Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 276
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
*Tea* ,добре дошла.В първия пост на темата има много полезни линкове с информация ,както и книжки  Peace

# 586
*Tea* ,добре дошла.В първия пост на темата има много полезни линкове с информация ,както и книжки  Peace

Благодаря за милото посрещане и за отговора, ТрапезицаHug

Ако проблема е от 2 дни , почти толкова дни терапия ти е нужна за да видиш подобрение.

Това важи ли за всякакви хронични проблеми - напр. проблем, съществуващ от 6 месеца, да се "обработва" 6 месеца?

И на мен ми е интересен отговора на този въпрос  Peace

# 587
точни дати и срокове ,едва ли някой може да каже,но да!-колкото време съществува конфликта,толкова се третира,или поне толкова време ще отнеме ,за да се развърже възела/при точно подбрано цвете/
но има и друга подробност-работи се от по-нови към по-стари конфликти/проблеми...образно казано-както се бели лук,отвън-навътре  Peace

# 588
Момичета,днес след ок 2 ч. ( към 10,30) в черния петък на амазон пускат капките на Бах. Идеята на тази разпродажба е,че пускат ограничени бройки на по-ниска цена за определено време,за което трябва да се купи продукта.МОже да се поръча до англ. превозвач ( доставка до англия безпл.),до БГ директно не изпращат.

ето капките

тук се следят дневните оферти

Дано да ги пуснат на изгодна цена и някой от вас да се възползва.аз засега съм пас  Money

П.С. ето темата за амазон

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 08:43 от Трапезица

# 589
Здравейте отново, момичета!  Hug
Мерси за разяснението, Mamagemelar   bouquet

Аз снощи си правих разни тестове, посочени тук на стр.1 и от един друг източник, но при мен на първо четене само Wild Chestnut излиза с 3т. Всички останали цветове, които ми се разкриват са с 2т.

Не знам каква комбинация да си направя.
С 2 думи ще се опитам да опиша моите чувства:
1. Непреодолима мъка по починалата ми баба, макар че от нейната смърт са минали повече от 10г.
2. Смятам, че малко или много се чувствам подтисната, "безгласна буква". Не знам дали имам право, но все пак от известно време не работя, а съм свикнала да изкарвам пари и да си разполагам с тях както си желая. Като семейство нямаме финансови трудности, мисля че живеем нормален живот.
3. Чудя се, дали борбата с килограмите ми е неуспешна, заради подсъзнателното желание да не съм особено привлекателна. Винаги губя стимул.

# 590
Днес в Амазон пак ще пускат капките на Бах,миналия път цената им беше ок 80 лири за комплекта  Peace

*Tea*
1.Honeysuckle (заради носталгията по миналото,когато си била с баба ти,мир на душата й) и още нещо за тъгата-Gentian,Gorse,нещо друго??
2.Подтиснатост( виж горе за тъгата)  или вина (Pine) ?
3.В този случай бих пробвала с ТЕС да излезе на повърхността кое те спъва.

Ще се включат и други момичета със съвети,успех  Hug

П.С.Wild Chestnut  няма,има бял ( white chestnut ) aко в главата ти циклят едни и същи мисли.Прочети за шипката( wild rose)  и виж дали се покрива с усещанията ти  Peace

# 591
Днес в Амазон пак ще пускат капките на Бах,миналия път цената им беше ок 80 лири за комплекта  Peace

*Tea*
1.Honeysuckle (заради носталгията по миналото,когато си била с баба ти,мир на душата й) и още нещо за тъгата-Gentian,Gorse,нещо друго??
2.Подтиснатост( виж горе за тъгата)  или вина (Pine) ?
3.В този случай бих пробвала с ТЕС да излезе на повърхността кое те спъва.

Ще се включат и други момичета със съвети,успех  Hug

П.С.Wild Chestnut  няма,има бял ( white chestnut ) aко в главата ти циклят едни и същи мисли.Прочети за шипката( wild rose)  и виж дали се покрива с усещанията ти  Peace

Трапезица, мила, благодаря ти !  Hug
Не знам защо съм написала Див кестен, като съм имала предвид Червен кестен  ooooh!
Ще прочета всичко, за което си ми написала  Hug
С ТЕС обаче не съм запозната, на няколко пъти съм започвала да чета, но се обърквам и зарязвам всичко Sad Не съм последователна за съжаление. Ще пробвам все пак да видим какво ще ми влезе в главата.  Simple Smile

# 592
Red chestnut  е притеснение за близките,минават ти само лоши мисли и сценарии.Самото дърво,широко разпространено в Англия е голямо,с могъща корона,и човекът така-сякаш иска да се разпери над близките си същества и да ги предпазва и закриля.

Четейки цветовете често може да се разпознаем в много типове,но е хубаво изборът да е по-минимален,от по-сериозните моментни терзания.

Сигурна съм,че ще имаш успех с Бах-терапията!

П.С. Ако непоследователността ти е силен проблем,прочети Wild Oat  Peace

# 593
  • Страната на приказките
Трапезица, тези капки, за които пишеш, по-добри ли са от тези на д-р Пашкулев?

# 594
Това са оригиналните бахови есенции  Peace Много от момичетата тук са споделяли,че и Пашкулевите капки им действат по същия начин .

РЕД. И аз съм доволна от Пашкулевите .

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 19:24 от Трапезица

# 595
  • на брега на морето
Аз използвам есенциите на д-р Пашкулев и съм много доволна от тях.

# 596
Red chestnut  е притеснение за близките,минават ти само лоши мисли и сценарии.Самото дърво,широко разпространено в Англия е голямо,с могъща корона,и човекът така-сякаш иска да се разпери над близките си същества и да ги предпазва и закриля.

Четейки цветовете често може да се разпознаем в много типове,но е хубаво изборът да е по-минимален,от по-сериозните моментни терзания.

Сигурна съм,че ще имаш успех с Бах-терапията!

П.С. Ако непоследователността ти е силен проблем,прочети Wild Oat  Peace

Да, така е! Все си мисля детето, дори да е в съседната стая, постоянно са някакви хорър сюжети, че може да и се случи нещо. Предпочитам да ми е пред очите или пред очите на баща и, но във всички други ( моите родители например) се съмнявам, че може да не я наблюдават с такова внимание като мен.   ooooh!
Не знам дали е свързано с това, че преди щерка ми да се роди имам 2 извънматочни бремености и тя е зачената ин витро.

# 597
разбирам те и ти съчувствам,но успоредно с капките си наложи волята да замениш притесненията с позитивни мисли.Майчината мисъл е много силна енергия,нека да е позитивна.Ако имаш конкретни страхове-Мимулус.За преживяната травма-Витлеемска звезда. Май станаха доста....Очертай си най-силните емоции и ще помагаме за комбинацията ,да не се претрупва с лекарства.Сигурна съм,че и други ще се включат с предложения. Peace

# 598
Добро утро. Искам да попитам, тъй като указаният срок на опаковката на капките е малък и определено няма да съм и наполовина от шишенцето, ако го съхранявам да речем в хладилник, ще се удължи ли срокът на годност?
Благодаря.

# 599
Щом е малък,вероятно си поръчала готова разредена комбинация.При прием 4х4 капки,би трябвало да свърши преди изтичане срока на годност.
Иначе-теоретично "да",може да удължиш срока в хладилник.Но така или иначе тези срокове са препоръчителни,обикновено капките са годни до поява на мътилка,мухъл и лоша миризма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт