Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ники  Hug за теб са Peace Стига да ги искаш Laughing Laughing И как пък да ни ти отива - отдалеч ще ти се радвам с тази премяна Laughing

А искаш ли да е така:  newsm78

Скрит текст:

или така

или така

или така

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 01:21 от vanina707

# 497
  Привет, момичета!
  Много красиви фотки, колажи! Ванина, браво! Страхотно напредваш и най-важното е, че не ги вкарваш в разни  птички и тревички, сърчица, ангелчета и подобни Simple Smile Фатима и тя се е завърнала с колажите си! Тя, наистина е голяма фенка на цялото семейсто Йълдъръм.
 Абе този филм ще открие какви ли не скрити дарби! И като няма епизод...ще има колажи и клипове Heart Eyes Лошо няма, наближава рожден ден, ще се празнува, ще се появят още колажи. Heart Eyes Поводи ще има достатъчно.
  Зизке, хошгялдиниз!  Hug Много се радвам да те видя! В голяма нелегалност беше. Сериала е много хубав и много тъжен, но у нас е весело, ти това го умееш най-добре! Hug Ако знаеш колко котета има тук! Simple Smile
  Тони, много е хубав колажа на Фатима за лека нощ с Еджевит!

И  от мен лека, тази седмица ще е така, ще съм сама в темата по нощите.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 13:00 от Tanya_M

# 498
Танче  Hug, въобще не си сама по нощите Laughing

Аз "бродирам" в тишина, със слушалки на уши, ненаситно смахната при това, че в сряда и четвъртък нямам време за волна програма  Laughing Blush Heart Eyes

Гобленът малко шарен стана, ама нейсе  Joy

Скрит текст:
Вече и аз се отправям към възглавницата. Лека нощ на минаващите от тук

# 499
Добро утро!

Скрит текст:
Ще ви е нужно днес , след нощните часове на труд. За всеки по избор

# 500
# 501
# 502
# 503
# 504
Ели Hug голямо тенкс за кафенцето, сутрешната порция фотоси и музикалния фон с Гидерим на Ахмет Кая.
От мен - линк към тази песен с превод на български, защото текстът прибавя още едно удоволствие към гласът му. Този, който го е слагал в клипа е подменил почти всички "ъ"- та с "а" , че и разни други правописни недоразумения е правил. Но аз въпреки това много му благодаря. Защото доскоро намирах текста само на руски или английски .

Субовете не са вградени - ето линка за да се четат
http://vbox7.com/play:7ba3fc2a

# 505
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами. Hug Hug Hug Hug

Първо - да благодаря на всички за топлото посрещане. Hug

Второ...но, не и по важност...аз вече си харесах коте, а сега ще седна да гледам. Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed
Пусти Тефо (Езел) ми е на сърце. Joy

Сега отивам да гледам и предполагам, че няма много да ми се сърдите, ако реша да изкоментирам някой стар епизод. Нарочно не чета назад...все пак искам да ми е интересно... Wink

Хайде да си раздам чичека
и да се впускам в кючека... hahaha Joy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Сори, че са от тези...ама нещо ми се бъгна компа и не мога да копирам... Embarassed

# 506
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Мерсаж за кафенцето и страхотните фотки  и колажи   bouquet  bouquet  bouquet
Ванинка Hug гоблена ти е чудесен   bouquet
Зизу  Hugлипсваще ми   bouquet

# 507
  Приве, къзларки!

Ели, мерси за кафето и фотките! Лелеее, много зле е това кварталче! Simple Smile
Ванина, много е хубаво гобленчето. Моите слабости...очите и следват, предполагам...шапките! Пък много му тича с шапчица! Heart Eyes
Зизке, хвърляй се в боя безстрашно! Щом си имаш коте, всичко е наред, ама...тук котето ти също ще ни ядосва по-малко, но не е като другото. Joy Joy Joy Joy Но да видим...времето ще покаже, зависи от Пънар. Simple Smile

Хубав и спокоен ден! Hug

# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Приве, къзларки!

Ели, мерси за кафето и фотките! Лелеее, много зле е това кварталче! Simple Smile
Ванина, много е хубаво гобленчето. Моите слабости...очите и следват, предполагам...шапките! Пък много му тича с шапчица! Heart Eyes
Зизке, хвърляй се в боя безстрашно! Щом си имаш коте, всичко е наред, ама...тук котето ти също ще ни ядосва по-малко, но не е като другото. Joy Joy Joy Joy Но да видим...времето ще покаже, зависи от Пънар. Simple Smile

Хубав и спокоен ден! Hug
Eeeхххх, Танчееее.... Hug като се замисля...без да съм гледала и веднага съм привлечена от лошото коте. Joy hahaha
Много ги надушвам тия лоши котета беее... hahaha

# 509
Здравейте момичета! Peace
Рина, благодаря за подаръка! Hug Въпроса ми е, чие е сърцето и коя ще го грабне! Joy Joy Joy
Ники, честита премяна! Hug Ах тези Муратови очи! Joy Joy Joy
Ванина, много хубаво бродираш преди заспиване! Hug
Ели, мерси за кафето! Peace
Ени  Hug Танче  Hug Тони  Hug
Зизу, доре дошла и от мен! Надявам се сериалчето да ти хареса, за да се насладим на закачливите ти коментари! Peace
Специално за теб! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт