Отговори
# 105
  • Бургас
sany81, ние бяхме доста далеч от къщи в момента, в който изведнъж задуха  ooooh!
Прибирането ми, с двете деца, беше голямо предизвикателство  Shocked

# 106
Рoси,mama_jelly,mari:)   Hug Ние сме по добре ,снощи и днес вече няма Т,но пък снощи като се събуди около 3ч и плака ,отвива се и рита с краката,искам да я гушна тя ме бута  Shocked накрая дадох мляко и се успокои и заспа.Сутринта на събуждане пак кисела ,мрънка ,преди малко пък си прищипа леко пръстчето на едната врата.Интересно,че вчера когато имаше Т всичко си изяждаше ,а днес по няколко лъжички.Явно е от зъбчето ,защото е и кисела.
За спанака честичко и давам и и харесва,друга зеленина не съм пробвала за сега.
Хайде и от мен честит  10,000-ден сняг на софиянки.Това време ненормално ,че как няма да се разболяват малките.
dobra,дано на Гошко да му мине бързо неразположението.
Josepha  как е Филип,по добре ли е?
mari:) ,Петя за сега не иска нищо да гушка ,когато си бяхме на Любимец ,1-2 пъти заспа гушнала едно плюшено коте и до там.Сега пак и го давам ,но не го иска.
koqto ,моите съболезнования ,мир на праха му!
plams, Честит Рожден Ден!Бъди здрава и много щастлива със любимите хора !   bouquet

# 107
Добра,дано е по-добре Гошето от каквото и да е това!

Илиянка,дано и Петето не вдига повече Т!

Ох като ви слушам с тези зъби...хреми,разстройства...Ние освен тегавото спане друго не сме видели досега...Ама покрай кътници и кучешки кой знае...

Ели,Тея,прегръдки и целувки!

# 108
Честит рожден ден на Бебешондел на патеричка. Пожелавам здраве на теб и цялото ти семейство и да си много обичана. Hug  bouquet

Пламс, честит рожден ден и на теб. Много радост, любов, здраве и щастие.   bouquet

Ей, ама наистина противно време.... ooooh!Вчера ходихме до селото ни и в тоя вятър Сиси като тръгна да гони едно куче, тя уж бяга, ама срещу вятъра и все на едно място седи. Малко като Джако беше с неговият танц.... Mr. GreenТо детето искаше все навън, ама с този ураганен вятър неможа....
Да не забравя да честитя на софиянки поредният сняг...Дано да е последният...

Всички болнички мъници да се оправят. И ние покрая зъбоникнене винаги имаме хрема, но аз вече си я познавам и дори не я водя на доктор. Кали, мисля си че като досега не сте имали такива реакции като хреми и разстройство ,едва ли ще ги имате при следващите зъбки. Май много се спичаш без причина, споко бе... Hug

Кали, Мари, ха да ви е честито возенето в количка. Аз, благодарение на солетите научих Сияна да се вози в столчето в колата, че тя се дереше там много. Кали, опитай и ти, зная че и там имахте проблеми... Wink

Която, съжалявам за дядо ти...За съжаление много хора си отиват поради лекарски грешки....

# 109
Сега сериозно.........

Това ми е последният пост в темата, спирам да пиша тук!!!!!

# 110
  • Бургас
poli.t, разтревожих се за минутка  Laughing Брой ме, че съм се хванала Wink  Hug
Аз не се сетих да излъжа вчера  Crossing Arms

Днес стартира електронната система за записване в ДГ и ДЯ в Бургас. Кандидатствахме и ние за ясла, на 10.05 ще е първото класиране, та да видим Whistling Аз, реално, не знам кога ще можем да го пуснем, заради алергията. Лятото ни предстои захранване с млечни и други проблемни храни  Thinking

Коцето пък е в голяма пауза със зъбоникненето - има 8 зъба и от около 8 месеца нов не сме виждали Rolling Eyes

# 111
И аз се хванах!... Crazy даже четох страници назад, да не е станало нещо в темата.. че тук от време на време има малки скандалчета за глупости... но след тях пък ставаме по - близки  Praynig
Целувки и прегръдки за всички  Heart Eyes Hug

# 112
Айде и от мен малко със закъснение, но честит  N-ти поред сняг... Ние си имаме доволно количество още и няма изгледи да се разтопи така, че Алекс като стане вадя изпраните и готови за прибиране в пликове космонафти  и бегом марш на снега. Ще е супер забавно, казвам ви, завиждайте ако си нямате  Twisted Evil ( обещавам снимки ). Ама да ви кажа пък е красиво с това синьо небе, слънце и всичко побеляло.

Поли, разтревожи ме леко и да ти кажа пак прочетох предния пост, после прелистих назад ... добре ,че Катето е писала след теб, че аз лично нямаше да се сетя  Embarassed.

Кате ,айде честита ви с-ма. Дано да е по-добра от софийската и най-вече да имате успех и прием  Hug.

Добра, как сте ? Какви капки му почна на Гошето? Алекс от събота е вече със зеленикави сополи и се чудя дали да не му почна някакви антибиотични капки... намерих един изостанал Тобрекс ,ама вече май не му действат ,та се чудя и мая какви да са поредните ...дай идея.  Hug

Пожелавам на всички болнички и борещи се със зъбите да им минава бързо, че много гадно така с тия хреми и Т.  Praynig

КоятоHug .

# 113
....
Добра, как сте ? Какви капки му почна на Гошето? Алекс от събота е вече със зеленикави сополи и се чудя дали да не му почна някакви антибиотични капки... намерих един изостанал Тобрекс ,ама вече май не му действат ,та се чудя и мая какви да са поредните ...дай идея.  Hug
..
Макситрол  Peace

# 114
  • Морска приказка
Здравейте. И ние от 2 дни сме със сополи,и го отдавам на зъбите. Лошото е, че и аз и таткото се разболяхме и нямам сили да стана от леглото, добре, че поне Далето изглежда жизнена. Очаквам и с разтройство да се сдобием . До сега сме изкарали 4 зъба само и винаги  е било така, не ми се мисли как ще я изкараме докато изникнат всички зъби  Rolling Eyes

# 115
Здравейте момичета!!!

Приемате ли ни и нас в отбора на сополивите от зъби??? Просто е голяма ужасия с тези сополи....

Дано всички дечица се оправят бързо и без усложнения!!!

Поздрави и лек ден!!!  Hug

# 116
  • София
Мацки, навън като излязохме беше 2 градуса  Rolling Eyes Снегът пред блока ни още не се е стопил.

ikamenova, добре е Фифко вече, мерси, че питаш!  Hug
Сополите бяха съпроводени с температура и поникване на горен кучешки, та не разбрах от вирус ли беше или от зъб, но поне отървахме ваксините  Twisted Evil
Тая нашта педи иска и ония реимунизации да му слага - 4 прием на Симфлорикси и тем подобни гадости, но няма да го бъде  #Cussing out
Дано Петето е по-добре, включвай се по-често, че те нямаше тука дълго време.

Във връзка със сополите - мацки, не се ли страхувате да слагате антибиотични капки? Не че знам състава на Еуфорбиума, но само него го слагах и то със страх. Само на морска вода карахме, но беше ужасно при нас - той не можеше да диша и съответно да спи 4-5 дена Sad

poli.t  Naughty не се шегувай с такива неща  hahaha

# 117
От днес и Веселин е със сополки. Излязоха му и 4-те кучешки, мина без хрема; сега тати ни я донесе. И аз също вече съм хремава...

Мари, Веско докато беше с биба не гушкаше играчка, но откакто я махнахме има 2-3, които са му любими и само така заспива. Понякога и 3-те наведнъж ги гушка Simple Smile Но аз дуду не съм вземала. В една от старите теми бяхте ги обсъждали и аз се хвърлих да вземам, но не ми хареса като играчка. При нас имаше само в хипото и то беше една баба яга много стряскаща.

# 118
Ех, който се е хванал-хванал.... Laughing Joy Joy

Аз по принцип много обичам да се шегувам и на този ден като ме обземе вдъхновението, да не сте ми наблизо....
Снощи мислех да ви питам дали сте излъгали или вас са ви излъгали, ама после ме осени идеята аз да ви метна.... smile3534 newsm47

Но да знаете, че от мен оттървяне няма, така че, сори....

Надявам се, че няма сърдити от моят опит за първоаприлска шега.....И ето едно нещо за поздрав към всички вас, Сияна много го харесва, дано и вашите сладури го харесат...

http://www.youtube.com/watch?v=VEsrXH_-2QA

Да се оправят всички мъници, че и времето го дават да се оправи, за да сте само по разходки....

Бебеш, на теб специално  Hug

# 119
... намерих един изостанал Тобрекс ,ама вече май не му действат ,та се чудя и мая какви да са поредните ...дай идея.  Hug

Мисля че повечето капки за нос са годни само 30  дена след отварянето им. Погледни листовката, може да се лъжа. Но все пак, зная че е хубаво да не се капят дълго време едни и същи капки, трябва да се сменят.  Peace

poli.t да ти кажа., радваме се че няма отърване. Аз пък снощи като го погледнах и какво се обърках, си помислих че в България вече е минало 1 април, но си замълчах, че не обичам да влизам в конфликти, но се натъжих.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт