Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
cezaroni, златни сте целият екип!!!

# 541
Нямам думи с които да Благодаря на целия екип по превода и реализация на епизода!

# 542

Здравейте, момичета. Тази вечер ще кача пета серия с превод в смарта. Само да уточним с Рина размера на субтитрите. И да попитам, сигурно ли е, че утре няма да има серия? ДВДРипър ще има готовност за всеки случай утре за запис, пък каквото, такова.

sȕper  newsm44 newsm44 newsm44 Благодаря, много благодаря!

# 543
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ели - това снимки от квартала ли са или е студио изградено да прилича на квартала?
Вчера прочетох назад в темата, че Ирфан е щял може би да бъде игран от друг актьор Rolling Eyes Не съм сигурна...може и да греша, но ако е така може ли да пуснете снимка да видя как изглежда Praynig

Нали в едно от интервютата изрично беше подчертано, че снимки се правят в реален квартал от покрайнините на Стамбул. И хората от квартала вече са свикнали с момчетата. Иначе и на мен някои от фасадите ми изглеждат като макет.

Мац, това аз го писах, ама не баш тъй. Не за ролята на Ирфан е готвен друг актьор, а за ролята на Йозджан и на този младока, който е слуга номер едно на Ирфан и посредник между него и такива като Джебраил.

Коментирах клип, който беше пуснала Ели и на който май немного хора обърнаха внимание, защото нали сме на Вие с турския почти цялата дружинка. В началото му имаше някакъв монолог на Ирфан и след това дадоха двете сцени с него от първи епизод със съвсем други актьори и друг мизансцен. Обаче, докато се натуткам да го смъкна този клип с реал плеъра те го махнаха от Тубето заради някакви авторски права. Беше интересен клип. Разбираше се за коя сцена става въпрос от запечатани в съзнанието ми фрази, ама докато се усетя какво всъщност дават бая гледах зяпнала.

Ако някой го е смъкнал да каже. Такава голяма разлика имаше между разговора на Ирфан с Йозджан там в болницата и там когато беше по потник и се подрусваше на фона на Хади-хади. А и очите не цъклеше толкова силно. Те дори изглеждаха тъжни и уморени от време на време. Кой знае с колко актьора са го карали да повтори сцената, за да преценят кой Йозджан ще е най гадния и кой помощник ще изглежда като паж на величие потниково.

# 544
Ванина, аз го гледах клипа, но си мислех че е от друг филм! В него Ирфан не изглеждаше толкова маниакално побъркан, а това с хади-хади и подрусването беше много гнусно!

# 545
# 546
Оооооо Ели, пременила си се! smile3521 Честито! newsm10

# 547
cezaroni    newsm51 за хубавата новина.   newsm51 БЛАГОДАРНОСТИ !  newsm51

Ели Честито! Peace

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 20:03 от Danailova1026

# 548
Ванина, аз го гледах клипа, но си мислех че е от друг филм! В него Ирфан не изглеждаше толкова маниакално побъркан, а това с хади-хади и подрусването беше много гнусно!

Така е, но в началото артистът беше спокоен, мисля говореше като да дава интервю.
А иначе  добре играе откачения Инфан, не го понасям - отвратителен, а потника го довършва

Иле, Данаилова -благодаря!

Скрит текст:
Да си ги гледам двете сладкишчета, трудно приемам краят  тази вечер на ЛиН. Имам хубави спомени с гледането му  

# 549
Безмълвните - Suskunlar 
5 епизод - Bg sub

в Smartbg:

На екипа с благодарност:
Превод - Невин Иванова
Тайминг и субтитри - Dinah
TVRip - DVDRiper

Приятно гледане!

# 550
  • Гърция
Безмълвните - Suskunlar  
5 епизод - Bg sub
в Smartbg:
На екипа с благодарност:
Превод - Невин Иванова
TVRip - DVDRiper
Приятно гледане!

Благодаря на целия екип! Бъдете живи и здрави Hug  newsm51 newsm51 newsm51

# 551
Безмълвните - Suskunlar  
5 епизод - Bg sub

в Smartbg:

На екипа с благодарност:
Превод - Невин Иванова
TVRip - DVDRiper

Приятно гледане!

БЛАГОДАРЯ ВИ!!! ПОКЛОН ПРЕД ТРУДЪТ ВИ!!!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 20:51 от Danailova1026

# 552
Благодаря

# 553
# 554
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

На Невин Иванова, Dinah, TVRip - DVDRiper и всички, които са им помогнали да стигне до нас трудът им:

Принцът на пролетта, а...

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 22:05 от vanina707

Общи условия

Активация на акаунт