И на гърне още не съм го слагала и мисля от утре да пробвам дали ще седи там

Като я водих на гости седеше до нея и сричаше с часове. Тя така правела навремето и майка ми на 11м говорела
.... затова сега на 50 лети до космоса

изпити,малкия,че и курс за маникюр почнах и времето ми е ограничено 
В този момент думите са излишни,пожелавам бързо възстановяване на малката Тея 
и започвам от тук
Не понасям гледката на мръсни ръце в устата. Отскоро експериментирам със следното. Купих нов гел за сухо миене на ръце, ейййййй голяма смрад се оказа! Като му намажа ръцете му е толкова гадно, че известно време не ги лапа. Затова на разходка го мажа по 2-3 пъти и засега ефекта е почти пълен. Дано не му свикне, че ще трябва пак да затапвам с биба.
По няколко пъти та да не слага ръце в устата...
Пръчици не съм давала.Кое от двете е по-"полезно"...идея нямам...
Опитвала съм да давам на Хипп бисквитки...не иска... 

.
Ние само 6 и 7-ми расте:)Неото твърди,че 3 растат сега..да видим...Дано всичко е наред и да няма никакви проблеми от ваксината.Аз още броя дните и се моля.Вече минаха 18...
До сега не ми е вдигала Т. от зъби ,като се има предвид ,че два горни предкътника и трите кучешки ги изкара наведнъж ,почти не ги усетихме.Може да е прихванала някой вирус ,понеже съседчето вчера беше с леки сополки и имаха контакт ,но то пък няма Т.Ох,незнам,за първи път вдига такава висока Т,направо гореше цялата ,дано не се повтаря тази вечер същото,че умирам от притеснение.А за зъбките и вие ще ги наредите ,само да е по леко и безболезнено никненето.