Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 283
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Котьо Тръмп , мерси Hug. Ами аз искам малко да се успокоя и подготвя психически за раждането и за това мислех да ги пия всеки ден до раждането , но ти казваш пък , че се привиква. Ще трябва по - рядко да ги вземам значи. Искаше ми се да направя един вид курс на лечение преди големия ден , за да се чувствам уверена в себе си.

# 556
  • на брега на морето
Аз започнах с Рескю заради зайчето ми, което го нападна менингит и не можеше да се изправя, само лежеше на една страна. Тогава си помислих за Рескю и след малко време бях убедена, че именно те са капките, които ще му помогнат. Отидох при д-р Пашкулев, споделих с него и тогава той ми каза, че може да се ползват дори месец. Аз ги давах един месец, зайчето се съвзе, изправи се и започна да тича. Ти прехвърли линковете, ако имаш време прегледай и темите, там има много комбинации за твоя "страх". А от раждането не се страхувай - представи си го като посрещане на сладкото бебе. Hug

Преди време зададох въпрос ,но понеже никой не ми отговори да попитам пак.

Какво съдържат тези елииксири, т.е. от кои есенции са комбинации?

# 557
Някой ползвал ли е тези еликсири  http://www.multipharm.eu/manufacturer/34/lechenie-s-eliksirite-na-bah.html?
Преди време зададох въпрос ,но понеже никой не ми отговори да попитам пак.
http://www.multipharm.eu/product/1273/dr-bach-dr-bah-kombiniran- … i-stres-20ml.html

# 558
Ох, изтрих си без да искам целият пост.

Проблемът е, че Борис плаче нощем непрекъснато. В яслата свикна, весел е, спокоен, но нощем много плаче.
Комбинацията му е Орех, Калуна, Червен кестен, Ядлив кестен.

Ще добавя е Джанка, какво друго е подходящо?

?   bouquet

# 559
Aspen  за  кошмарите?

# 560
didabs,мога да говоря само от мое име-не ти отговорих,защото това са готови смеси,които се изписват по онзи метод,който коментирах и в последния си пост!-няма нищо индивидуално в тях,не съм привърженик на готови формули  Peace
има достатъчно информация в началото на темата,прочетете за метода,за капките,за Д-р Бах,после можем да коментираме приложение на ваша,лична комбинация   bouquet

# 561
  • на брега на морето
Елизабет, пропуснах да ти кажа, че преди да капеш от шишенцето трябва да го потупаш десетина пъти по дъното с ръка или да го разклатиш лекичко, за да се раздвижат енергиите на цветята.

...-няма нищо индивидуално в тях,не съм привърженик на готови формули  Peace

Горещо подкрепям.

# 562
Котьо Тръмп , четох го и аз това за разклащането ама преди малко взех капки и пак забравих ooooh!. Иначе действат определено , аз имам един проблем с панически атаки сега през бременността и нещо взеха да стават всеки ден и като взема капките и се оправя положението. Захвърлих хомеопатията , която ми даде доки да пия и валериана също с негово позволение. Изобщо не ми действаха.

# 563
  • на брега на морето
Браво, моето момиче! Не се тревожи, че си забравила да ги разклатиш. Като попиеш по-дълго време ще го правиш автоматично. Аз преди да капна слагам шишенцето  до слънчевия сплит и ги благославям с думи. Вчера си купих мечтаните Гарвански лук и Коледна звезда и след малко с голямо удоволствие ще направя комбинация за мен и зайчето. Мъж ми падна от стълбата и се натърти здравата; веднага му дадох РР (само един път успях), но веднага се почувства ефекта от тях.

# 564
Elizabett, щом ти действат добре, пий си ги, ако ще и до раждането и след него. Като започнат контракциите особено, като ги редувай с Арника 30СН. След раждането също 3-4дни Арника и РР.
Питай хомеопата си и за др.хомеопатични като започнат контракциите и след раждането.

# 565
Може ли някой , който е вземал Мимулус да сподели дали е почувствал ефект и какъв е бил той : )

# 566
very nice , ще си ги пия до раждането и аз така реших. Действат ми определено , пак съм нервна , но не изпадам в панически кризи и бързо преодолявам страха. Чудя се по време на контракциите как да ги вземам , на колко често и по колко и сигурно в неразредена форма? Отделно от тях сме се разбрали с доктора да ми сложат 1 инжекция с успокоително , за да не се панирам, че съм голяяяяма паника  и въпреки това пак всички ме навиват за нормално раждане. дано не сгреша.

# 567
very nice , ще си ги пия до раждането и аз така реших. Действат ми определено , пак съм нервна , но не изпадам в панически кризи и бързо преодолявам страха. Чудя се по време на контракциите как да ги вземам , на колко често и по колко и сигурно в неразредена форма? Отделно от тях сме се разбрали с доктора да ми сложат 1 инжекция с успокоително , за да не се панирам, че съм голяяяяма паника  и въпреки това пак всички ме навиват за нормално раждане. дано не сгреша.
Elizabett, довери се на природата и не изпадай излишно в лоши мисли и предопределения колко ще е трудно.Това е най-прекрасния момент за една истинска майка...твоите ангели ще се погрижат всичко да е по-най безопасния и щадящ за теб и бебето ти ДЕН.
Rescue Remedy  капките можеш да си ги вземаш когато изпитваш нужда и на чести интервали при нужда ...10-15 минутки.Те ще те подкрепят в "съдбовния ден"  bouquetУспех! preggo

# 568
feyaa   Hug. Дано се справя.

# 569
Хора , моля ви да ми дадете съвет . Студент съм и постоянно трябва да говоря по тема или да представям презентации , но имам проблем че постоянно се изчервявам и почервенявам и то доста . Знам че не трябва да ми пука и до известна степен не ми пука , но не мога да го преодолея това с изчервяването.Преди дни си взех Мимулус , но не мисля че действа . Ще се радвам на съвети Sad((

Общи условия

Активация на акаунт