Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • БГ

....Очи различни... а между тях.... Joy Joy Joy

# 511
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

...а между тях...вежда... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 512
Очи различни...но тези са мноооого различни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 513
   Танче,   Hug за клипчето- супер е!

Момичета, здравейте на всички! Денят е прекрасен и аз живея с мисълта за идващите почивни дни.

Зизу, добре дошла. Гледам при приземяването даже и ново коте си си намерила- бързо се ориентираш. Аферим! Ама много маймуни вече има на този клон, та не знам как ще се вредиш за котето. При предното /коте/ нямаше много мераклии, ама за Билял- някой ще си намери белята. Споко, аз съм от привържениците на Шерифа. Хайде ,приятно гледане, пък може на първо четене да решиш да смениш котето с Ирфан- там, гарантирам, няма да имаш конкуренция.

# 514
  Танче,   Hug за клипчето- супер е!

Момичета, здравейте на всички! Денят е прекрасен и аз живея с мисълта за идващите почивни дни.

Зизу, добре дошла. Гледам при приземяването даже и ново коте си си намерила- бързо се ориентираш. Аферим! Ама много маймуни вече има на този клон, та не знам как ще се вредиш за котето. При предното /коте/ нямаше много мераклии, ама за Билял- някой ще си намери белята. Споко, аз съм от привържениците на Шерифа. Хайде ,приятно гледане, пък може на първо четене да решиш да смениш котето с Ирфан- там, гарантирам, няма да имаш конкуренция.
Милоооо... Hug Hug Hug Hug
Абе нали знаеш, че щом има борба за коте (жълъд) аз съм победител. Laughing
Все пак съм Най - добрия пазител на котето... Joy hahaha Клона ще го разтръскам много бърже... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (шегичка).

# 515
  • БГ

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ти сега джанъм,  да не грабнеш пинсетката....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 516
  Май нищо не разбрах... newsm78 newsm78 newsm78

MURAT YILDIRIM Mısır’da bir rahip

ÇOCUKLUĞUNDA ailesinden ayrılarak yokluğa ve açlığa dayanmanın kutsal sayıldığı Mısır tapınaklarında dini eğitim almıştı. Tek başına yıllarca meditasyon yaparak tüm egolarından arınmış, bağışlayıcı, duyarlı bir bilgenin ruh haline erişmişti. Yıldırım, bu hayatta da aynı karakteri taşıdığı için istismar edilmeye çok açık bir kişiliğe sahip. Onun bu kez alması gereken ders, harekete geçmeden önce araştırmak, olayların detaylarına inmek ve hedeflerini iyice belirlemek olacaktır.

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/beren_saat_ve_kenan_dogulu_ … idan_tutkulu_.htm

Галиба са жълтини newsm78

# 517
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug

Ели - това снимки от квартала ли са или е студио изградено да прилича на квартала?

Вчера прочетох назад в темата, че Ирфан е щял може би да бъде игран от друг актьор Rolling Eyes Не съм сигурна...може и да греша, но ако е така може ли да пуснете снимка да видя как изглежда Praynig

# 518
# 519

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ти сега джанъм,  да не грабнеш пинсетката....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Мило, не знам за пинсетка, ама съм фанала ножицата...мислим да го подстрижем. Whistling Joy Joy

# 520

Здравейте!
Време е за:

Скрит текст:

Много интересни снимки от квартала!  Peace

# 521
Ех, Ринкааа...е, тва кафенце чаках... Hug Hug Hug Hug Hug

# 522
И аз го чакам от сутринта, Зизу!

И аз както много момичета казват: тръстика, повече тръстика... ooooh!

Murat Yildirim as Ecevit Oran - Danza Kuduro

# 523
  • БГ
Бройте ме и мен в групата за кафенцето Peace,че вече тръстиката ми е два пръста над връхчето.
Но като е кафе е да е със салтанати Joy Joy Joy
Скрит текст:

Нема да пипате момчето,че.... #Splat #Splat #Splat

Скрит текст:
Обичайната поза пред образът любим Joy Joy Joy

# 524
  • Гърция
Здравейте Hug
Я първо да си дам чичеците на сускунларките  без да изброявам всички, че тези дни малко ви изтървах края, а то толкоз материал имах за четене ooooh!
 Та за всички момичета в темата/имаше и един господин, но скоро не съм го засичала/ Rolling Eyes

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
С удоволствие ви изчетох и разгледах всичко Hug

Я кой се приземил с жълъда в темата hahaha hahaha hahaha Ей Зизунка преди време имах навика сутрешното кафе да си пия с твои постове в други теми и винаги ме зареждаха с положителни емоции за цял ден, да радвам се, че и тук се появи Hug Добре дошла и от мен Peace

Ринка  bouquet Диме за салтанатите hahaha идвам и аз, че и за мен си е кафеено време hahaha

Общи условия

Активация на акаунт