Цветолечението на д-р Бах - 6

• 107 237
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Мили момичета,
Можете ли да ми кажете по каква схема да приемам РР, тъй като ми предстои раждане? Колко време преди термин сте го взимали, колко капки на ден?
Благодаря Hug

# 631
Здравейте, ето как се развиха при нас нещата. Малкият пие вече 5-ти ден капките. Определено е по спокоен, спи добре, мрънка по малко и така. Промяната се усеща и в този ред на мисли искам да ви благодаря, че ви има.  bouquet Много трудно , но успях да направя консулт с лекар от Бг, която ми направи комбинацията, купих веднага и ето вече я пием. Ако някой се нуждае, мога да дам на лични инфо за връзка с лекарката, в София приема. Желая ви успешна седмица и много прекрасни моменти

# 632
  • на брега на морето
Момичета, имам въпрос: може ли да се пийва по малко алкохол по време на лечение с Баховите есенции?

# 633
може,може...и повечко може  Mr. Green

Наздраве ! Drunk

# 634
  • на брега на морето
 Drunk Голяма да пораснеш  Hug

# 635
От кой сайт е най-добре да поръчам за чужбина?

# 636
от feelunique.com  доставят безплатно,виж дали те устройват цените,напоследък ги завишиха.В чужбина ги имало и по аптеките.Ако ще поръчваш от Бг да се носят в  чужбина, мисля имаше линкове на 1 стр.

# 637
Благодаря ти  Peace

# 638
Момичета, имам въпрос: може ли да се пийва по малко алкохол по време на лечение с Баховите есенции?

Зависи какво разбираш под малко алкохол Simple Smile

И зависи за какво ги пиеш. Ако е за някой от трайните ефекти, където са важни моментите на осъзнаването, не е препоръчително да се пие повече от еквивалента на 25 грама концентрат на ден (половин бира например).

Всичко нагоре от 50 гр. концентрат на ден започва след време да разрушава личността.

Пиенето на еквивалента на и над 200 гр. концентрат на ден си е вече алкохолизъм. Бах терапията може да е полезна и за него като част от комплексна терапия.

# 639

И зависи за какво ги пиеш. Ако е за някой от трайните ефекти, където са важни моментите на осъзнаването, не е препоръчително да се пие повече от еквивалента на 25 грама концентрат на ден (половин бира например).

Всичко нагоре от 50 гр. концентрат на ден започва след време да разрушава личността.

Пиенето на еквивалента на и над 200 гр. концентрат на ден си е вече алкохолизъм. Бах терапията може да е полезна и за него като част от комплексна терапия.

ха ха ха предполагам Котьо Тръмп имаше нужда да знае дали понякога е позволено да "отпусне душицата" с няколко глътки алкохол...никой тук не мисли да пиянства с 200гр концентрат и всички осъзнати същества пишещи във форума са наясно от злощастното пиянство.Мисля е преувеличен този отговор с еквивалента над 200гр...

# 640

ха ха ха предполагам Котьо Тръмп имаше нужда да знае дали понякога е позволено да "отпусне душицата" с няколко глътки алкохол...никой тук не мисли да пиянства с 200гр концентрат и всички осъзнати същества пишещи във форума са наясно от злощастното пиянство.Мисля е преувеличен този отговор с еквивалента над 200гр...

Фея, направо ми взе думите от устата Simple Smile Изказването на господина е меко казано смешно !

# 641
  • на брега на морето
Бъркате, деца, относно въпроса ми за алкохола. Въпросът е зададен от мен, но не заради мен. Grinning
Става дума наистина за отпускане на душицата на един господин, който в момента е под голямо напрежение, но пие от Баховите есенции.

Сега да задам моя въпрос - направила съм разреждане за зайчето и му давам в поилката всеки ден. Стабилизиран е с ябълков оцет, концентратът също е с оцет. До тази сутрин всичко беше перфектно; сега посягам да му сложа поилката в клетката и какво да видя - петънца от мухъл/плесен по стените й. В шишенцето има още десетина капки, но са чисти. От какво може да са се появили? Знам, че така става, когато в разреждането няма алкохол или оцет/глицерин. Зайко пие от доста време през месец капки във водата и винаги е била чиста.

# 642
уж ще влизаме в Нова Ера,уж ще се разкрепостяваме  Whistling ,...пък само условности,препоръчителности и правила ще следваме  Stop айде холан Naughty
няма мерило за Правилно и Неправилно,всеки си избира сам мярката-съзнателно или несъзнателно  Peace

# 643
Котьо, това най-вероятно е от оцета. Не знам дали си виждала забравени бутилки оцет: оцетната киселина постепенно се изпарява и плесените започват да се развиват.

П.С. Изтрих другите неща, че верно няма смисъл Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 17:31 от Божидар Цендов

# 644
  • на брега на морето
Г-н Чендов, стига, моля Ви. Темата е кротка и спокойна. НЕма нужда от чепкане като в Клюкарника. Peace

Общи условия

Активация на акаунт