Отговори
# 90
Кали, честито , че стоите в количка, много е хубаво нали. Simple Smile

Ели, и тук ти пожелавам на първо място да гледаш Тея здрава и щастлива, другото само ще се нареди.  bouquet

Вашите деца заспиват ли стиснали нещо в ръчичката?Аля само така заспива, взема си някоя играчка и я стиска в едната ръчичка.Не можах да я науча да заспива с любима играчка/дуду/, която да си гушка преди да заспи, засега това е гърдата ми.

Ика, бързо оздравяване.Последния път когато Аля беше болна, нощем ми вдигаше над 39гр, свалях само с оцет-чорапки напоени в оцет и кърпа с оцет на главичката.Между другото я свалях по този начин за около 30мин, не бях пробвала преди.

# 91
Ели, честит рожден ден на теб и на мъжа ти Simple Smile Бъдете всички много здрави , весели и едно задружно и обичащо се семейство. Желая бързо въстановяване на малката Тея и дано днешния ден ви донесе много радост  Hug

# 92
Честита темичка и от мен,дано тя ни донесе скоро най-добрите новини за Тея,моля се за нея Praynig Praynig Praynig,както и всичките ни дечица-да са много здрави,весели и безгрижни!!!

Ели честит рожден ден мила  bouquetЗдраве и пак здраве за теб,за малката ти бонбонка,за съпругът ти,за баткото и за всички любими хора около теб Hug

# 93
Ели, Честит Рожден Ден и от мен! Желая здраве, много здраве и пак здраве и на теб и на семейството ти!

Калина е добре, даже едвам я накарах да спи следобяд. Просто се уплаших, че заспа веднага след падането, но явно KalinaZ е права че Калините са железни!  Hug

ikamenova Дано Петя да не е болна, че зъб, имунизация и болест не са много приятна комбинация!  Simple Smile

# 94
Бебешондел  newsm59! Много здраве и късмет на цялото семейство   bouquet Hug

# 95
Честит рожден ден, Бебешондел!    bouquet  bouquet  bouquet

# 96
  • София
Бебешондел честито малко на патерици! Пожелавам най-много здраве на теб и цялото семейство, много щастливи мигове и да минат по-бързо притесненията покрай Тея! Стискаме палци!  bouquet Hug
Роси, ако до сега и няма нищо значи е добре и няма място за притеснение.
На Владито сега му избиват страшно много зъби- Има вече 8- 4 горни резеца, 4 предкътника, а сега избиват кучешките отгоре и долните резци #Crazy, общо 6 едновременно, миличкият дано ги изкара по-бързичко че голям зор видях последните дни.

# 97
Здравейте и от нас!

ЧРД на Бебешондел! Пожелавам много здраве и късмет на теб и на малкото ти момиченце! Скоро да сте гушнати у дома!

За мерките - 9,3 кг и 82 см, и ние мсе от фините. Биба не ползваме, но за сметка на това палеца, направо ви завиждам за бибите! Със сигурност е по-добрият вариант от пръста, пипа по земята разни неща и лапа. Сега даже има афта на езика Sad. Някой да знае с какво да го мажа срещу афтата? Имаме 8 зъба, 9 и 10 на път. Ужас е, киселяк и половина! Лека и мека, че няколко дни и мляко му правя посред нощите....

# 98
Честит рожден ден Бебешондел!    bouquet
Да си здрава и все така борбена. Явор и Тея да те радват и всички трудности бавно да избледнеят.

Нашият младеж от сутринта е с тежко разтройство, а сега и с хрема. Мята се горкото като рибка и не може да спи. Струва ми се, че не е вирус, а зъби. Времето ще покаже. За всеки случай ще започна с антибиотични капки за нос, че да не се провлачва във времето.

# 99
Еви, аз съм използвала Дактарин срещу афти за каката, много съм доволна, сладко е кремчето и каката го харесваше, когато се е налагало да го ползваме.

Добра, милото Гоше.И аз имам такива наблюдения , че винаги покрай избиването на някой зъб сме с хрема или с разстройство, не знам дали е случайност или е свързано със зъбките.

# 100
Честит рожден ден и от мен на Ели със закъснение,бъди здрава и силна   bouquet

smile3518 Вчера погребахме дядо ми и ми е много тъжно,умориха го лекарите,как може да са толкова некадърни,нямат капка жал към хората smile3518 Беше страхотен човек,никога не съм чула лоша дума да изрича
СВЕТЛА МУ ПАМЕТ newsm17

Момичета живейте си живота в мир и разбирателство,защото един живот живеем!!!

# 101
ikamenova, дано да е от зъбче тази  Т. Нашия педиатър ни каза ако има Т повече от 3 дни, независимо колко е да го водим при него. Досега и на мен не ми беше вдигал Т, но на последните 4 кътника(наведнъж излязоха) вдигна 39,5. За всеки случай ни изписа АБ, защото поддържаше Т повече от седмица. Дано се оправи бързо Петенце. И ние сме 15 зъба Simple Smile

Бебешондел   Hug Калина е права не обръщай внимание на разните писаници. Прави това, кето смяташ за правилно. Дано скоро преодолеете и това. Много целувки на сладката Тея  Hug

Спанак  и лапад съм давала, обожава ги и ака нормално после.

Бибата вече от месец не му я давам. Преди я ползваше само за заспиване, а през деня ако я мерне - веднага я лапваше. Махнахме я когато усетих, че е готов за това.

На гърне не иска да стои. Още като го сложа и скача и хуква по без гащи... Предполагам, че още не е готов за този стъпка.

# 102
Честит 10,000-ден сняг на софиянци  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 103
  • София
dobra, недей че ми се прирева днес....Ега ти скапаното време.
Гошето да се оправя бързо! Дано се похвалиш, че днес е по-добре...

# 104
Тъкмо мислех да честитя 8034?8035 ли не знам кой по ред сняг на софиянки и гледам Добра ме е изпреварила.
А тук така духна че ако бях пуснала Амир да върви можеше и като балон с хелий да полети. Ужас

Общи условия

Активация на акаунт