Днес малкото диваненце се събуди в 6:15, още в 9 почна да ми дава сигнали че му се спи, но след 20 минути шъткане на спалнята се изправи и взе да ми говори на неговия си език

Е станахме и го изведох на разходка, викам си сега ще го закарам в близкия парк малко да се поизмори, взимам кухнята да обядва и тогава ще се приберем, да ама не
докато стигнем до парка и го пусна да повърви и и то взе че заваля
върнахме се до блока ни то взе че спря да вали
а сега де, нито ми се прибира, нито ми се върви в това начумерено време. пуснах го малко пред блока да походи, но той толкова беше изморен че ако имаше едно лесна само да го нося щеше да му е много добре. Едвам изкарахме до времето за кухнята. Е прибрахме се да обядва, че като му дойде една приказка и една игра след обяда, че едвам го приспах в 12:20. А сега ми кажете вие как си сменяте режима. Много тегаво ми се вижда, че трябва постоянно да му измислям по нещо ново да се занимава, че като му се спи нищо не признава. 

когато бяхме малки със сестра ми ,майчето ни правеше и много ги обичашме та реших да се върна в детството и те взеха,че станаха-почти ги ометохме с Йоан,останаха малко за следобедна закуска
Родих се направо;)Но тя спи сутрин до към 8.А и да се събуди рано я взимам и гледам да се унесе пак.Сега спи следобед до след 16-16.30.И вечер издържа до около 22.00.Аз да си призная съм ОК с това.Мислех да я мъча по-раничко да заспива,но честно предпочитам дори и да не спя да си полежим сутрин повечко.От всичко най-мразя ранното ставане...наследство от първата ми работа,където ставах преди 6 ,за да съм там преди 7.30
Гоше така плюеше Протексин Ресторе-то, друг пробиотик. Ама аз не! Упорито му го давах. Чак като взе да повръща на огромни фонтани, бавно и славно загрях. Та мисълта ми е да пробваш с бабината рецепта - оризова вода. При нас тонове ентерол не помогнаха, но по лъжичка оризова каша в млякото оправи проблема.
(за мое съжаление) тя си влезе в този режим сама.