Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 291
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, моля ви помагайте.
Синът ми е много палаво и буйно дете. И това е нещо много хубаво, обаче вече ми идва в повече. Много беснее, не слуша, а всичко разбира. Опитвам с добро, понякога викам, опитвам се да го накарам да е по-кротък и спокоен, но той не чува. Търчи, дърпа се, свлича се , само и само да стане неговото, което си е наумил. А иначе е умно дете, говори много, не е хиперактивен. Просто не чува като му се говори, прави бели, въпреки че му казвам да спре, и всичко това на ужасно бързи обороти.
В понеделник тръгва на ясла и тогава ще му прибавя при нужда още капчици в комбинацията.
Ще я направя в алкохол и ще му капя на дрехите и на китките.
 Praynig

# 481
Момичета, моля ви помагайте.
Синът ми е много палаво и буйно дете. И това е нещо много хубаво, обаче вече ми идва в повече. Много беснее, не слуша, а всичко разбира. Опитвам с добро, понякога викам, опитвам се да го накарам да е по-кротък и спокоен, но той не чува. Търчи, дърпа се, свлича се , само и само да стане неговото, което си е наумил. А иначе е умно дете, говори много, не е хиперактивен. Просто не чува като му се говори, прави бели, въпреки че му казвам да спре, и всичко това на ужасно бързи обороти.
В понеделник тръгва на ясла и тогава ще му прибавя при нужда още капчици в комбинацията.
Ще я направя в алкохол и ще му капя на дрехите и на китките.
 Praynig

На мен ми звучи като много нормално 2-3 годишно дете, което осъзнава себе си и търси начините да се изразява. Мисля, че и за двама ви ще е полезно да взимата Impatience 18 (за повече търпение и толерантност и за да позабавите темпото), Walnut 33 (за промяната, което ви предстои). За него може би ще бъде от полза и Vervain 31 (за малко повече умереност).
Помисли и ти да ли не си доста преуморена, как говориш с него, дали имате достатъчно занимания, които да ви могат да разхдвате добре енергията си.

# 482
.... Търчи, дърпа се, свлича се , само и само да стане неговото, което си е наумил. ...

Vine ,според мен

# 483
Благодаря ви.
mirence, знам, че възрастта му е такава и е нормално. Но аз не издържам на неговите обороти. Много е напорист и буен на моменти.

Така. Правя комбинация 18, 31, 32 и в понеделник ще прибавя 33. Благодаря ви от сърце за помощта.  Hug

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 12:46 от Анонимен

# 484
На теб ще помогне и Маслината, предполагам.

# 485
Аз пих Маслина и Габър през лятото, в продължение на два месеца. Много ми помогнаха, много бях закъсала. Но вече не пия, усещам, че нямам нужда.
По-скоро нещо за безусловна обич към децата и повече търпение... Някак си да не се ядосвам, когато нещата не вървят по моя план...

# 486
# 487
  • София
облачето хей, Vervain + Chicory за теб в такъв случай!  Hug

# 488
За подпомагане на отбиването нашата хомеопатичка ми каза да давам червен кестен и орех по 2 капки. За Red chestnut става дума, нали? То и по името си личи, но питам да не сгреша. Каза, че кестенът е за скъсване на връзката, а орехът е за по-лекото приемане на отделянето от майката.

# 489
да,това е.
А Орехът освен "капсулиране" на собствената енергия  помага и за откъсване от невидимите нишки,които ни свързват с някого/нещо  Peace

# 490
Никой ли не ги е ползвал?

# 491
  • на брега на морето
Някак си да не се ядосвам, когато нещата не вървят по моя план...

Аз бях с такава настройка и сигурно доста съм притискала близките си. Гняв, гняв ooooh! Направих си Джел с РР и резултатът е прекрасен. Пих го около месец - 30 мл.

Имам въпрос - може ли с другите есенции, освен с РР, да се прави разреждане за компреси?

# 492

Имам въпрос - може ли с другите есенции, освен с РР, да се прави разреждане за компреси?

аз правя  Peace
Скрит текст:
имам добър опит с мокра,лепнеща температура и пост-баховия пелин

# 493
  • на брега на морето
Благодаря ти.  Peace
Предполагам както се прави с РР?

# 494
Също компрес с Hornbeam  при умора на очите .

Общи условия

Активация на акаунт