Димитровград

• 33 632
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
ауууу мъка е направо в нашата тема...
що така бе мами ви хваща липсата?Днес не е много за разходки май, пък вас пак ви няма?

# 151
  • на правилното място, в точното време
    Здравейте майчета! Случайно ви открих ooooh!Не знаех, че има отчетни теми и по градове, а съвсем и не очаквах да има Димитровград Simple Smile
  Да се представя: От Дград съм си и като гледам съм най-стар(ш)а от вас.  Rolling Eyes Имам син на 15 и чакам бебка началото на юли. Не смятам да си дочакам датата де Wink В тия горещини, едва ли ще се задържим дълго. Относно раждането не смятам да съм тук, имах си достатъчно главоболия с Чаталова, а Коларова така или иначе не мога да я възприема нещо, нямам основание, знам и все пак. На ЖК ходя при Стойнова в Хасково, но за раждането съм се ориентирала в "Света София"- бившата "Тина Киркова".
  От всички мами, май познавам само Надето от Кабелната и то не лично и Пепита,хехехех, от тях си взехме количката  bouquet Пепи, страхотна е! Това е от мен за сега!
   Уф, забравих!Казвам се Наталия! И ми е мнооооооооооооого приятно!
   Хубав ден на всички! Simple Smile Simple Smile

# 152
    Здравейте майчета! Случайно ви открих ooooh!Не знаех, че има отчетни теми и по градове, а съвсем и не очаквах да има Димитровград Simple Smile
  Да се представя: От Дград съм си и като гледам съм най-стар(ш)а от вас.  Rolling Eyes Имам син на 15 и чакам бебка началото на юли. Не смятам да си дочакам датата де Wink В тия горещини, едва ли ще се задържим дълго. Относно раждането не смятам да съм тук, имах си достатъчно главоболия с Чаталова, а Коларова така или иначе не мога да я възприема нещо, нямам основание, знам и все пак. На ЖК ходя при Стойнова в Хасково, но за раждането съм се ориентирала в "Света София"- бившата "Тина Киркова".
  От всички мами, май познавам само Надето от Кабелната и то не лично и Пепита,хехехех, от тях си взехме количката  bouquet Пепи, страхотна е! Това е от мен за сега!
   Уф, забравих!Казвам се Наталия! И ми е мнооооооооооооого приятно!
   Хубав ден на всички! Simple Smile Simple Smile
Здрасти Нат!Добре дошла при нас  Hug
За Коларова просто нямам думи...многократно съм разказвала тук историята с майка ми как на 20-я ден след раждането на брат ми без малко да умре.
д-р Стойнова мисля,че е добър избор  Peace

# 153
  • Димитровград
И аз второто в София ще го раждам! Laughing Добре дошла Равия!!!Аз съм Елена,26г. и друго,друго,незнам,питай ти!!!
Много няма време за форум,ако пиша в отчетната и после и тука да го пиша същото няма смисъл,само да спамя форума.Днес май пак ще е форумен ден!!!Много усмивки от нас!!!

# 154
  Здравей, Равия,
добре дошла в нет мястото и за димитровградчанки, темата ни наистина бавно напредва, ама не сме се събрали много тука, аз пиша тука повече отколкото в Бургаската тема, е верно в отчетна най- много Grinning, но то си е право на всеки Peace
О, ама дайте малко снимки и аз да ви вида де, то не е честно иначе Heart Eyes
Леко бременеене, ама ти поне си опитна, щом си имаш вече голямо дете  bouquet
Хайди, пишете, че да отваряме нова тема Hug

# 155
И аз второто в София ще го раждам! Laughing Добре дошла Равия!!!Аз съм Елена,26г. и друго,друго,незнам,питай ти!!!
Много няма време за форум,ако пиша в отчетната и после и тука да го пиша същото няма смисъл,само да спамя форума.Днес май пак ще е форумен ден!!!Много усмивки от нас!!!
Не става ли днес за разходки в Димитровград?

# 156
Момичета, аз съм раждала и двете си деца при д-р Коларова и не бих си поволила да кажа лоша дума за нея. Не бъдете крайни Hug
Много е лесно да съдиш и да обвиняваш. Знаете, че светът не е черно-бял. Предполагам, че и други мами от Димитровград четат темата, може би бъдещи такива, затова нека не ги плашим  и нека не превръщаме един утвърден професионалист в някакво своего рода чудовище. За всички тях казвам - родих първото си дете при д-р Коларова и щом отново се доверих на нея/при положение че действително имам избор да родя където реша и преценя/, значи е направила така, че да и повярвам. За което не съжалявам. Второто ми раждане беше изключително лесно, бързо, а възстановяването - много леко. Въобще спомените ми са прекрасни. При това не е минало чак толкова време, че да си правя каквито и да било илюзии. Така че винаги има и друга гледна точка.

# 157
здравейте, момичета. Аз май рядко се разписвам в тази тема. Embarassed В началото на май пътуваме за Бг и ми е много готино Simple Smile Но ще сме за малко, а и известно време ще бъдем в София, така че не знам дали ще успея да се видя с някои от вас.

# 158
sweet gold
Разбира се, че има и друга гледна точка и аз не налагам мнение.Просто казвам, че за мен тя не е никакъв специалист.Не може специалист да не види девет месеца, че зародишите са два!Не може специалист по време на раждане да не види,че плацентата не е излезнала цяла и другия недоразвития зародиш остава в родилката!
Това според теб специалист ли е?
Според мен това е адски не професионално!При положение,че по време на бремеността нещо като,че ли я бутна майка ми и отиде на ехо при един лекар в Хасково и той каза, че зародишите са два, но единия не се е развил още в началото и просто я предупреди,че при раждането трябва да се внимава какво ще извадят...
Въпросната лекарка се изсмя и каза,че два плода няма...
Е на 20-тия ден след раждането видя,че зародишите са били два, след като баща ми занесе майка ми с масивен кръвоизлив в болницата.
Тя-специалистът си изкара акъла като видя кървавата баня изтичаща от майка ми и и направи кюртаж без упойка.За упойка нямаше време....
Да е живо и здраво братчето ми,което вече е на 7г. и благодаря на бог, че се прибрах навреме от училище в този ден и намерих майка ми припаднала в банята....
Та след това, повярвай ми лесно ми е да съдя!!!!!!!!!Това е моята гледна точка.

# 159
Деси, разбирам те прекрасно и в никакъв случай не те обвинявам за това, че мнението ти за д-р Коларова е повече от лошо. Ако нещо подобно се беше случило на мой близък, предполагам, че и аз щях да разсъждавам по този начин.
Просто исках да покажа, че има и друга страна.
За тези, които евентуално четат и които например са решили да раждат именно при нея или пък които нямат избор и когато моментът дойде, тя е на смяна. Не мога да си представя как ще се почувстват в този момент, ако си спомнят само за това, което се е случило на майката ти. Надявам се в такъв момент да знаят, че всичко може и ще бъде наред и аз съм пример за това Hug

# 160
ОК!
Ясно и ти си права!Разбирам напълно.Наистина гледните точки могат да бъдат няколко!
Да пожелаем тогава на бъдещите майки господ да е с тях! Hug
За първи път в този форум водя интелигентен спор, благодаря ти за което  Heart Eyes

# 161
Е ти пък... Няма защо да ми благодариш Laughing
Но и аз ти благодаря за това, че ме разбра Heart Eyes
Такива сме си ние от Димитровград - разбрани, че и хубави на всичкото отгоре  bouquet

# 162
Е как иначе....Най-добрите!
Ти с какво се занимаваш?

# 163
Деси, в момента си седя вкъщи и си гледам бебешока. Иначе сме колеги - ти нали право учеше?

# 164
Е много се радвам,че сме колеги.
Да, точно така.Вече съм последна година, обаче как ще си взема наказателното право незнам де.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт