Отговори
# 75
И ние сме с биба и не виждам скоро да я махнем, а и не се пъна да ви кажа, когато тогава.
И на гърне още не съм го слагала и мисля от утре да пробвам дали ще седи там  hahaha

# 76
пуф-паф,Роси и ние сме така само,че не с биба ,а с биберона на шишето-пристрастен е към него , след изпиване на млякото го смуче дълго ,докато заспи ,даже нощно време/а и на дневния сън / си го търси и си се успива като се събуди ,през деня понякога пак го смуче без течност вътре , и аз се чудя как ще се отучваме  newsm78 newsm78

# 77
Роси, споко и аз имам подобен проблем с проговарянето. Голям натиск от роднините - "айде проговаряй вече", или пък "ама ти защо така нищо човешко не казваш"??? И любимото ми - "братовчедка ти на тази възраст колко напред беше"..... А кажете сега как да обясниш, че всяко дете си е различно и, че детето е още малко???

# 78
Цитат
authoкr=Рoси link=topic=649917.msg215а75920#msg21575920 date=13331163т82]
 И това като ми ка же някой че е слаба, неа го ли храня токва дете все едно нож ми забиват в сърцето. Дообре че тук намирам отдушник някойй да каже "споко всичко е наред, всяко нещо с времето си".  :hugа:
Роси,  аз не разбрах защо все пак не си храниш дете то!
Каката беше висока,а но слабичка. Веднъж на подобен умен въпрос казах на една баба, че нямаме парички. Ей така ме зяпа Shocked ами мизерия, какво да правим  Wink

Баба ми пък всеки път като се чуем питаше за каката дали е проговорила и уж да не ме плаши, но да съм вземела мерки  ooooh! Като я водих на гости седеше до нея и сричаше с часове. Тя така правела навремето и майка ми на 11м говорела  Joy .... затова сега на 50 лети до космоса  Wink

# 79
И ние сме още с бибата, но аз малко насила му я тикам в устата, че иначе много пъха там ръцете. Незнам колко е правилно, но ми се струва по-добре бибата отколкото ръцете.

# 80
Ели, Тея  Hug  Hug
 Praynig  Praynig  Praynig

# 81
Привет мами  bouquet  bouquet  bouquet

Нямам никакво време да чета ooooh! ooooh! ooooh!изпити,малкия,че и курс за маникюр почнах и времето ми е ограничено  Whistling
Бебеш Praynig  Hug В този момент думите са излишни,пожелавам бързо възстановяване на малката Тея Hug
Предната тема въобще не съм я чела ooooh! и започвам от тук
За зелените неща- давам всичко,моето детенце да ми е живо и здраво яде всичко Crazy

# 82
# 83
И ние сме още с бибата, но аз малко насила му я тикам в устата, че иначе много пъха там ръцете. Незнам колко е правилно, но ми се струва по-добре бибата отколкото ръцете.
Ами не е правилно, но и аз така правя  Joy Не понасям гледката на мръсни ръце в устата. Отскоро експериментирам със следното. Купих нов гел за сухо миене на ръце, ейййййй голяма смрад се оказа! Като му намажа ръцете му е толкова гадно, че известно време не ги лапа. Затова на разходка го мажа по 2-3 пъти и засега ефекта е почти пълен. Дано не му свикне, че ще трябва пак да затапвам с биба.
От съвсем скоро сам плюе бибата на вечерно заспиване, но после през нощта я търси за по минутка-две... Мисля плавно да я махаме.

# 84
Момичета, Калина падна от леглото ни, поплака и заспа. Беше станала преди час. Сега вече 40 мин спи. Някой знае ли дали симптомите на мозъчно сътресение може да се проявят индивиуално, като сънливост без повръщане или задължително и двата трябва да се проявят за да си вадя извод за по- серипзма травма???

Ей сега четох, че ако падне детето по-сериозно е хубаво половин час да не заспива след това, няма обосновление. Калина след като се успокои и заспа. Дано не е каквото се опасявам!

# 85
Роси,за мозъчно сътресение мисля,че повръщането е най-честия симптом.Само сънливост...не знам дали трябва да говори за това...Как е сега адашката ми?Колко време спинка?Наблюдавай я до довечера и ако нещо ти направи впечатление я заведи на лекар.Не ми се вярва да е сътресение.Аз като ученичка имах едно зверско сцепване на главата на една врата...Направо ми се затвори главата между вратата и касата й с няма такъв гаден звук...Оправиха раната,но нямах сътресение:)Така че спокойно!Калините сме със здрави глави;)

За бибата Ая не я ще хич...само на приспиване давам и пак някой път се дразни.

Навън практикувам като Добра...с гел на Бочко JoyПо няколко пъти та да не слага ръце в устата...

Мари,и аз я научих да седи в количката...с детските солети hahahaПръчици не съм давала.Кое от двете е по-"полезно"...идея нямам...Simple SmileОпитвала съм да давам на Хипп бисквитки...не иска...

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 15:06 от KalinaZ

# 86
Ели, честит рожден ден и тук! Пожелавам здраве, здраве, здраве и много щастие на теб и семейството ти! Възстановяването на Теичка да е много бързо и скоро да загърбите това изпитание!   bdbaloni

# 87
Здравейте мами!  Simple Smile
След 2 седмици  при бабите ,най-накрая се завърнахме  на спокойствие .Хубаво е там ,на Петя и се отрази добре,(на мен не чак толкова  Mr. Green) всеки ден на двора,чак не искаше вечер да се прибира .
В четвъртък ходихме за мерене и теглене, вече сме 10 700 и 79см ,биха ни и ваксината МПР ,тази сутрин към 5ч беше с 38.8 т,днес мерих -37.4.Няма сополки за сега ,хапва си нормално.Дано не вдига повече ,че сме и сами.Дали температурата е реакция  от ваксината ,доколкото четох по напред сте обсъждали може да даде реакция след седмица,месец,направо не знам какво да мисля.
Вече имаме 15 зъба и сега последния кучешки излиза.
Роси ,дано няма нищо сериозно при вас след падането.
Бибка ползваме за заспиване вечер и следобед,пробвах една вечер да не и я дам ,не издържах на мрънкането и още докато я вкара в устата си и заспа.
За ноктите на краката е голям кошмар когато ги режем,винаги е след баня ,но много плаче и не дава да и пипам краката,тя и през другото време се дърпа.
Аспиратора  Marimer го препоръчвам  с две ръце,имам го и съм много доволна.  Peace
На болничките бързо оздравяване  Hug
Връщам се да чета старата тема ,че доста съм изспуснала  Simple Smile.
Бебешондел ,Честит Рожден Ден!Много здраве и щастие и от тук нататък да ви се случват само хубави неща!   bouquet

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 16:05 от ikamenova

# 88
Илиянка,тъкмо се чудех къде се загубихте и вие:)А то...на въздух:)Идеално:)

Аз знам,че от 5-ти до 12-ти ден са страничните реакции.Да не би от зъбчето да вдига сега Т?Много зъби брееей...Simple SmileНие само 6 и 7-ми расте:)Неото твърди,че 3 растат сега..да видим...Дано всичко е наред и да няма никакви проблеми от ваксината.Аз още броя дните и се моля.Вече минаха 18...

Ели,и тук отново ти пожелавам само Здраве-за Тея,за теб и за всички близки!

# 89
Калинче  Hug До сега не ми е вдигала Т. от зъби ,като се има предвид ,че  два  горни предкътника и трите кучешки  ги изкара наведнъж ,почти не ги усетихме.Може да е прихванала някой вирус ,понеже съседчето вчера беше с леки сополки и имаха контакт ,но то пък няма Т.Ох,незнам,за първи път  вдига такава висока Т,направо гореше цялата ,дано не се повтаря тази вечер същото,че умирам от притеснение.А за зъбките  и вие ще ги наредите ,само да е по леко и безболезнено никненето.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт