Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 7 тема

• 31 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте приятели!
При опит да отворя стр 24 на темата отново ми се появи със силен звуков сигнал съобщението: "Вредоносен URLблокиран...Копирах и URL адреса: Infection Details
URL:   http://www.upload.gen.tr/uploads11/umbjg...
Process:   C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox...
Infection:   URL:Mal

Warn your friends to avoid this website Twitter

Това ми се появи и при отварянето на стр. 1, за което вече ви писах...Все още продължава да се появява, ако се опитам да отворя тази страница....Явно има някаква заплаха, защото до сега това не ми беше случвало, а доста шаря из Интернета...

# 481
Мichona 42 и при мен се появява, но антивирусната програма нали го блокира. Peace

http://www.youtube.com/watch?v=D9TZYTT99go

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 19:43 от Danailova1026

# 482
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Тони, не ме прехвалвай, че ще помисля че съм се изучила Laughing Laughing Wink А ти що тъй криеш тези цветни сияния в спойлер.  Joy hahaha Joy hahaha

Ново творение измислих:

Michona 42 и на мен на първа страница така ми дава, а на другата не съм пробвала.  Аз съм с Аваст. Сигурно някое от гифчетата я дразни. Ти вероятно също си с нея. Както казва Тони, важното е, че програмата ти блокира това, което трябва и няма опасност за компа ти. Поне аз така мисля.

# 483
  • София
Danailova 1026, антивирусната програма го блокира, но аз не смея да прочета страниците и бързам да се измъкна... newsm78....Благодаря ти!  bouquet
Vanina 707у да с Авасти съм и до сега не съм имала подобни индикации...Притеснявам се за старият си компютър, защото нов едва ли ще мога да си купя, а той е прозореца ми към света...Благодаря ти!  bouquet

Хубава и спокойна вечер на всички! Hug

# 484
Ванинка Peace  newsm10
Нови творения от fsh явно е голям фен на сем. Йълдъръм.

Скрит текст:

# 485
Ринка  smile3525 Новите стари кадри са си фрагман нали? Hug Hug Hug Hug
ios  Hug

Молба за Лили  Praynig

Скрит текст:
  newsm78

Здравейте,мили момичета! Hug Hug
Тези снимки,тези колажи са направо разкош Two Hearts
Рина,Тони,Ели,Ванина,благодаря ви от сърце,за това,че правите темата така уютна и красива. newsm51 newsm51 smile3525 smile3525  love001  love001

Зизу,здравей и на теб! Hug HugАз те познавам от темата на НезабравимаНо знам,че ти не ме познаваш.Защото никога не съм писала коментари в темата,но отвреме на време съм превеждала.А една много трудолюбива пчеличка IVVA ми постваше преводите  love001  love001Искам да знаеш,че ми доставяше неимоверно удоволствие да чета коментарите ти там. newsm10

Тони,откликвам на молбата ти,мила! Peace

Скрит текст:
Не знам откъде си го намерила това,но явно някоя фенка си е наумила нещо newsm78 newsm78
Пише:Вземи най-близката до теб книга.Отвори я на 44 страница.И напиши 8-то изречение тук!
Много интересно! newsm78 newsm78

# 486
Тони Hug :
Скрит текст:
колкото и да я красят неможе милата да придобие прелести на останалите му партньорки от филми и сериали. С изключение на оная му партньорка от трейлъра на ужасите с абортите. Тя си беше грозничка. Важното, е че в реалния свят той си харесва Бурка и то с нейните си прелести. Щото ние си го искаме щастливо женен, че да е по-малко тревожен като влиза в различни роли, нали.

# 487
Лили, БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА!   newsm51 Копирах го от тук:http://www.facebook.com/suskunlartv.showtv/photos
Ау много се изложих  Embarassed Embarassed Embarassed Книгата липсва. Извинявам се. smile3511
Ванинка Peace

Скрит текст:
Разбира се. Щастливия семеен живот, съпътства професионалния негов.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:48 от Danailova1026

# 488
Лили  Hug, да ти пусна ли нещо спешъл за теб. Ей тъй просто че ми се дощтя:
Скрит текст:

# 489
Тони  Hug, това в спойлера е много хубаво!   Peace
Зизу,  Hug!
Ванинка  Hug, очаквам следващата серия!   Peace

Ели,  Hug обичам да гледам стоп-кадри от сериалите.
Вглеждайки се по-дълго в снимката забелязваш още неща,
които при видеото минават бързо и понякога не стигаш до малките "зрънца",
в които има голяма сила!

Малък подарък за всички:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:16 от rina-rina

# 490
Ринка, това "новопроизведение" може ли да се приеме за стоп-кадър, че да ти го подаря Laughing Laughing

# 491
Ринка, това "новопроизведение" може ли да се приеме за стоп-кадър, че да ти го подаря Laughing Laughing

Това си е цяла колекция от стоп-кадри / 9 в 1/!  Hug Hug
На човека, който говори с очи! Peace

# 492
Е може и по-малко, ама да е най-хубавото Wink Laughing

# 493
# 494
  • София
Привет, Дами  Hug

Ванина Praynig Praynig, ако позволиш да се издокарам с тази красота newsm51 newsm44 newsm51
А пък, ако смяташ, че не му отивам.... smile3518

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 23:37 от niki_k

Общи условия

Активация на акаунт